kaynanam bu sefer de torununa taktı:))

buneyaa87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
81
1
0
Ankara
kızlar şükürler olsun hayatımdaki tek derdim kaynanam :) artık gülüyorum gerçekten gülünecek vaziyetteyiz çünkü. kendisi benden nefret ediyor, çünkü oğlunu elinden aldığımı düşünüyor. oğlulun bana verdiği değeri kıskanıyor. suçlama demeyin kanıtlarım var çok çok çok eminim.

üniversite mezujyum, dört yıldır bir şirkette yöneticiyim. müstakbel eşim iyi bir konumda çalışan iyi eğitim almış biri. ama bu hiçbirşey değiştirmiyor. BEN KAYNANA MAĞDURUYUM!

önüne geçemiyoruz. ne yapsak kar etmedi. ilk başta nişanlığımın dekoltesiyle başladı. sonra yıllarca küs kaldığı eltimi methetme çabaları, ve son olarak on yaşındakı kız torunu :) benim onu kıskandığımı düşünüyor ve bunu sağlamak için de elinden gelen herşeyi yapıyor. çocuğu nişanlıma saydırma çabaları, kendisinin ona kul köle olması ve bizi de etmeye çalışması, hatta ve hatta beni onunla bir tutup size yazları kalmaya gelecek birlikte gezer arkadaşlık edersiniz sözleri :) çocuk amcasına çok bağlıymış kimseyle paylaşamazmış alışmam gerekiyormuş :) resmen çocuğun üstüne kuma gelmişim gibi davranıyor. amcası ne zaman ilgilense gözümün içine bakıyor imalı imalı :))

nişanlım hep bana destek bunun bilincindeyim. onu kırmadan orta yolu bulmaya çalışıyor ama anlamamakta ısrarcı. arada kaldı garibim, ona da üzülüyorum ama kadın beni delirtecek. çok uzakta yaşıyorlar ama gelip bir hafta kalması bile beni tedirgin edecek bu hareketlerinden sonra.

düğünüme altı gün var. nolur yardım edin bir strateji belirleyelim şu düğünü kazasız belasız ve sinirsiz atlatayım

not:tabi bu şu şüreçte beni çıldırttığı konulardan sadece bir tanesi, derdim büyük ki ne büyük (

kaynanan seni ciddi derecede kıskanıyor..türkiyenin başbakanıda olsan bu değişmez sen gelinsin çünkü..nişanlının yani oğlunun ileride kendileri ile bağlarının koparacağından korkuyor..tatillerde çocuğu sizin üstünüze yıkacak sizi karı koca olarak rahat bırakmayacak bunun için çocuğu kullanıyor..yooo kaynanan çok iyi anlıyor ama işine gelmiyor..daha nişanıyken böyle mazallah ileride?...

bende uzun yıllardır evlisiniz zannettim :) öyle bi yazmışsınız ki senelerdir çekiyorsunuz gibi bi izlenim oluşmuş yazıda...
valla ben üzüldüm halinize, çünkü oğlunu kıskanan kaynana en kötü kaynana modelidir...
beyninizi yer bitirir kıskançlık çekememezlik müdahele evinizden eksik olmaz..hele ki nişanlıyken bunu yapan evliyken düşünemiyorum...huyuna gidin demeyeceğim asla...neden huyuna gideceksiniz ki, siz evleniyorsunuz ve hayat sizin hayatınız...kimseyi memnun etmek mecburiyetinde değilsiniz...
sizin yapacağınız tek şey, kulaklarınızı tıkayıp eşinizle keyfinize bakın...müdahelelerine kıskançlıklarına kulak asmayın...ben evli biri olarak şunu tavsiye ederim...asla kaynaana veya bi başkası için kendinizi yıpratmayın...yoksa hayat zehir oluyor...sadece kendiniz için yaşayın hayatı,..
düğün için telaşlarınızı anlıyorum, ama dediğiniz gibi o en özel günü stresle üzüntüyle hatırlamamanız için ilerde, yaptıklarına kulak asmada keyfinize bakıcaksınız...
münakaşaya girmeyin, hı hı deyip bildiğinizi okuyun... saygısız harekette bulunun demiyorum....saygılı ama kendi bildiğini okuyan zeki bir kadın olabilmeyi bilmelisiniz...aksi halde evliliğiniz çekilmez olur...

