- 25 Ekim 2023
- 160
- 159
- 23
Bence seviyorum demese de olur.3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
bence sevmiyor hatta nefret ediyor sizden... ne bahtsız kadınmışsınız bu kaynana size neler çektirmiş öyle3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?