k.validemlerle evlendiğimizden beri aynı semtte oturuyoruz ilk zamanlarda aramadan gelmezdi hatta sık sık da gelmezdi ama son 2 haftadır kafayı yemek üzereyim çünkü istisnasız hergün suratını görüyorum ve bu durumdan çok sıkıldım.k.validenin annesiylle aynı apartmandayız (yaklaşık 2.5 aydır buradayız)başta ananeden korkuyordum ama çokk şükür o ölçülü davranıyor yaşlı insan bişey yapsa bile yaşlılığına verir hoş görmeye çalışırım ama söz konusu k.v evinde oturamıyor saat 2 oldumu ya ananede ya bende aşağı gelse de beni çağırıyor bazen geçiştiriyorum işim var yemeğim yok diye ama hergün ne bahane bulcam ne yapcam bilemedim insan evinde yalnız oturmak vakit geçirmek istemez mi çok merak ediyorum kadın evde durmuyor k.pederde demiş hergün gidiyorsun bi günde evde otur diye ama dinleyen yok tabi.yalnız bu durum son iki haftadır böyle yani birden bire bu moda geçti ne yapcam bi akıl verin
ayyy allahım ne yapcam ya umarım gelip geçici durum oluraynı benim babaannem gibi
canım sana birşey soyleyeyım mı bu tarz ınsanlar duramıyor.dedemde cok kızardı rahmetlı.. bak babanem 70 kusur yasında ama masallah ne enrjıı var hala gezer evde durmaz
burda bı bayandan görmüştüm Allah affetsın bazen kapıyı bılerek acmadığım oluyor dıyodu sende öyle yap
doğru söylüyorsun atlatmakta zor hergün hergün bahane de zorönceden gelmeyip şimdi patlak vermesi ilginç gerçekten...çaren yok, el olsa neyse atlatırsın da, kv bu...nereye kadar atlatıcaksın...
kötü bi huyu tavrı yoksa idare et canım...en büyük kötülüğü bu olsun keşke...
bende anlamadım ....oğlunun evi ama katlanan benimba$ina ta$mi du$mu$ acaba :)
valla bilemedim napsan
oglunun evine gelme denmezki kadina ..
çocuk için tedavi durumum var inan işi bende düşündüm yoksa yada kurs falanÇok sıkıcı.
Allah'tan çalışan bi insanım.
Bazen pozitif yönleri oluyor çalışmanın:)
diyemem tabi ki ona da diyemiyorum zaten ama sıkılıyorum hergün hergün bende insanım hasta olduğum moralimin bozuk olduğu zaman oluyoranne ne gelme diyebilirmisin sen ?
allah allah ne yapcakmış yalnız başına evde cidden yaptıkları hareketlerde mantık yok.Yalnız değilsin.
Bir sürü kayınvalide kayınpeder var böyle.
Benim kayınvalide de geçen telefonda "bugün sizin taraftaydım. Anahtar yanımda olsaydı eve gidecektim" diyor.
Yahu benim evime nasıl oluyor da ben yokken anahtarla girmeyi düşünüyor hiç anlamıyorum.
Anlayacağın türlü türlü saçmalıyorlar:)
:))) cidden çok güldüm. çok haklısın bırak şehri dolaşmayı mahallenin uzak yerlerine bile gitmiyor bize sarmış vaziyette gece ortamıza yat desen gelirGavurun yaşlısı dünyayı dolaşır. Türkün yaşlısı çoluğuna çocuğuna sarar. En azından çıkta oturduğun şehri dolaş ya!
aman bilme zaten ne yapcan:) kaynanayı günlük sinir bozukluğundan başka bişey yapmıyorlar.hiç gulecegim yokdu :)))
ben kaynana nedir bilmedim, çok merak ediyorum amaa
uvey kv ayni tadi vermiyor
amin çok sağol.etliye sütlüye karışmıyor çok şükür ama günlük olarak bizde oturmayı seviyor. Allah k.pederime uzun ömür versin yoksa bu kadında benim başıma gelirwalla allah sabır versın guzelım ne dıyeyım sen dua et dediğin gibi etliye sütlüye karışmıyo.dua et
benım annem gıbı senelerce zebellah gibi bi kaynanayla beraber oturmamışsın
amin çok sağol.etliye sütlüye karışmıyor çok şükür ama günlük olarak bizde oturmayı seviyor. Allah k.pederime uzun ömür versin yoksa bu kadında benim başıma gelir
:))) anahtarla eve girenleri de hiç anlamıyorum insan uygunsuz olur çıplak olur.....yedek anahtar vermedim vermemde zaten. arad görüşsem şikayet etmem zaten hergün olması baydı sıkılacak gibi görünmüyor böyle alışmasından korkuyorumbenim kv de dairemin anahtarı vardı evliliğimizin ilk zamanlarında olur olmaz zamanlarda zile basmadan geliyordu ve biz üst güvenlik dilini kitliyorduk ne olur ne olmaz zamansız gelir diye ,bide bize diyodu ki niye kitliyorsunuz orayı ben açamıyorum diye ,zamanla entrikalarla felan aldık yedek anahtarı da rahat ettik ,ikide bir istiyordu ama neyse unuttu sonradan hey allahım ne günlerdi:)idare edin arada görüşün gönlünü alın ,arada bir şeyler uydurun oda sıkılır zaten bir süre sonra her gün gelmekten,sevgiler..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?