Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslına bakarsan düşünmüyor değilim ama bebek tedavisi var aklımda çalışma işini o yüzden askıya aldım yoksa en net çözümm bu haklısın:)Yapabileceğin bir iş varsa iş bul çalış derim
tertemiz çözüm :)
canım bebişini güle güle büyüt hiç bişeye sıkma canını bebeğine lazımsın bunu unutma internetten süt yapan şeyleri araştır ye faydası olur sakın moralini bozma.benim şu sıralar taşınma imkanım yok bu kadında her dakka dibimde sinirimi bozuyor bebek olursa gelmeyi bırak burdan çıkmaz gelir oturur başıma bi işede yaramaz kendine çay kahve yaptırır sürekli.o buraya gelmek için bahane arıyor sürekli eşim grip olsa geliyor sabahtan akşama kadar gitmiyor bi faydası da olmaz oturur dururCanım aynı bensin.Benimde hamile kalma problemim vardı 9-10 ay sonra oldu bebeğimiz ama o zamana kadar bayağı stres yapmıştım. Alternatif tıp bölümlerinde geziniyordum. Farklı farklı kürler yapıyordum..Sonra hamile kaldım.Bütün dünya benim oldu bebişim oldu ama maalesef hamile kalamıyorum diye üzüldüğüm gibi şimdide sütüm azaldı diye üzülüyorum.Yani dert hiç bitmez..Hele hele bebişini doyuramamak kimyasallara, mamalara mecbur kalmak çok çok üzücü.Sana tavsiyem hamile kalsan bebeğin olsa bile sakın bu kayınvalideyi kafana takma yoksa benim gibi sütsüz kalırsın ortada. Bu sefer daha çok nefret etmeye başlarsın kayınvalideden. Hatta bence çocuk olmadan başka yere taşın uzağa..Çünkü çocuktan sonra herşeyi gözüne batacak.Hatta daha sık gelecek ve daha çok sinir edecek ve sütsüz koyacak seni benim tahminim.İnşallah olmazda...
k.validemlerle evlendiğimizden beri aynı semtte oturuyoruz ilk zamanlarda aramadan gelmezdi hatta sık sık da gelmezdi ama son 2 haftadır kafayı yemek üzereyim çünkü istisnasız hergün suratını görüyorum ve bu durumdan çok sıkıldım.k.validenin annesiylle aynı apartmandayız (yaklaşık 2.5 aydır buradayız)başta ananeden korkuyordum ama çokk şükür o ölçülü davranıyor yaşlı insan bişey yapsa bile yaşlılığına verir hoş görmeye çalışırım ama söz konusu k.v evinde oturamıyor saat 2 oldumu ya ananede ya bende aşağı gelse de beni çağırıyor bazen geçiştiriyorum işim var yemeğim yok diye ama hergün ne bahane bulcam ne yapcam bilemedim insan evinde yalnız oturmak vakit geçirmek istemez mi çok merak ediyorum kadın evde durmuyor k.pederde demiş hergün gidiyorsun bi günde evde otur diye ama dinleyen yok tabi.yalnız bu durum son iki haftadır böyle yani birden bire bu moda geçti ne yapcam bi akıl verin bu arad insan çok sevdiği bi insanı bile hergün görmekten bıkar muhabbet etmeyi birbirimizi görmeyi özlesek daha iyi ama böyle kendinden bıktırıyor
yaşlı sayılmaz aslında 50 yaşında. buraya oturmamızın sebebi eşimin dükkanı burda evde burda yani mecburuzallah sabır versin ama yaşlılık işte nereye saldırıp ne yapçaklarını şaşırmaktan oluyordur napçaksın en baştan o kadar yakın oturmasaydınız keşke
hiç gulecegim yokdu :)))
ben kaynana nedir bilmedim, çok merak ediyorum amaa
uvey kv ayni tadi vermiyor![]()
:)) aman ne yapcaksa k.vyi![]()
çok güldüm sana yaaa dertsiz başına dert arama
belki kendince seni yokluyordur. yani kötü anlamda değil.hani öldü mü kaldı mı ne yapıyor bir uğrayım diye.. bir de tedavi görüyormuşsun ya.. bence eşinle konuş kusura bakma de annemle bile bu kadar sık görüşmüyorum. bence eşin veya sen ara de ki işte nasıl hitap ediyorsan kusura bakma ben evde olmayacağım boşa uğrama işte sayarsın bugün arkadaşıma gidecem bir kursa da katılabiliriz, veya öbür gün dr a gidecem tedavi ile ilgili diğer gün tedavi ile ilgili bizlere bir toplantı varmış ona gidecem. yani uzun zaman evde olmayacağım de.. veya desin eşin..
