kaynanam beni kıskanıyor galiba

Yok canım 30 km onunsınırı. 30 km boyunca sıfır araba kullanacka arkadaş. Gerçi onu da kendisi henüz kullanamayacağı için kocası falan kullanacak muhtemelen:KK53::KK53:

Aaa bak ben bunu bilmiyordum. Her gün bir şey öğreniyorum şu forumda.
Eşim bir de ne buluyorsun bu kadar kk de diye söyleniyor.
Bana niye 50 bine 2. el araba almıyor diye benim onun başına ekşimem lazım hatta. :KK11:

Siz 150 tl yatirip ehliyeti alabilin hele sonra kaynanayla yine inatlasirsiniz. Bir de ehliyeti alamazsaniz o zaman gorun kaynanayi...

ay kızım deli misin sen kocan alcam diyoo hem de 50 bine kaynanam dır dır ediyo ne yapcam derdin mi yok senin kaynana illa ki dır dır eder elbette doğanın kanunu da ..alma aldırmam dememiş ki oğluna da sana da zaten evdesin 50 bin e araba alcak adam sen hala bi kapris bi havalar..ben 30 bin e araba aldım 3 yılda çatır çatır ödedim eski kocam sattıramdım yiyemedim parasını diye öldü... sen neyin derdindesin kuzum..kocan alcam demiş daha nee

eşinle ikiniz karar verip alırsınız..
arabayı cinsiyet yada meslek sürmez , beceri sürer ;)

Çocukların ellerinde 50 binlik ikinci el arabalar anne bizim neden yok:((
Geyiği bir kenara atayım; bence konu sahibesi önceki konusunda 150 tl çok bi para değil ama böyle böyle demeye çalışmış. Değili unutmuş galiba yoksa bu konu diyetteyim ama iki kilo baklava yedim ne yapmalıyım? Gibi bir şey olur

Eger gercekten boyle bi olay olduysa;
Merak ediyorum ayni seyleri kendi anneniz soyleseydi yada baska yakin bir akrabaniz. Yine gorusmeyi kesmeyi dusunur muydunuz?

Sizin gibi fesat dusunceli gelinleri gordukce kayinvalidemi cok cok daha da cok seviyorum:nazar::KK68:

Bu tarz yazıları okudukça açlıktan ölen insanları geliyor aklıma ve Şükrütmek gerek diye düşünüyorum..

oncekı konumda 150 tl sınav parası cok dedım ama . şu sebepten dedım hem 150 tl verıyoruz hem kalıyoruz artı 150 tl bı sınav ıcın çok hala onu ıdda edıyorum ılk sınavda gecmek varken o parayı odmeek zoruma gıdıyor.

eşimde sınav parası vermemek ıcın ağladıgıma ınanmıyor para onemlı degıl dıyor. ama ben kaldıgım ıcın kendımı suclu hıssedıyorum sonucta calısmıyorum esımdende sınav parası ıstemeye cekınıyorum (kaldıgım ıcın)

ne kadar buyuttunuz 50 bını? ne kadarlık alsın bayanım sonucta şahin alacak değil ya. eşimin leonu var sıfır banada ıkıncı elını alacak. olay bu yani.

eşimde sınav parası vermemek ıcın ağladıgıma ınanmıyor para onemlı degıl dıyor. ama ben kaldıgım ıcın kendımı suclu hıssedıyorum sonucta calısmıyorum esımdende sınav parası ıstemeye cekınıyorum (kaldıgım ıcın)

alla alla hayatınızda hiç bir sınavdan başarısız olup tekrar girmediniz mi şimdiye kadar? ya da söyle söyleyeyim hayatınızda ehliyet dışında başka bir şey için sınava girdiniz mi öss, kpss, ales, üds ne bileyim toefl?

benim eşim smmm sınavı için 1500 mü ne yatırdı biz ölelim o zaman arabamız da 20 binlik zaten :/

alla alla hayatınızda hiç bir sınavdan başarısız olup tekrar girmediniz mi şimdiye kadar? ya da söyle söyleyeyim hayatınızda ehliyet dışında başka bir şey için sınava girdiniz mi öss, kpss, ales, üds ne bileyim toefl?

benim eşim smmm sınavı için 1500 mü ne yatırdı biz ölelim o zaman arabamız da 20 binlik zaten :/

ölebilirsiniz sevgiyle...

oncekı konumda 150 tl sınav parası cok dedım ama . şu sebepten dedım hem 150 tl verıyoruz hem kalıyoruz artı 150 tl bı sınav ıcın çok hala onu ıdda edıyorum ılk sınavda gecmek varken o parayı odmeek zoruma gıdıyor.

eşimde sınav parası vermemek ıcın ağladıgıma ınanmıyor para onemlı degıl dıyor. ama ben kaldıgım ıcın kendımı suclu hıssedıyorum

ne kadar buyuttunuz 50 bını? ne kadarlık alsın bayanım sonucta şahin alacak değil ya. eşimin leonu var sıfır banada ıkıncı elını alacak. olay bu yani.

Hayır,anlayamıyorum..Beynim yandı sanırım.:KK76::KK76: 150 lira sınav parası olunca ağlıyorsunuz,50000lik arabayı beğenmeyip bdv'ye konu açıyorsunuz.:KK53: Kısacası sizin 50000lik ikinci el arabaya itiraz edişiniz tepki alınca,bu kurs olayı bana saçma geldi,madem kalıyorsunuz kurslardan kaza ihtimaline karşı ikinci el alın.:KK19:Bu arada çok basit bir fikir önereceğim,50000 liraya sıfır araba çok rahat bulabilirsiniz,biz fakirler uğraşıp buluyoruz işte...:confused:

http://www.arabalar.gen.tr/renault-symbol-1-5-dci-touch-i3663.html
http://www.arabalar.gen.tr/skoda-rapid-spaceback-1-2-tsi-elegance-i4299.html

eşim yorumları gördü ve şuan kahkaha atıyor. :D

Eşine selam söyle,ben de karısının yorumlarına çok güldüm.Hazır göstermişken 'kv beni kıskanıyor galiba' konulu mesajını da okut:KK53::KK53:

Back
X