- 18 Mart 2011
- 9.012
- 30.350
- 748
Söylüyorum elbet verdiği şeylere çok güzel eline sağlık diyorum sen olmasan yapamazdım diyorum ama insan bazen sevildiğini hissetmek istiyor bende geliyim sonuçta beni sevip sevmediğini merak etmişim işteBelki sen desen o da karşılık verecek? Benim için yaptıklarından dolayı çok teşekkür ederim seni seviyorum desen? Belki kadın da bunu bekliyor?
Kadın elinden geleni yapıyormuş işte daha nasıl hissettirsinSöylüyorum elbet verdiği şeylere çok güzel eline sağlık diyorum sen olmasan yapamazdım diyorum ama insan bazen sevildiğini hissetmek istiyor bende geliyim sonuçta beni sevip sevmediğini merak etmişim işte
3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
Bdvde yeni heralde aslinda buradaki konularin yarisini okusa kvlerin gelinleri dogum yapinca nasil deccale donustugunu okusa şükür namazi kilacak haberi yokBazı İnsanlarinin kendi annesinin bile yapmayacağıni yapmış kadının yaptığı şu kadar şeyin üstüne, buraya gelip
"bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu"
Diye sormak; nankörlük müdür? yuzsuzlük mü? arsizlik mi? bilemedim.
Ne tuhafsınız. Kaynanam ne seni seviyorum canım cicim der ne de canımın istediği şeyi yapıp birşey yapar. Yani beni çokta sevmez. Seninki seviyor işte daha ne aranıyorsunuz3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
Bence kadıncağızın yaptığı yardımlar az gözüküyor o yüzden aranıyorŞehrin orta yerine pankartla gelinimi çok seviyorum yazsa egon tatmin olur mu
Kaç yaşındasınız ya benim kv evime gelince kalkıp su bile almazSöylüyorum elbet verdiği şeylere çok güzel eline sağlık diyorum sen olmasan yapamazdım diyorum ama insan bazen sevildiğini hissetmek istiyor bende geliyim sonuçta beni sevip sevmediğini merak etmişim işte
Hasta misiniz? Kadin daha ne yapsin???3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
Nankör müsün? Kendi doğurduğuna demiyormuş sana niye desin ?3 yıllık evliyim kaynanam sevgisini sözle dile getiren bir kadın değil kendi çocuklarına bile bi gün olsun canım cicim dememiş öpmemiş öyle büyütülmüş. Evlendiğimden beridir her türlü işimi yapıyor çalışan biriyim her evine geldiğinde evimi toplar temizler diğer gün pazardır dinlen diye. Hamile kaldım yaz kış genel temizliğimi gelip yaptı duvarlarımı camlarımı her şeyi temizledi. Doğum yaptım bütün misaiflerimi o ağırladı yemeği bulaşığı eve gidene kadar yaptı üstüne misafir gittikten sonra evi temizleyip bebek var yorulmayayım diye ötle çıktı evimden. İstiyor ki her gün onların evine gideyim bir şey aldın mı her oraya gittiğimde eli boş göndermez bana da verir. Canım bir şey çekti mi anında yapar. En son bayramda çörek seviyorum diye yaptı beni de yardıma çağırdı tek başına fırına atamıyor diye ama ben kızlarla dışarı çıkacaktım gidemedim yine de kalkıp sevdiğim şekilde zor olanı bana yaptı kaç poşet dolusu. Yani anlatsam baya iyiliği dokunuyor ama bir gün kızım canım cicim diyemiyor sevgisini ifade etmiyor bende düşünüyorum acaba bu kadın beni seviyor bu sevmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?