Kaynanam beni seviyor mu

Belki sen desen o da karşılık verecek? Benim için yaptıklarından dolayı çok teşekkür ederim seni seviyorum desen? Belki kadın da bunu bekliyor?
Söylüyorum elbet verdiği şeylere çok güzel eline sağlık diyorum sen olmasan yapamazdım diyorum ama insan bazen sevildiğini hissetmek istiyor bende geliyim sonuçta beni sevip sevmediğini merak etmişim işte

Bazı insanlar diliyle söyleyemez davranışlarıyla gösterir sevgilerini. Diliyle söyleyip kuyunuzu kazmasından çok daha iyidir.

Söylüyorum elbet verdiği şeylere çok güzel eline sağlık diyorum sen olmasan yapamazdım diyorum ama insan bazen sevildiğini hissetmek istiyor bende geliyim sonuçta beni sevip sevmediğini merak etmişim işte
Kadın elinden geleni yapıyormuş işte daha nasıl hissettirsin Sen seni seviyorum de...Eline sağlık sen olmasan yapamazdım değil.Seni seviyorum annecim de.O da ben de seni seviyorum kızım diyecek belki.

Bazı İnsanlarin kendi annesinin bile yapmayacağıni yapmış kadının yaptığı şu kadar şeyin üstüne, buraya gelip

"bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu"

Diye sormak; nankörlük müdür? yuzsuzlük mü? arsizlik mi? bilemedim.

Bdvde yeni heralde aslinda buradaki konularin yarisini okusa kvlerin gelinleri dogum yapinca nasil deccale donustugunu okusa şükür namazi kilacak haberi yok

Seviyor mudur sevmiyor mudur bilemem ama oğlunu çok sevdiğini söyleyebilirim. Öyle ki evladının huzuru bu anne için çok önemli; oğlunun sevdiği kadını mutlu ederse oğlunun da mutlu olacağını biliyor. Benim kayınvalidem de aynen böyle. Sevgi sözcükleri söylemez, kızım demez mesela ama her işimi yapar, arayıp sorar. Allah bozmasın

Ne tuhafsınız. Kaynanam ne seni seviyorum canım cicim der ne de canımın istediği şeyi yapıp birşey yapar. Yani beni çokta sevmez. Seninki seviyor işte daha ne aranıyorsunuz

Kaç yaşındasınız ya benim kv evime gelince kalkıp su bile almaz

Maşallah diyelim nazar değmesin.. Kitap okumayı seviyorsanız 5 Sevgi Dili isimli kitabı tavsiye ederim.. Hem kendi sevgi dilinizi, hem de yakınlarınızınkini öğrenirseniz siz de sevginizi o şekilde gösterebilirsiniz.. Kayınvalideniz demek ki size sevgisini göstermek için her türlü hizmetinizi görüyormuş daha ne yapsın.. Öpüp de başınıza koyun valla.. Nice anneler yapmıyor böylesini..

Hasta misiniz? Kadin daha ne yapsin???

Nankör müsün? Kendi doğurduğuna demiyormuş sana niye desin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…