kaynanam evde oturamıyor! hergün suratını görmekten bıktım!

k.p gündüz işte oluyor ama akşamda bişey olduğu zaman çekinmeden adamı evde bırakıp geliyor.buraya geldiği zamanda k.pederin gelmesine 10 dk kala falan gidiyor yemek işini nasıl hallediyor anlamadım dediğin gibi rahata fazla alışık eşimde kendisine fazlasıyla çanak tuttuğu için baş etmek zor oluyor.

Allah kayınbabana uzun ömür versin. adama birşey olursa o zaman görürsün asıl 24 saatiniz birlikte geçer artık

arkadaşlar k.v tam gaz devam ediyor beni çatlatma noktasına getirmesine çok az kaldı akşam eşim yoktu yanıma geldi yine ya sabır çekiyorum

aynen canım bahanesi tükenmiyor bana gelmese annesine aşağı geliyor hergün ama değişen bişey yok ille beni çağırıyor. bugün duştan çıktım bornozu çıkardım üstümü giycem kapı çalmaya başladı dürbünden baktım benimki kulağını kapıya doğru dayamış tv nin sesi varya onu dinliyor.bornozla açtım kapıyı elinde bi kağıt kargo gelmiş gitmiş bunu posta kutusuna yapıştırmış vermeye geldim dedi verdi aşağıya indi beni çağırıo duştan çıktım rahat yok....

sabır arkadaşım sabır elbet pes etcek bir gün şimdi havaşarda soğuyo çıkamaz evden diye düşünüyorum umarım yani :1:

sabır arkadaşım sabır elbet pes etcek bir gün şimdi havaşarda soğuyo çıkamaz evden diye düşünüyorum umarım yani :1:
etmez o etmez evde oturmasında ne olursa olsun hava - 30 derece bile olsa çıkar kışın daha çok sıkılıyor pazar günü bile adamı evde bırakıp geliyor.ben kendimi toplayabilirsem bebek tedavisine başlamak istiyorum ama bu stres yüküyle ne olacak bilmiyorum

etmez o etmez evde oturmasında ne olursa olsun hava - 30 derece bile olsa çıkar kışın daha çok sıkılıyor pazar günü bile adamı evde bırakıp geliyor.ben kendimi toplayabilirsem bebek tedavisine başlamak istiyorum ama bu stres yüküyle ne olacak bilmiyorum

canım onlar değişmez ozaman biz değiştircez kendimizi

helede bebk tedavin varsa sen at kenara kaynanayı
boşver düşünme
bak evine kocana onla problem var mı
napalım tuzsuz yemek olurmu olmuyo işte

kendini bebişe odakla
:emir_bebek: inş nasip olur inş bebiş tedavisimi görüyon

canım onlar değişmez ozaman biz değiştircez kendimizi

helede bebk tedavin varsa sen at kenara kaynanayı
boşver düşünme
bak evine kocana onla problem var mı
napalım tuzsuz yemek olurmu olmuyo işte

kendini bebişe odakla
:emir_bebek: inş nasip olur inş bebiş tedavisimi görüyon
atmazsam olmaz bu iş zaten çünkü sinirimi çok bozuyor.başlamak istiyorum ama psikolojik olarak iyi deilim cesaret toplamaya çalışıyorum Allah izin verirde başlarsam eşime ilk defa bu konuyu açıcam yalnız kalmak istiyorum diycem çünkü gerçektende bu konuda çok hassasım.ya annemde kalcam yada gelme gitmeler azalsın diycem

atmazsam olmaz bu iş zaten çünkü sinirimi çok bozuyor.başlamak istiyorum ama psikolojik olarak iyi deilim cesaret toplamaya çalışıyorum allah izin verirde başlarsam eşime ilk defa bu konuyu açıcam yalnız kalmak istiyorum diycem çünkü gerçektende bu konuda çok hassasım.ya annemde kalcam yada gelme gitmeler azalsın diycem

inşallah allahım nasip etsin tüm istyenlere
anne koynunu boş bırakmasın
bunları düşünme dert etme
stres yapma stres çok etkiliyo bu durumu
ablamda 4 seneden sonra oldu çocuk sahibi şimdi allah 3 tane verdi :46:

inşallah allahım nasip etsin tüm istyenlere
anne koynunu boş bırakmasın
bunları düşünme dert etme
stres yapma stres çok etkiliyo bu durumu
ablamda 4 seneden sonra oldu çocuk sahibi şimdi allah 3 tane verdi :46:
amin çok sağol işallah bende ablan gibi gülerim bi gün. çok mutssuz ve umutsuzum bi de bu kadın başımda kafayı yemek üzereyim.stres bu konuda baş düşman ama umursayan kim?dün akşam aradı evde misin diyor gıcık gıcık nerde olcam bara eğlenceye gitcek halim yok bile bile soruyor sinir oldum

benim ki geldi aşağıya annesine tel.im çalıyor şu an gel diyecek biliyorum açmadım kabus gibi kadın ya

amin çok sağol işallah bende ablan gibi gülerim bi gün. çok mutssuz ve umutsuzum bi de bu kadın başımda kafayı yemek üzereyim.stres bu konuda baş düşman ama umursayan kim?dün akşam aradı evde misin diyor gıcık gıcık nerde olcam bara eğlenceye gitcek halim yok bile bile soruyor sinir oldum

