bana sürekli kızım dediğini söyleyip duruyor. ama aslında ismimle hitap ediyor. bende anne demek istemiyordum x anne demeye başladım bana bahane oldu. tabi ki ismimle hitap edecek ama ben bana sürekli kızım diyormuş gibi konuşmasına sinir oluyorumtaşınmaktan başka çareniz yok
birde adınızla hitap edecek tabi ne diyecek?
haklısınız maalesef o yüzü verdim söylenenlere dikkat etmeye çalışacağım. benimde hatalarımın olduğunun farkındayım düzeltmeye çalışacağımama eşiniz gel demiş eşinize laf geçirememişsiniz
oda bu yüzü bulmuş her ağladığında elinizden almış
bide kızım büyüdü ihtiyacım kalmadı artık da neyin nesi
baştan o yüzü verdiğiniz için böyle bişey de söyleyemezsiniz maalesef
Es annesine söylenir de sevgilinjz gibi hediye hazırlanmaz ağzınla söyle gitsineşimin annesi ve o zaman mutlu bi haber vereceğimiz için o anki heyecanla bunu düşündük. eşimle düşündük. yani ben sevmiyorum diye eşimin annesine söylemese miydik nereye varıyorsunuz?
Ya sürpriz ile söylenecek ya da söylenmeyecek siz iki seçenek dışında bir şey düşünemiyorsanız biraz buyumemis biri olabilirsiniz insanlara bu kadar değer vermeyin umursamayıneşimin annesi ve o zaman mutlu bi haber vereceğimiz için o anki heyecanla bunu düşündük. eşimle düşündük. yani ben sevmiyorum diye eşimin annesine söylemese miydik nereye varıyorsunuz?
sevgilinize küçük bi kutuda minik bi bebek verebilir misiniz? çok anlamsız bi hediye olurdu eğer eşinize bebek müjdesi vermiyorsanız. bizde bebek müjdesini böyle vermeyi tercih ettik. bu takılcak bi durum değil anlattıklarımdaEs annesine söylenir de sevgilinjz gibi hediye hazırlanmaz ağzınla söyle gitsin
Olacak tarafı yok maalesef ya ayrılacaksın yada böyle devam edecekişte eşim hala annemle aranı düzelttiysen kızımızı akşam bırakıp dışarı çıkalım diyo ama ben kızımızla çıkalım diyorum istemediğimi dile getirmek yerine. kaynanamın evi eşime söyledim kabul etmedi. annesi dayanamazmış gidersek. abiside gitti ya
teşekkür ederim denilenlere dikkat edicem ve evet 20lerimdeyim kendimi geliştirmem gerektiğini biliyorum halledeceğim inşallahYa sürpriz ile söylenecek ya da söylenmeyecek siz iki seçenek dışında bir şey düşünemiyorsanız biraz buyumemis biri olabilirsiniz insanlara bu kadar değer vermeyin umursamayın
Buraya bu kadar uzun yazacak kadar değerli eşim dışında ve kendi annem çocuğum dışında kimseyi görmüyorum ben kimse için yorulamam yani
Bahane uydur gitme çıkma konuşma inan daha kıymetli olursun
Anlattiklarinjn özeti bu konu aslında sen anlamıyorsun her anlattığın birbirinin aynısı verdiğin değer önemsenmiyor tüm anlattıklarının özeti busevgilinize küçük bi kutuda minik bi bebek verebilir misiniz? çok anlamsız bi hediye olurdu eğer eşinize bebek müjdesi vermiyorsanız. bizde bebek müjdesini böyle vermeyi tercih ettik. bu takılcak bi durum değil anlattıklarımda
O senin kayınvaliden. Asla ailen olmayacak. Hatta daha acı olan ne biliyor musun annen veya eşin bile olsa değer verilen insan şımarıyor. Hep bi mesafe hep bir sınır gerekiyor.sevgilinize küçük bi kutuda minik bi bebek verebilir misiniz? çok anlamsız bi hediye olurdu eğer eşinize bebek müjdesi vermiyorsanız. bizde bebek müjdesini böyle vermeyi tercih ettik. bu takılcak bi durum değil anlattıklarımda
gelinine benzetebilir orada hoş olmayan şey. “gelinime benzemişsin” demesi. ben neyim dış kapının dış mandalı mı? bana da sürekli kızım diyormuş gibi konuşuyordu aslında sürekli ismimle hitap ediyor. bende ona x anne demeye başladım. yani bana çok iyi davranıyormuş gibi konuşması sinirimi bozmuştuKayinvalidenizde cok kaprisli ve normal degil
Ama bence sizde ayni sekildesiniz takildiginiz seyler cok abarti ve sacma bana ismimle hitap ediyor ya da beni gelinine benzetti ne var bunda ? Cok sacma
benimle anlaşamıyor ki anlaşıyor diye övüneyim. anlaşamadığımız çok net değil mi?Bu forumda gelinin haksız olduğu konu azdır öyle diyeyim helal olsun.
Aynı apartmanda oturuyorsanız iç içe olacaksınız, günde 1 saat bile olsa bebeği kitliyorsanız azıcık kaprislerine göz yumacaksınız.
Adınızla hitap etmesine kadar takılmayacaksınız.
Diğer gelinle anlaşamamış benimle anlaştı gibi bir güç yarışına girmek yerine baştan akıllı olacaktınız.
Bu kadar basit.
Kusura bakmayin karsimdaki kisi boyle naz kapris yapsa asla çekmem.gelinine benzetebilir orada hoş olmayan şey. “gelinime benzemişsin” demesi. ben neyim dış kapının dış mandalı mı? bana da sürekli kızım diyormuş gibi konuşuyordu aslında sürekli ismimle hitap ediyor. bende ona x anne demeye başladım. yani bana çok iyi davranıyormuş gibi konuşması sinirimi bozmuştu
ben anlaşamadığım insanı hayatımdan çıkarıyorum ama aile olunca öyle olmuyor. içime atınca ters biri oluyorum. bu yüzden kırıldığımda konuşmayı tercih ettim. bana sürekli kızım diyip el üstünde tuttuğunu ima etti. ama ismimle hitap ediyordu ben de zaten dümdüz anne demek istemiyordum x anne demeye başladım. eşim de gitmeyi kabul etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?