Kaynanam evimi dösemek istedi

Ev döşeyesi varsa kendi evini baştan döşesin sizinkine el uzatmasın.
Yok öyle ben ne olursa olsun sonunda gene de eşimle beraber döşerim.
 
Ben anlamadım, ne oldu detaylı anlatsanız. Nişanlıyken eşya alımını sizi çağırmadan mı yaptılar, ne oldu? Siz o zaman tepki göstermediniz mi?
 
Valla canım, ben bu dediklerini yaşayalı tam 5 sene oldu. Üstüne bi bardak soğuk suyu dikleyip oturdum aşşağı gıkımı çıkarmadan. Çünkü bizim kv çok dominant biri. Huysuz, aksi, alıngan ve biraz da şizofreni. Gerçek diyorum çok kurguluyor kafasında herşeyi.
 
Aynen öyle Cok Dogru konustunuz hak veriyorum size ama kizdigimda acayip kafama takiyorum kizim 4 aylik oldu Bu Hala hormonlar olamaz ama Demi Bende mi bi sorun var
 
Nasil Yani neden susuyorsun
 
Haaha Aynen Walla benimkide misafirler geldigind bardaklarin Nerde dio cadoloz Benden iyi biliyor esyalarimin yerini
 
Aynen öyle Cok Dogru konustunuz hak veriyorum size ama kizdigimda acayip kafama takiyorum kizim 4 aylik oldu Bu Hala hormonlar olamaz ama Demi Bende mi bi sorun var
Biraz güzel bakmak lazım. Sen güzel bakarsan güzel görüyorsun. İyi niyetli olduğunu düşünün.sizin için onun gözünde en güzelini seçtiğini düşünün. Gidip en kötüyü almadıysa tabi. Ve üzülmeyin değiştirirsiniz. 4 ay olsun. Bana sorarsan çocuk ayaklanana kadar en zor zamanlar. Yeni bir hayata adapte oluyorsun. Yorgunsun, korkuyorsun,gelecek kaygıların vat, kafan karışık ve doğal olarak herşey batıyor. Ama sen iyi düşünmeye çalış.olmuşa çare yok. Ve kötü düşündüğünde de kendine yaparsın. Üzülrsün, çökersin,çabuk yaşlanırsın.
 
Haaha Aynen Walla benimkide misafirler geldigind bardaklarin Nerde dio cadoloz Benden iyi biliyor esyalarimin yerini

Gitmiş bunların akıl sağlığı. Ben diyorum bunlar azcık tırlak diye :) sizde takmayın. Bak takarsak sonumuz bunlar gibi olcak.yazık değilmi. Çoluğumuz çocuğumuza çektirmeyelim. Ya benim kaynanam bir gelir 3 ay gitmezdi. Üstelik işten geliyorum yorgun argın. Gittim odaya yattım. Neymiş neden yatmışım küsmüş hanfendi. Tam 6 ay. Düşünebiliyormusun hem eve kamp kuruyor. Hem ben ölmüşüm yorgunluktan neden yatmışım. Ve yani en ufak saygısızlık yapmadım onlara :) deli bunlar deli nerde ne yapcakları belli olmaz. Takmamk lazım çok :) hatta arada azcık övde mutlu olsun kadın. Kocadan görmüyorlar bari gelinden görsünler :) ama tabi çokta yapma senede 1 yeter :)
 
O kaynanaya ben de okkalı bir laf döşerdim ,bir daha benim evimi, benim paramla döşemeyi aklından bile geçiremezdi.
 
Bu is mobilya meselesi degil. Kvniz empati yapma becerisinden yoksun. Bu gun buna karistiysa yarin baska seylere de karisir. Durmasi gerektigi yeri ogretmeniz lazim. Esyalari satip istediginizi alip lafa soze girmeden ogretebilirsiniz. Tabi maddi durumunuz iyiyse. Sizin kendi isteklerinize gore yasamanizi ona yapilmis bir hakaret olarak anlar muhtemelen. Olsun en azindan kendi hayatinizi yasarsiniz
 
Agzina yuregine emegine saglik bacim
 
iş işten geçmiş artık yapılacak bişey yok
bundan snra daha dikkatli olun
 
Ayni benim knka terslesemde ayni terslyrm sinrlenyrm esime saryrm esim konsyr annesiyle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…