ama eşin evde olacağını bilsin.
bakarsın sen özler çağırırsın..:)
tedavi süreci daha başlamadı .o beni merak ettiği için deil kendi evde sıkıldığı için geliyor.tedavi süreci başlarsa bu kadar içli dışlı olmak istemiyorum kendimle kalmak istiyorum ama kalamam biliyorum mecbur anneme giderim .inan annemle bu kadar görüşmüyorum .bahaneler buluyorum ama daralıyorum hepsi bi yere kadarbelki kendince seni yokluyordur. yani kötü anlamda değil.hani öldü mü kaldı mı ne yapıyor bir uğrayım diye.. bir de tedavi görüyormuşsun ya.. bence eşinle konuş kusura bakma de annemle bile bu kadar sık görüşmüyorum. bence eşin veya sen ara de ki işte nasıl hitap ediyorsan kusura bakma ben evde olmayacağım boşa uğrama işte sayarsın bugün arkadaşıma gidecem bir kursa da katılabiliriz, veya öbür gün dr a gidecem tedavi ile ilgili diğer gün tedavi ile ilgili bizlere bir toplantı varmış ona gidecem. yani uzun zaman evde olmayacağım de.. veya desin eşin..
ama eşin evde olacağını bilsin.
bakarsın sen özler çağırırsın..:)
yok anlamıyor arkadaşım geçen aradı evdemisin dedi evet ama.. demeye kalmadan ben geliyorum halbuki markete çıkacaktım o gelince söyledim çıkmam gerekiyor diyeyani senin ayrı bir hayatın olduğunu gerektiğinde arayacağını anlasın.. hatta arada kendin ara diyeceğim ama bu seferde tel.konuşmak istemeyebilirsin.. ama arasan iyi olur tabi..
yemin ediyorum kusucam artık dayanamıyorum aşağı her gelişinde aşağıdan zile basıyor gel diye
bornozla çıkmak zorunda kaldım bi kez işim gücüm oluyor yada canım bazen kimseyi görmek istemiyor ama anlayan kim???ne anladığını ben de bilmiyorum ama daralıyorum canım.bi pazar gelmiyor eşim hastalansa falan sabah gelir akşam gider oturur başımızda.dün eşim şehir dışındaydı akşam k.v aradı diyorki gelecektim ama baban evde gelemedim sıkıldın mı diyor ben de yooook hiç sıkılmadım internet var tv var neden sıklıyım dedimcanım valla allah sabır versin. ben seni çok iyi anlarım. insan hep diken üstünde oluyo. ne dersen de ne yaparsan yap anlamaz.
en iyisi kapıyı açmamak. yada bornozla kapıyı açmak belki o zaman anlar...
ne anlarlarsa hergün hergün uğramaktan..
eşin evdeyken de hergün gelir mi?
bornozla çıkmak zorunda kaldım bi kez işim gücüm oluyor yada canım bazen kimseyi görmek istemiyor ama anlayan kim???ne anladığını ben de bilmiyorum ama daralıyorum canım.bi pazar gelmiyor eşim hastalansa falan sabah gelir akşam gider oturur başımızda.dün eşim şehir dışındaydı akşam k.v aradı diyorki gelecektim ama baban evde gelemedim sıkıldın mı diyor ben de yooook hiç sıkılmadım internet var tv var neden sıklıyım dedim
of ya senin durumunu biliyorum kendi kurulu düzeni varken sana gelmeye çalışması çok mantıksız işallah vazgeçer ben evimde ne sıkılıyorum ne de korkuyorum ama k.v kendine bahane üretiyor seninki de öyletövbe yarabbim yaa niye sıkılacakmışsın..benim kv de şimdi şehir dışında eşimde işten geç geliyo mesaiye kalıyo diyoki korkuyomusun? yok dedim insan evinden korkarmı. pazar günü buraya gelecek şimdiden sinyal veriyo kendi evinde korkacağını söylemeye çalışıyo.. of offf valla bende kalacak gibi.... bende şimdiden gerildim. pazar gününün gelmesini hiççç istemiyorum...
of ya senin durumunu biliyorum kendi kurulu düzeni varken sana gelmeye çalışması çok mantıksız işallah vazgeçer ben evimde ne sıkılıyorum ne de korkuyorum ama k.v kendine bahane üretiyor seninki de öyle