Yani sevmediğim insana kılım kıpırdamaz illa canım kızım mı demesi lazımdı?3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
Kaynanasıyla hava atmış, Tamam ben de orta yerimden çatladım kıskançlıktan, oldu mu? şimdi mutlu olmuşturZaten kaynanayı övüp durmuşsunuzYani sevdiğini siz de biliyorsunuz da biz söylersek rahatlayacak gibisiniz.
Ya niye hava atıyım bir şey sordum soğuk bir insan olduğu için sevdiğini hissedemiyorum diye yazdım gerçekten bilsem hissetsem niye yazıyım evet bu konularda bana çok iyi yardımcı oluyor ama bu sevdiği anlamına mı geliyor belki insanlık için yapıyordur herkese öyle çünküKaynanasıyla hava atmış, Tamam ben de orta yerimden çatladım kıskançlıktan, oldu mu? şimdi mutlu olmuştur
Niye bunu takıntı haline getirdiniz ki? Kimseyle öyle mıç mıç değilmiş zaten kadının yapısı böyle. Herkesin sevgisini ifade etme şekli farklıdır, herkes canım cicim sarılayım öpeyim şeklinde ifade etmeyebilir. Kimi de karşısındakine iyilik yaparak ifade eder. Hem insanlık için yapsa ne olur? Demek ki iyi insanmış.Ya niye hava atıyım bir şey sordum soğuk bir insan olduğu için sevdiğini hissedemiyorum diye yazdım gerçekten bilsem hissetsem niye yazıyım evet bu konularda bana çok iyi yardımcı oluyor ama bu sevdiği anlamına mı geliyor belki insanlık için yapıyordur herkese öyle çünkü
Belki sen desen o da karşılık verecek? Benim için yaptıklarından dolayı çok teşekkür ederim seni seviyorum desen? Belki kadın da bunu bekliyor?3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
İnsanın yapısı ile alakalı bazı şeyler. Ben de çok güzel etiketli şeyler söyleyemem sevdiğim kisiye, sarilamam bile bazen. Ama bu sevmediğim anlamına gelmez. Kadıncagiz daha ne yapsın. Allah razı olsun de işte.3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?