Kaynanam beni seviyor mu

Bence seviyorum demese de olur.
Daha ne yapsın kadın yuh yanii
Benim öz annem bu saydikalrinin bir tanesini bile yapmıyor.

ya arkadaşlar ben kendisini gerçekten annem gibi sevdiğim önemsediğim için bir soru sormak istedim sadece bu kadar linç neden acaba ? Belki benim gibi yaşayıp kayınvalidesi öyle olan biri bir şey söyler diye yazdım.

Ve herkes onu iyi beni kötü bilmiş. Ben daha eşimle sevgiliyken anneler gününde kadınlar gününde asla ihmal etmezdim onu çiçek hediye gönderirdim evine. Hâlâ bile babamın iş yeri var onun her şeyine yardımcı olurum bir şey mi beğendi gidip alırım kendime bir şey mi aldım ona da alırım evine gidince asla bir bardak dahi yıkamasına izin vermem çayını suyunu önüne koyarım gidene kadar şimdi diyeceksiniz ki o da sana öyle. Evet öyledir ama bugün bende iyiyim ki o da bana iyi karşılığını veriyordur belki sadece

Gülüm laflardan cok davranislar önemlidir. Seni önemsemese ne halin varsa gör der. Bak ne kadar ugrasiyor size. Sen de ona öyle davraniyorsan iki verici kisilik birbirini bulmus. Bu iyi birsey. Yaptigini yüzüne vurmuyorsa tabi

Benim kvdem de sizin kvniz gibidir.
Benim sevdigim bir böreği var , onu devamlı yapar benim için. Seni seviyorum demez ama yaptıkları zaten bana beni sevdigini , bana deger verdiğini gösterir. Bu arada hemen hemen herkese yardımseverdir , insanlarin bir ihtiyaçları varsa elinden geleni yapar asla geri durmaz. Evet bu özelliği bakımından çevresindeki bir çok kişiye yardım eder. Ama ben beni sevdigini ve önemsediğini bilirim telefonda konuşurken kızım diye hitap eder bana , yaptıklarından anlamasam bile o söyleyişindeki ses tonundan ve sıcaklığından anlarim beni sevdiğini. Bana kiyamayisindan anlarım beni sevdiğini.
Soyleyip soylememesine takilmayin bence.
Sizi gercekten kızı gibi görmesi yeterli bence.
Allah sohbetinizi muhabbetinizi artirtsin inşallah

Kadıncağız bir tek canını vermemiş yazık. Dildeki sevginin bir anlamı yok zaten, önemli olan davranışlardır.

Bunca seye ragmen seni sevip sevmedigini sorguluyorsan kusura bakma arkadasim sende bi sıkıntı var algılarında.
Napsin daha kadin, bobregini mi versin

Siz şey istiyosunuz canım kızım güzel evladım diye laf kalabalığı yapsın yeter. Kadın yırtınmış hareketleriyle bağırıyor seni düşündüğünü sevdiğini sen demedi ama diyosun. Kusura bakma da nankörlük şu dediğin.
Ha yardım iyidir hoştur ama dozunda kayınvaliden niye camını duvarını siliyo anlamadım orayıda.
Çocuğuna seni seviyorum diyemeyen kadından da geline methiye düzmesini beklemek ilginç.

Ne yapsin, ilani ask mi etsin? Dizine yatirip sacini oksayarak mi uyutsun? Ne bekliyorsun kadindan? Illa seni seviyorum mu desin?

bence sevmiyor hatta nefret ediyor sizden... ne bahtsız kadınmışsınız bu kaynana size neler çektirmiş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…