Kaynanam eltime hastane çıkışı aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında gerçekten dikkat çekmek istemiştik. Yazdıklarımız inanılmaz abartılı ve aklı selimden uzaktı. Kimseyle eğlenmek gibi bir amacımız yoktu.

ah bak buna katılamadım inanılmaz abartı görmemişsin sen..
kocam evdeki koltuğu ateşe verdi falan demeliydin:KK59:

Birkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.
Loadingggg
Hahahaha burası sosyal medya ama sosyal deney yapabılırsınız yazmıyor ha farkındalık oluşurmak istiyorsanız
Meme kanseri haftası var
Aids haftası var
Madem kadınlar okumalı diye düşünüyorsunuz bunun için daha mantıklı yerler seçin

farkında olduğumuz için farkındalık uyanmadı
Ne için yaptığınız çok açık

Birkaç gündür kadınlar kulübü konularına bakıyoruz birkaç arkadaş. Gerçekten yararlı başlıklar olsa da birçok kadın o kadar bilinçsizce olaylar üzerine yazılar yazıyor ki. Kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve güçlü olması gerekirken gerçekten kayınvalide, elti, eş gibi konularda yaşadıkları cinsiyet eşitsizliğine dayalı olaylar ve bir türlü ayağa kalkmak istememeleri çok dikkatimizi çekti. Bu yüzden farkındalık açısından bu dertlerin derlemesi olan nereden baksanız troll olduğu anlaşılan bir metin yazarak dikkat çekmek istedik. Gerçekten öfkelendirdiklerimiz olduysa özür dileriz.

Oooo sosyal sorumluluk, en sevdigim :)
Kadınların bir türlü ayağa kalkmak istememeleri değil kadınların sürekli her kalkmak istediklerinde ite kaka oturtulduklarini da görseniz keşke.
Aile içinde erkek çocuk kayrilir, ise görecek olursun, nasıl olsa kadınsın ev mi gecindireceksin der, düşük maaş teklif eder,
Işe başlarsın, mobbing uygulanır.
Görevi değildir ama.sırf kadın olduğu için mühendis olmasina ragmen ek is sekreterlik yaptirilir.
Sokağa çıksan, taciz edilirsin.
Şikayetçi olsan arandın diye suçlu olursun..
He canım he.
Kadının tek derdi eltisi görümcesi.
Yasam savaşı veriyor kadın, var olmaya çalışıyor.
Ayakları üzerinde durma kısmına gelene kadar, hayatta kalıp kalmayacağı meçhul.

Ay ben de asker sanmıştım eşini 🤣 yanlış okumuşum 🤣

Valla bu çok sık yapılan bir hata artık otomatik olarak düzeltme ihtiyacı duyuyorum.. :KK70:

Neyse bahaneyle konu sahibi de öğrenmiş oldu. Üç hamilelik arasına bir bilgi sıkıştırabildik şükür. Şimdi ERKEK çocuklarıyla musmutlu yaşarlar..:KK45:

Cani sikilan bir ergen degilseniz;
1) askeri ucret degil asgari ucrettir dogrusu
2) bu devirde durumu iyi olanlar bile 2. cocugu dusunurken 3. Nedir? Yanlislikla oldu diye birsey olmaz..
3) erkek cocuk rahat buyusun nedir? Kizlardir yine size kalacaklar..
4) biraz kitap falan okuyun olmadi internet sitesi bakin kendinizi gelistirin.. dusunce yapiniz cok dar bu da sizde gereksiz fesatliga yol aciyor yapmayin omrunuz kisalir.

Ama tabi ben hala konunun sahte oldugunu dusunuyorum orasi ayri

Ay ben de yarın hmm ne konusu açsam farkındalık için kadın şiddetiyle alakalı konu açayım diyorum
Evire çevire dövdüler beni tarzı....

Öfkelenmedim acıdım ve üzüldüm. Biz sizden daha uzun süredir o farkındalık için uğraşıyoruz..
Ama sizi şikayet etmek zorundayım..

Gecen sosyal deney yapan surekli tezat tezat sorular soran kişiye benziyorsun onun uyeligi farkliydi ama yeni aćmişta olabilirsin.Neyse
Şacma farkindalik saćma konu yersiz amaćsiz gereksiz.
Çok aydinlandi herkes sayendr.
Bide biz biz derken kaç kişisiniz?

Benim sabah sabah zamanimi caldiniz. Hic hos degil bu sacma sapan denemeniz.
Uzulerek belirtmek isterim ki sizin yaratmaya calistiginiz farkindaligi anlamayacaktir o topluluk.
Kendinizce kadinlar klubunde cahil cok sizde atliyorsunuz mu demek istediniz nedir?

Sizin bahsettiginiz konularin farkinda olsalar, anlatsaniz kabullenip degismeye calissalar zaten bunca zamana kadar cok sey olurdu. Yetersiz kaldiklarinin farkinda olduklari icin burada konu acip akil danisiyorlar. Ki bu cok dogal herkes birine akil danismaz mi? Sonrasinda kendi suzgecinden gecirip istedigini yapar.

Bu yaptiginizin bizlere faydasini aciklarmisiniz?

Bari sabah açmayın fake konuları. Eskiden okurdum sözlüğü. Harikaydı. Artık okumuyorum. Saçma sapan yazarlara ve yazılarına katlanamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X