ya evde olmadığımda oluyor tabi annemde oluyorum yada dışarı çıkmış oluyorum bu civarda 2 tane iyi anlaştığım arkadaşımda var ama onun dışında evde olduğum zaman durum bu.ben ona fırsat vermemek için gitmsem daha çok yüz bulurÖyle değil , fırsat vermiyorum anlasana :) Çook cici bir hatundur ama olsun kimseyle yüz göz olmamak gerek tatsızlıklara mahal vermemek için. Hem sende niye sürekli evdesinki anacım anlıyorum evini yanlızlığı seviyorsunda 1-2 kere evde bulamasın seni çık gez
inan böylesi daha iyi fazlası bıktırıyor hiç keyifli olmuyor özlemek istemek lazım bazenbenimkilerde gelmiyor aramız yürüyerek 5dk kp anca bişeyleri tamir etmeye kv de de misafir gelince gelir bende bazen gelsinler yemek yesinler çay içsinler istiyorum ama yok
:))) geldi az önce ama kapıdan bişey verdi gitti girmedi tamda camları falan açtım evi süpürüyodum işim olduğunu anladı zatenyani canım benim yeri geliyor kendi annen bile olsa yalnız kalmak istiyorsun oturmak film izlemek neyse işde kitap okumak vs.. merak ettm sorma :)) geldmi bugünde kvaçma kız kapıyı çatlasın gtsin
:))) geldi az önce ama kapıdan bişey verdi gitti girmedi tamda camları falan açtım evi süpürüyodum işim olduğunu anladı zaten
:))) tabi eksik kalmaz ille suratını gösterecek izdivaç programlarını çok seviyor ama yalnız hiç bişey yapamıyor bizimki ya elinde bi işi olsa örgü v.s belki oyalanır ama o da yok kadın bana sardı resmen. ya bi de duşta falan oluyorum nerdeyse niye sık duşa giriyosun diyecek özelimizde kalmayacak ya sabır ya sabır ya sabırpuhahha :))))) nası merak ettim geldi mi diyegeri kalırmı dicen neyse ki girmemiş şükür insanın misafiri olur demi paylaşackları olr o misafirle bi bırak insanları git evnde otur izdivaç programları ne izle
Gavurun yaşlısı dünyayı dolaşır. Türkün yaşlısı çoluğuna çocuğuna sarar. En azından çıkta oturduğun şehri dolaş ya!
:))) tabi eksik kalmaz ille suratını gösterecek izdivaç programlarını çok seviyor ama yalnız hiç bişey yapamıyor bizimki ya elinde bi işi olsa örgü v.s belki oyalanır ama o da yok kadın bana sardı resmen. ya bi de duşta falan oluyorum nerdeyse niye sık duşa giriyosun diyecek özelimizde kalmayacak ya sabır ya sabır ya sabır
aman bizimkilerde maaş da çok olsa yapacağı bu:) yada bu sefer beraber gidelim der iilla bunaltacak gelini yani:)):)))) gülümsedim. Ama ince bir fark var ki gavurun yaşlısında dünyayı gezecek emekli maaşı var. Bizim emekliler ise neredeyse aç.
