kaynanam evde oturamıyor! hergün suratını görmekten bıktım!

denerim canım bakalım ne yapcak bahane üretmekten başka çare yok zaten

Aynen öyle.. Eşinin arkadaşlarınla görüştüğün için kızdığını, nedeninin ne olduğunu hiç anlamadığını, ama eşinden öğrenene kadar bu konuyu kapatmayacağını da söyle ki biraz korksun geri çeksin kendini bu konulara karışmasın.. Ben dolduruşa getirdim diyecek hali yok ya :)

Aynen öyle.. Eşinin arkadaşlarınla görüştüğün için kızdığını, nedeninin ne olduğunu hiç anlamadığını, ama eşinden öğrenene kadar bu konuyu kapatmayacağını da söyle ki biraz korksun geri çeksin kendini bu konulara karışmasın.. Ben dolduruşa getirdim diyecek hali yok ya :)
hmm bu güzel fikirmiş jelibon:)

Kaynanalarınızı facebook twittera alıştırın. :9:

Hatta online oynanan oyunları da gösterin. Yaşlılar sever böyle şeyleri. Zaten bir başına geçtimi saatlerce huzur garanti :47:

Kaynanalarınızı facebook twittera alıştırın. :9:

Hatta online oynanan oyunları da gösterin. Yaşlılar sever böyle şeyleri. Zaten bir başına geçtimi saatlerce huzur garanti :47:

:))) benim annem takılıyor dediiğin gibi baya güzel oyalanıyor hem keyif alıyor

k.validemlerle evlendiğimizden beri aynı semtte oturuyoruz ilk zamanlarda aramadan gelmezdi hatta sık sık da gelmezdi ama son 2 haftadır kafayı yemek üzereyim çünkü istisnasız hergün suratını görüyorum ve bu durumdan çok sıkıldım.k.validenin annesiylle aynı apartmandayız (yaklaşık 2.5 aydır buradayız)başta ananeden korkuyordum ama çokk şükür o ölçülü davranıyor yaşlı insan bişey yapsa bile yaşlılığına verir hoş görmeye çalışırım ama söz konusu k.v evinde oturamıyor saat 2 oldumu ya ananede ya bende aşağı gelse de beni çağırıyor bazen geçiştiriyorum işim var yemeğim yok diye ama hergün ne bahane bulcam ne yapcam bilemedim insan evinde yalnız oturmak vakit geçirmek istemez mi çok merak ediyorum kadın evde durmuyor k.pederde demiş hergün gidiyorsun bi günde evde otur diye ama dinleyen yok tabi.yalnız bu durum son iki haftadır böyle yani birden bire bu moda geçti ne yapcam bi akıl verin bu arad insan çok sevdiği bi insanı bile hergün görmekten bıkar muhabbet etmeyi birbirimizi görmeyi özlesek daha iyi ama böyle kendinden bıktırıyor

onların gelmesi için bahane hiç bitmez ki
pazara uğradım da
arkadaş agidiyodum da
düğüne giderken geldim de
canım sıkıldıda
tek kaldım da
da da daaa:51:
biraz kendi çek o geldimi sen akraban varsa ona çağırılmıştım de misafirliğe gidicem de temizliğim var de biraz rahatsızım de üşütmüşüm de bahane et zamanla anlar belki çeker denemekte fayda var bacımm

onların gelmesi için bahane hiç bitmez ki
pazara uğradım da
arkadaş agidiyodum da
düğüne giderken geldim de
canım sıkıldıda
tek kaldım da
da da daaa:51:
biraz kendi çek o geldimi sen akraban varsa ona çağırılmıştım de misafirliğe gidicem de temizliğim var de biraz rahatsızım de üşütmüşüm de bahane et zamanla anlar belki çeker denemekte fayda var bacımm
aynen canım bahanesi tükenmiyor bana gelmese annesine aşağı geliyor hergün ama değişen bişey yok ille beni çağırıyor. bugün duştan çıktım bornozu çıkardım üstümü giycem kapı çalmaya başladı dürbünden baktım benimki kulağını kapıya doğru dayamış tv nin sesi varya onu dinliyor.bornozla açtım kapıyı elinde bi kağıt kargo gelmiş gitmiş bunu posta kutusuna yapıştırmış vermeye geldim dedi verdi aşağıya indi beni çağırıo duştan çıktım rahat yok....

