kaynanam bu sefer de torununa taktı:))

valla alkışlıyorum..helal olsun..çok doğru taktik..hep buna inanırım..sen iyi ol karşındaki ne olursa olsun sen ii ol. karakterini iyi olarak ortaya koy. süpersiniz..

teşekkür ederim, insan nişan düğün süreçlerinde çok yıpranıyor, keyfine varamıyor hiç, bunları yazdım ki ben kendimi çok üzdüm çok yıprattım boşver deyip arkama atamadım, başkaları yapmasın diye. çünkü bir kere olacak hayatta. iyi hatırlamak lazım o günleri.

Maşallah canım ne güzel etmişsin Benimde sorunlarım var ailesiyle bende nişanlıyım acaba senin taktiğini mi uygulasam:44: Hiç içimden gelmiyorkii arayıp sormak pfff

Maşallah canım ne güzel etmişsin Benimde sorunlarım var ailesiyle bende nişanlıyım acaba senin taktiğini mi uygulasam:44: Hiç içimden gelmiyorkii arayıp sormak pfff

kesinlikle yapmalısın canım, başlarda ben kendimi o kadar zorladım ki bunun için. Benim attığım adımları görmezden geldi ilk zamanlarda sinirimden ağlıyodum ne yapsam bu kadına yaranamıyorum diye, ama zamanla kayıtsız kalamadı. ama nişanlın da seninle olmalı, haklı olduğun yerde hakkını teslim etmeli sana, ailesine laf söz ettirmemeli. zamanla onlar da anlayacaktır. eğer oğullarını seviyorlarsa en azından onun hatırı için üzülmemesi için seninle iyi geçimek zorundalar. evet anne babadır saygımız sonsuz ancak oğullarıyla bir evi paylaşan bir ömür geçiren bizleriz değil mi

hele ki seni kıskanan aile bireyleri de varsa hiç durma derim, işe ne kadar çabuk kolları sıvarsan sen o kadar karlı çıkacaksın unutma, zorla biraz kendini şekerim çalışmayana ekmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…