ilerde ne yapacak inanın ben de çok merak ediyorum. hı hı diyorum ama ben ses çıkarmadıkça kendisi saf sandı sanırım beni işi iyice azıttı ben de bugün artık dayanamadım şaka maka soktum lafları. alışsın torunun biz bir aile kurucaz hiçbir şey eskisi gibi olmayacak artık ben varım dedim. kimse kimseyi ailesinden koparmıyo ama bizim önceliğimiz artık birbirimiziz dedim cevap olarak yengesi de alışması lazım o da oğluma çok bağlı diyor. sanki yengesine kuma gidiyorum tövbe estağfurullah. yok yok ciddi sağlık sorunları olduğunu düşünüyorum. cevap vermem de kar etmedi gene yaptı yapacağını :)

çok korkuyorum ileride ağzımızın tadını kaçıracak mutsuz edecek bizi diye

bu arada nişanlım benimle evlenmek için şehir değişikliği yaptı. başlarda memnun gözüküyordu oğlu mutlu olacak diye, ama nişan sürecinde bağlılığımızı gördükçe o da rahatsızlığını belli etmeye başladı kariyerinden vazgeçti senin için lafları falan başladı. sanırım hatta eminim tek neden kıskançlık ve üzerimize hakimiyet kuramaması. içimde kötü hisler var ama hayırlısı..

hiç bir şekilde attan almayın derim.en tehlikeli kv modeli, söylenen lafı anlamamazlığa gelip kendi bildiğini okuyandır.çok isterdim gururlu, hanımefendi bir kv m olsun.ama yok.sizinkinin bir beteride bende var.ben evliyim.ilk zamanlar çok takmadım ama 6yılın sonunda herşeyi batmaya başladı.mesafenizi ağırlığınızı koyun.

zaten cevabınızı vermişsiniz.bundan sonra tavırlarınızlada bu yönde davranırsanız size bi zararı dokunamaz. zamanla bıkar.umarım.

hayat sizin.kv deye göre yaşayacak değilsiniz ya.

biraz erken başlamışsınız bu muhabbetlere
dügün olduktan sonra belki alışır ugraşmaktan vazgeçer

biraz erken başlamışsınız bu muhabbetlere
dügün olduktan sonra belki alışır ugraşmaktan vazgeçer

valla ben taktım artık. bu zamana kadar nişanlımın hatrı için o üzülmesin diye sustum. alışsa iyi eder, yoksa ben de onunla uğraşıcam. madem bana savaş açtı ve bunu nişanlımın gözü önünde yapmıyor, savaşsa savaş

canım allah sabır vermiş sana. nasıl dayanabildin altı sene bu duruma. beni altı ayda çatlattı bu kadın

Allah sabır versin, zor bir süreçden geçmişsin. Sanırım yarın düğünün var, hayırlı olsun simdiden.
Ben merak ettim, gelinliğini seçerken nasıl bir şey seçtin?
İstediğini mi aldın yoksa kv yüzünden onun istediğini mi?

Kendini nasıl tanıtırsan ve alıştırırsan öyle gider, kötü gelin bile olsan boşver. Eşin seni bildikten sonra sorun kalmaz ortada.
Ama şükret ki çalışıyorsun yoksa sabahtan akşama kadar evinden çıkmayan birisi olurdu

Allah sabır versin, aynı şehire de taşınabilir bu kv bilgine

Ah Canım benimkisi de nisanda gundelik kıyafet gitmedim diye laf sokmustu dugunde de askili giyince kolum görünmus begenmemis vsvs bir an kendimi gordum benm kv de de esim yokken laf sokar. Ben yokkende benm icin iyi konusur aglar guya masum anne görünecek. Tam numaraci yaniben 2 senede esimi inandirdim o seni seviyor neden bboylesin derdi simdi gozum acildi der.