bu gidişle demek zorunda kalcam durum bunu gösteriyor:)dün geldiğinde eşim evdeydi biz de biraz tartışmıştık benim surat asıktı tabi eşiminde dün canın mı sıkkındı diyor az önce kapıda yani herşeyimize şahit oluyor bi şekilde kendi kızı yok canım olsa da kızını alır gelirdi bu sefer:) ben ilerde k.v olursam burda okuduklarımdan yoa çıkarak gelinimi rahat bırakcam :) üzmüycem onuaman diyeceksn aslında sorarsa gece seviştikde biraz ondnya bu kvler ne sinir bozucu diyorum oğlum olur benmde kv olurm ama olsamda ben öyle olmam banane hayatlarnı yaşasınlar ne rahatsız etcem az insanları rahat bırakmak lazm yoksa yıldırıyorlar .. yüz vermiyceksn ya surat ascan yeri gelince anlasın ne canım kendi kızı yokmu ona gitsn her gün her gün kızı isteyecek mi bakalım
bu gidişle demek zorunda kalcam durum bunu gösteriyor:)dün geldiğinde eşim evdeydi biz de biraz tartışmıştık benim surat asıktı tabi eşiminde dün canın mı sıkkındı diyor az önce kapıda yani herşeyimize şahit oluyor bi şekilde kendi kızı yok canım olsa da kızını alır gelirdi bu sefer:) ben ilerde k.v olursam burda okuduklarımdan yoa çıkarak gelinimi rahat bırakcam :) üzmüycem onu
bak ananeyi bırakıp gidersem çıldırabilir çünkü anane kendi dönemez bi de aşırı yavaş yürüyor başına iş çıkar aslında bu iyi fikirmiş:))))yarın sabahtan kalk kv ara yada arama
al anneanneyide kv oturmaya git
anneanneyi bırak acil işim çıktı de kaç
ertesi günlerde aynı şeyi yap
yarın sabahtan kalk kv ara yada arama
al anneanneyide kv oturmaya git
anneanneyi bırak acil işim çıktı de kaç
ertesi günlerde aynı şeyi yap
wala öyle üstüne bi de onu çektim çay yap çayının yanına bişeyler v.s 29 yaşındayım aslında çalışmayı istiyorum ama bebek için tedavi durumum var beni şu anda tutan o bi de düşünüyorum kursa falan mı yazılsam diye resmen kaçış arıyorumdemi yaaa tartşmşsn zaten snr son safhada birde onu çekiyorsn çekmek zorunda kalıyorsun :) ahh ahh bu kvler...yaşın kaç çalışıyormusun keşke çalışsan böyle yapamaz o zaman
aman otursunlar işte ana kız zaten ellerinden gelse beraber uyuyacaklar boşver:))) bi de başkalarının dedikodusunu yapıyorlar her gün annesine geliyor diye (mahallede bi kız var onun)gızzz yazık ama annesnn suçu ne orda kv ile kalcak bi başına kadıncaz :)))
bak ananeyi bırakıp gidersem çıldırabilir çünkü anane kendi dönemez bi de aşırı yavaş yürüyor başına iş çıkar aslında bu iyi fikirmiş:))))
gızzz yazık ama annesnn suçu ne orda kv ile kalcak bi başına kadıncaz :)))
wala öyle üstüne bi de onu çektim çay yap çayının yanına bişeyler v.s 29 yaşındayım aslında çalışmayı istiyorum ama bebek için tedavi durumum var beni şu anda tutan o bi de düşünüyorum kursa falan mı yazılsam diye resmen kaçış arıyorum
kızıyla başbaşa kalsın bişi olmaz
belki birbirlerinden bıkarlarda konu sahibide rahat eder
bencededenemekte fayda var
aslında k.valide sadece annesi olunca sıkılıyor anane pek duymuyor ee bi de yaşlı tabikızıyla başbaşa kalsın bişi olmaz
belki birbirlerinden bıkarlarda konu sahibide rahat eder
valla çalışmak bazı yönlerden kurtuluş sana söyleyim çalışmadığın zaman başına ekşiyorlar tabi herkes aynı olacak diye bişey yok ama genelde olan bu çalışınca bahanende çok oluranladım canım tedavi durumun varsa çalışman olmaz ama evert kursa gidebilirsin sana da iyi gelir bu.. bende 28 yaşındayım şükür ki çalışıyorum yoksa bahanem olmaz bazen çalışmıycam bebiş yapcam oturcam evde diyorum ama bu seferde evdeym diye gel diye beklerler sonra eşimn pazrları hep onlarda geçer en azından çalışıyorum die pazarlarım var sadece diyorum temzlk felan gtmiyorum gtmk zonrda klmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?