AMİN CANIM İNŞALLAH NASİP OLUR TEZ VAKİTTEE

SEN ONU NE DÜŞÜNÜYON BUKADAR KAFANA TAKIYON BOŞVERR
BAK EVİNE KOCANA EŞİNE O YANINDAMI SEVGİNİZ VARMI OHH
DAHA NE OLSUN ŞÜKÜR
BELLİ Kİ BİLEREK YAPIYO DEMEK Kİ
NE SİNİRİNİ BOZUYON
SEN ÇOCUĞA ODAKLAN İNŞ YAKINDA DA OLUR :emir_bebek: ONUNLA ,LGİLENDİNDE HİÇ STRESİN KALMICAK MERAK ETME:34:

AMİN CANIM İNŞALLAH NASİP OLUR TEZ VAKİTTEE

SEN ONU NE DÜŞÜNÜYON BUKADAR KAFANA TAKIYON BOŞVERR
BAK EVİNE KOCANA EŞİNE O YANINDAMI SEVGİNİZ VARMI OHH
DAHA NE OLSUN ŞÜKÜR
BELLİ Kİ BİLEREK YAPIYO DEMEK Kİ
NE SİNİRİNİ BOZUYON
SEN ÇOCUĞA ODAKLAN İNŞ YAKINDA DA OLUR :emir_bebek: ONUNLA ,LGİLENDİNDE HİÇ STRESİN KALMICAK MERAK ETME:34:
haklısın takmamak lazım ama hergün hergün baydı beni.bebek konusu zaten beni üzüyor yeterince.iyi
dileklerin için çook sağol:) işallah bebeğim olurda bu sinir bozukluklarını kötü zamanları bana unutturur gerçi bebk gelse hiç çıkmaz burdan ama meleğim gelsin herşeye razıyım ne yapıyım:((

haklısın takmamak lazım ama hergün hergün baydı beni.bebek konusu zaten beni üzüyor yeterince.iyi
dileklerin için çook sağol:) işallah bebeğim olurda bu sinir bozukluklarını kötü zamanları bana unutturur gerçi bebk gelse hiç çıkmaz burdan ama meleğim gelsin herşeye razıyım ne yapıyım:((

OLUR OLUR ARTIK DR DAHA BİLGİLİ KAPSAMLI VE TEKNOLOJİ İLERDLEDİ
SEN AİMLİ OL STRES YAPMA ALLAH NASI VERİYO BAK GÖRÜRSÜN

OLSUN BEE BEBİŞİN
:emir_bebek: OLSUN DA GELSİN KIZZ
OZAMAN EVLAT OLUNCA ONU TAKMAZSIN
:32:

OLUR OLUR ARTIK DR DAHA BİLGİLİ KAPSAMLI VE TEKNOLOJİ İLERDLEDİ
SEN AİMLİ OL STRES YAPMA ALLAH NASI VERİYO BAK GÖRÜRSÜN

OLSUN BEE BEBİŞİN
:emir_bebek: OLSUN DA GELSİN KIZZ
OZAMAN EVLAT OLUNCA ONU TAKMAZSIN
:32:
evladım olsun yeter ki. katlanırım ona zaten şimdide katlanıyorum hiç deilse bebek olursa stresim azalır hem bebişimle teselli bulurum :) inşallah rabbim nasip eder bebeği

sende de anne ne işim var kokonaların yanında ben gencım ayol:)(kokona yaslı demek bızım burda):52:
:)) kendini kokona olarak görmüyordur canım bak az önce yine aradı çay demledik aşağı in diyor bende yemeğim yok duştan çıktım dedim bozuldu

:)) kendini kokona olarak görmüyordur canım bak az önce yine aradı çay demledik aşağı in diyor bende yemeğim yok duştan çıktım dedim bozuldu

Canım aynı bensin.Benimde hamile kalma problemim vardı 9-10 ay sonra oldu bebeğimiz ama o zamana kadar bayağı stres yapmıştım. Alternatif tıp bölümlerinde geziniyordum. Farklı farklı kürler yapıyordum..Sonra hamile kaldım.Bütün dünya benim oldu bebişim oldu ama maalesef hamile kalamıyorum diye üzüldüğüm gibi şimdide sütüm azaldı diye üzülüyorum.Yani dert hiç bitmez..Hele hele bebişini doyuramamak kimyasallara, mamalara mecbur kalmak çok çok üzücü.Sana tavsiyem hamile kalsan bebeğin olsa bile sakın bu kayınvalideyi kafana takma yoksa benim gibi sütsüz kalırsın ortada. Bu sefer daha çok nefret etmeye başlarsın kayınvalideden. Hatta bence çocuk olmadan başka yere taşın uzağa..Çünkü çocuktan sonra herşeyi gözüne batacak.Hatta daha sık gelecek ve daha çok sinir edecek ve sütsüz koyacak seni benim tahminim.İnşallah olmazda...

Back
X