merhaba kızlar ben 1 yıldır nişanlıyım 17 gün sonra düğünüm var. kaynanam çalışan bi kadın marka takıntısı var giyimde içmede gezmede hep markadan yana.. maddi durumları o kadar iyi değil. benım sorunum evde kullandığım temizlik ürününün markasına kadar herşeye karışması. biz plan yaparız değiştirir kendi planını uygular biz karar veririz o öle olmaz der sürekli konuşur hiç susmaz. ev eşyası bakarız sürekli oğlummm ben bundan istiyorum der hiç bana sormaz . benım çeyizimde tek kişilik yatak örtüsü olmadığından eşimin çeyizindeki tek kişilik battaniyeyi kulandım yok battaniyeden yatak örtüsü mü olur alsana bi tane diye tam 5 kez söledi. senin çeyizinde kettle yok mu niye yok ben en çok onu kullanıyorum diyo ben kullanmıyorum istemiyorum diyorum yok illa al diyo . davetiyeyi eşimle ben seçtik böle davetiye mi olur diye kafamın etini yedi.. yatak odamda mobilyaların yerine kadar herşeye yorum yapıyo ben bunu nasıl engellerim evlerimiz yakın aynı sokakta bana geldiğinde yorum yapsın işime karışsın istemiyorum