Goturmicem bundan sonraaBeğenmemişlerdir gerçekten. Yüzünüze söylemiyorlarmış sonuçta. Siz de ısrarla yiyecek bir şey götürmeyin. Herkes güzel yapacak diye bir şey yok. Hatır için diyorsunuz da her seferinde hatır için sevmedikleri şeyi yemek zorunda değiller.
Hahhhhh evettt bevenmedin belli etme yaaa yuxunu eksitiyooo yerken kaynanam .Siz neden ısrarla yapıp beğendirmeye çalışıyorsunuz ki zıkkım yesinler terbiyesizler beğenilmese de belli edilmez
Aynen artık onlara yapasım varsada yapmam yazık nimete çöpe gidecekse onlara hıç vermemYemek pisirmeyin siz de onlara. Biri benim yemeğimi elestirirse daha iyisini sen yap da ben yiyeyim derim.
Açık açık bu yemek olmamış mi dedi, hayret yaaArayıp yemek yapacağını söylemişsin. Beğenmeyen kişi yapma kızım gerek yok. Ben yaptım/yapacağım birşeyler der geçerdi. Gıcıklığına yapıyorlar muhtemelen.
Yapma o zaman.
Benim kayınpederi nişanlıyken eve davet etmiştim. Mis gibi mercimek çorba et sote pilav cacık kabak tatlısı yaptım. Müstakbel elti de gelmişti. Karnı ağrıdı canım eltimin. Kayınpeder bu yemekler olmamış diye topladı gitti hepsini. Bir daha hiç yemek yapmadım. Yemeğimi de beğenmeyen yoktur. Şimdi evime gelseler de yemek yapmıyorum. Kek börek kısır yapıyorum istemeye bile çekiniyor. Ben de babam sevmez ısrar etmeyeyim diyorum azıcık koyuyorum ona. Kayınvalide giderken eve de istiyor. Onun dediğine göre evde götürüyormuş kısırı böreği.
Öyle dese iyi tabağı ortaya doğru atıverdi:)) o zamanlar ne üzülmüştüm. Kendine de söylemiştim zamanında yaptığı hareketin yanlışlığını. Tabi kabul etmedi.Açık açık bu yemek olmamış mi dedi, hayret yaa
İyi de kötü şeyi neden hayır gönül diye yesin insanlar. Siz de yapmayıverin, illa yapıcam diye niye zorluyorsunuzKaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?