En iyi yontem biraz dis gostr yani laf altında kalma ama kavga gibi degil ozanlar gibi atısarak :)

Bu Kaynana terörunu uni bitirmek engellemiyor ben 2 tane okudum 2 'daha uni okusam hic bisey degismez :)

canım kaynanan şimdiden böyle yapıyorsa ilerde senin çocuğun konusunda da senden çok hak sahibi olur

herkese merhabaa :)

kızlar düğün öncesi streslerimi yazmşım buraya, düğünden beri hiç girmedim, tam dokuz ay olmuş zaman ne çabuk geçiyor:)

bu süreçte yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. düğün stresi malum, ertesi gün eşim akrabalarını yolcu etmek istedi, çünkü hepsi bizim düğünümüz için gelmişti ve hadi işiniz bitti yallah demek istemediğini söyledi, gittik birlikte kahvaltı yaptık, kayınvalidem beni gözleriyle yiyebilirdi o gün, karşıma geçti hiçbirşey söylemeden yarım saat beni izledi ben de konuşmadım hiç :) eşim de farketmiş, bana hep hak vermişti zaten, yine verdi sağolsun. ramazan bayramı geldi çattı, ben ilk kez ailemden ayrı bir bayram geçirecektim, tabi ki kayınvalidemlere gidecektik çünkü annemle aynı şehirdeydik onu her zaman görebilirmişim neyse kötü bir bayramdı benim için, kayınvalidemden yine bir sıcaklık alamadım ben de ona göstermedim. hatta bir iki saçmalıkları da olmuş, beni çok sinirlendirmişti.

sonra baktım ki işten nemalanmaya çalışan bir eltim var, bu durumu kendi lehine çevirmeye çalışıyor herkesle ben iyi olurum deyip beni dışlamaya kalkıyor kafam öyle bir dankladı kii. başladım her hafta kayınvalidemi, eşimin can bildiği yakınlarını aramaya, cici gelin rollerine. başlarda çok zordu benim için ama zaman içerisinde o cadı kayınvalidemi öyle bir yumuşattım ki. zamanla sevdim de, yaptığım, kendimi yapmak zorunda hissettiğim rol gerçeğe dönüştü. iğneliyosa şakayla karışık cevap verdim, hiçbir şeyin altında kalmadım kişiliğimden ödün vermedim ama içime atıp da dert sahibi de olmadım. suratımı asıp da oturmadım. onu kırmadan şirin şirin kimliğimi koydum ortaya. şimdi araşırız gülüşürüz şakalaşırız. farklı ortamlarda biraraya geliyoruz birlikte kalıyoruz vakit geçiriyoruz ve ben huzursuz olmuyorum aksine mutlu oluyorum. ama kayınvalidem karakter olarak sert bir kadın, ancak belli bir seviyeye geldi (şimdilik)

büyük eltim mi? benden yıl önce aileye girmiş olabilir ama benim katettiğim yolun yarısını katedebilmiş değil

kıssadan hisse: ne ekersen onu biçersin, cadı kaynanalarınızı dert etmeyin kızlar, size taş atana ekmekle gidin ki yaptığından utansın.

şimdi bakıyorum da ne boş şeylere üzülmüşüm. kendinizi böyle şeyler için yıpratmayınız.

sevgilerimle.

valla alkışlıyorum..helal olsun..çok doğru taktik..hep buna inanırım..sen iyi ol karşındaki ne olursa olsun sen ii ol. karakterini iyi olarak ortaya koy. süpersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…