Seninle aynı fikirdeyim.. Aynı durumda olsalar onlarında fikirleri değişir buna eminim.. Ama her zaman davulun sesi uzaktan hoş geliyor işte.. Yorum yapması kolay nasılsa :34:

aynı durumda olmadığımı neye dayanarak düşündün anlamadım.yinede fikrim değişmedi aynı.siz davulun ne kadar yakınındasınız anlamadım.üstelik evli bile değilsin.afedersin ama bekara karı boşamak kolay derlermiş demek doğru.bence konu sahibine daha yumuşak yorumlarda bulunsan daha iyi.nişanlıyken böyle düşünüyorsunuz evlenince yapacaklarınızı düşünmek istemiyorum.ayrıca ben sizin gibi sadece kayınvalideyle değil 9 görümce ve ordularıyla geçiniyorum.bugün ayağım taşa takılsa emin olun hepsi koşar.bu benden kaynaklanıyor.hiç bir zaman eşiniz ve ailesini karşı karşıya getirmeyin kaybaden siz olursunuz.tecrübeyle sabittir.

valla art niyet yok laf sokmuyor canını sıkmıyorsa.
benim komşum evde duramıyor başka bir komşuya her allahın günü giriyor 2-3 saat oturuyor.
bence hoşgörün, aradabirde kapıyı açmayıp banyodaydım falan deyin.

valla art niyet yok laf sokmuyor canını sıkmıyorsa.
benim komşum evde duramıyor başka bir komşuya her allahın günü giriyor 2-3 saat oturuyor.
bence hoşgörün, aradabirde kapıyı açmayıp banyodaydım falan deyin.
canımı hergün gelmesi sıkıyor hayatımın içinde vıcık vıcık.kapıyı açmasam (geçen banyodaydım )aşağıya iniyor annesine sonra tel. açıyor aşağıdayım sende gel diye.kısacası yoruyor beni

canımı hergün gelmesi sıkıyor hayatımın içinde vıcık vıcık.kapıyı açmasam (geçen banyodaydım )aşağıya iniyor annesine sonra tel. açıyor aşağıdayım sende gel diye.kısacası yoruyor beni

gelemem işim var demiyor musun hiç

arkadşlar büyüklerinizi sevmeyebilirsiniz ama muhakkak saygılı olmak zorundasınız.yoksa evinizde bereket denen şey kalmaz.bizler yaşlılarımız sayesinde rızıklanıyoruz bunu sakın unutmayın.yarın birgün sıkıçtığınızda kapısını çalacaklarınız büyükleriniz bunuda unutmayın.saygı göstermeyen gelinleride rabbim hanemizden uzak tutsun

aynen öyle haklısın saygı göstermek bizim görevimiz hatta sevgi göstermek, ihtiyaçlarını karşılamak, onunla gezmek memnun etmek de. ama bu kızın hiç kendi hayatı yokmuş gibi sürekli yapışır ve bırakmazsa ne sevgi kalır ne saygı anlatabiliyor muyum. çikolatayı bile her gün yesen, hatta yemeye mecbur kalsan sıkılırsın bir süre sonra nefret edersin. minnie kayınvalidesi ile değil eşi ile evlendi, oğlunu evlendirdi diye onun sahibiymiş gibi davranmanın anlamı yok

gerçekten de öyle bazen arkadaşlarıma kahvaltıya yada kahve içmeye falan gidiyorum ertesi gün soruyor nerdeydin v.s diye söyleyince bozuluyor rengi atıyor sadece onunla görüşeyim istiyor eşimide bu konuda dolduruyor sanırım

nerdeydin diye sorunca her seferince hesap verirmiş gibi söyleme. işim vardı de soramasın

aynen öyle haklısın saygı göstermek bizim görevimiz hatta sevgi göstermek, ihtiyaçlarını karşılamak, onunla gezmek memnun etmek de. ama bu kızın hiç kendi hayatı yokmuş gibi sürekli yapışır ve bırakmazsa ne sevgi kalır ne saygı anlatabiliyor muyum. çikolatayı bile her gün yesen, hatta yemeye mecbur kalsan sıkılırsın bir süre sonra nefret edersin. minnie kayınvalidesi ile değil eşi ile evlendi, oğlunu evlendirdi diye onun sahibiymiş gibi davranmanın anlamı yok
duygularıma tercüman olmuşsun resmen benimde anlatmak istediğim bu aslına bakarsan.mecbur kaldıkça kendimi geri çekmek istiyorum değil sohbet etmek yüzünü görmek istemiyorum kendini özletse arada gelse bana da güzel olur ama inan çağırma fırsatı bile vemiyor.

dün kapıya geldi hiç tanımadığım birine hasta ziyaretine gidiyormuş anne yığınla ütüm var dedim hergün bi bahene ne olcak bakalım

Garip bir kayınvalideniz var inanın.
Diğer konularınızıda biliyorum,insan kocasını evde bırakıp sürekli gezmeyemi gider.

Kayınbabanız iyi birşey demiyor,rahatlığa alışmış kayınvalideniz

Son düzenleme:

Garip bir kayınvalideniz var inanın.
Diğer konularınızıda biliyorum,insan kocasını evde bırakıp sürekli gezmeyemi gider.

Kayınbabanız iyi birşey demiyor,rahatlığa alışmış kayınvalideniz

k.p gündüz işte oluyor ama akşamda bişey olduğu zaman çekinmeden adamı evde bırakıp geliyor.buraya geldiği zamanda k.pederin gelmesine 10 dk kala falan gidiyor yemek işini nasıl hallediyor anlamadım dediğin gibi rahata fazla alışık eşimde kendisine fazlasıyla çanak tuttuğu için baş etmek zor oluyor.

Back
X