kaynanam çok baskıcı

Var tabi ki böyle erkekler. Hatta karısını,çocuklarından daha cok sevenler var
Benim arkadaşımın babası mesela. 2 kızı var bir daha dünyaya gelsem yine karımla evlenirim çocuklarımın .... küfür ediyor. Karımdan yine cocuk yaparım diyor. Benim babamda tam tersi mesela bizim için annemle hep kavga edip onu susturdu. Annem cok cahildir. Hak ediyordu
Babam hakkindan geliyordu. Bu yasimizdayiz babamiz hala ilgilenir bizimle. Herseyimizle.Mesela benim Esim de öyle O adama cok benzetiyorum genel huyunu. Ogun diyor ki 10 çocuğum da olsa en çok seni severim. Güzelliğe de düşkün çaktırmasa da Bence her erkek güzelliğe önem verir. Bu arkadaşın kocası cok ta mantıksız degil. Doğum yapıp vücudu bozulmayan cok az insan var. Bende çatlak kilo vs olmamasına rahmen bacaklarımda varis oldu. E bu da hamilelikten ve görüntüsü guzel degil yani.

-- cocugu kayinvalide ile mi yapacaksiniz ona ne?
-- Yaslaninca ya da bir hastalik durumunda formunuz bozulursa esiniz bu durumda ne yapacak?
--Esinizin formu ne durumda? (bundan da bana neyse)

O zaman size böyle bir adam müstahakmış. Ben de bir an üzülmüştüm sizin adınıza.

Düşünemiyor olmak ne güzel şey ya. Hep mutlusunuzdur falan.

Zaten şu kafadaki adamı çoğaltma
Sevmeye devam et
Koca kolay mı bulunuyor
Devir kötü

ayy benm de öyle oldu

5 yıldır evliyim çocuk yapmaya korkuyorum kaynanam sürekli çocuk konusunda baskıcı davranıyor kendisiyle aramız iyi değilken çocuk yapmak istemiyorum sizce doğru bir karar mı?
Size bir gerçeği açıklamak istiyorum. Çocuk eş ile yapılıyor KV ile değil

Kayinvalidesi baskici diye cocuk istemiyor kocasi istemiyor diye de istemiyor ama icten ice kendisi bir cocugu olmasini istiyor. Sizin fikrinizin isteklerinizin kendiniz icin hicbir anlami yokmu? Sadece baskalarinin isteklerine goremi yasiyorsunuz? Cocuk dogurduktan sonrada tas gibi olursunuz bu sizin elinizde olan bisey. Esinizi bide seviyorum diye savunmaniz pes

5 yıldır evliyim çocuk yapmaya korkuyorum kaynanam sürekli çocuk konusunda baskıcı davranıyor kendisiyle aramız iyi değilken çocuk yapmak istemiyorum sizce doğru bir karar mı?
Çocuğu kv. Ile mi yapicaksiniz konu ile alakasi ne benim kv.de de karisir her halta ama zevkime musade etmem cocuguma karıştırmam eşimle istedim yaptım torun diye tutturduğu bi zaman oldu kocamla yatak odasi zevkime karisma ne zaman istersem yaparim cok bebek istiyosan sen yap demistim ogunden sonra lafini etmemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…