- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
Yalnız feci ayıp etmişler size . Benim anlamadığım büyükler bunu neden düşünemiyorArayıp yemek yapacağını söylemişsin. Beğenmeyen kişi yapma kızım gerek yok. Ben yaptım/yapacağım birşeyler der geçerdi. Gıcıklığına yapıyorlar muhtemelen.
Yapma o zaman.
Benim kayınpederi nişanlıyken eve davet etmiştim. Mis gibi mercimek çorba et sote pilav cacık kabak tatlısı yaptım. Müstakbel elti de gelmişti. Karnı ağrıdı canım eltimin. Kayınpeder bu yemekler olmamış diye topladı gitti hepsini. Bir daha hiç yemek yapmadım. Yemeğimi de beğenmeyen yoktur. Şimdi evime gelseler de yemek yapmıyorum. Kek börek kısır yapıyorum istemeye bile çekiniyor. Ben de babam sevmez ısrar etmeyeyim diyorum azıcık koyuyorum ona. Kayınvalide giderken eve de istiyor. Onun dediğine göre evde götürüyormuş kısırı böreği.
Zıkkım yesinler der ve bir daha tek lokmami yedirmezdimKaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
Yemeklerinizi bir tek kv ve kp mi beğenmiyor peki? Yanlış anlamayın siz de çeşit yapacağınıza n güzel yaptığınız şeyi yapın. Örneğin bir çorba bir et yemeğinde iyi olursanız gerektiğinde yapılır.Yapmicam artikkkkk hasta diye sirf hani gelin bisey yapmiyo demesinler diye yaptim yapmicaktim artik.
Yapma boşverKaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
Konu sahibi yemekleri kötü yapsa bile bu davranış cok kötü...Yemeklerinizi bir tek kv ve kp mi beğenmiyor peki? Yanlış anlamayın siz de çeşit yapacağınıza n güzel yaptığınız şeyi yapın. Örneğin bir çorba bir et yemeğinde iyi olursanız gerektiğinde yapılır.
Uğraşma yaranamazsınız böylelerine kocan ne diyor bu durumaAyyyy kaynanam cok cinsssss yok sunun evi pis yok surda yemdim yiyemedim yok su komsum pis derrr.... Benim evime de rikkatli bakiyo ufak bebegim varrr elimden geleni yapiyorum acaba bana mi laf carptryo doyorum. Inaninfull temzlk yaparimmm zayifladim baya kilo verdim hareketli oldugum icin. Kaynanamin evi cok temizdegil laf etmek icin yazmiyorum ama kendini cok temiz saniyorrr bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz daginik vssss. Cinssss ya
Yok ben hak verdim zaten konuştuk da uzunca.Konu sahibi yemekleri kötü yapsa bile bu davranış cok kötü...
Yapma hiçbirseyKaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
O takmaaa isterse yesinler diyoUğraşma yaranamazsınız böylelerine kocan ne diyor bu duruma
demi yaaE yapmayın, zıkkım yesinler.
demi yaa
Yapmicam artik yaaaa tmmm kalsin aman diyemmmm... Hasta diye son kez yapmistimZorla insanların ağzına tıkacak hali de yok. Yap diyen de yok; yapmasın işte. Durduk yere dert.
İyilik kıymet bilene yapilirYapmicam artik yaaaa tmmm kalsin aman diyemmmm... Hasta diye son kez yapmistim
Yapmicam artik yaaaa tmmm kalsin aman diyemmmm... Hasta diye son kez yapmistim
ne beğenmediği yemekler yedi bu mide gıkı çıkmadan sırf ayıp olmasın diye ve aç kalmamak içinYapma tabi. Malzemene vaktine emeğine yazık.
Isteeeeee kalp iyi niyet merhamett .... Kibirli olmak iyi degil kaynanam gil kibirliii.... Anlatilcakckk sey varda yazmiyorum.ne beğenmediği yemekler yedi bu mide gıkı çıkmadan sırf ayıp olmasın diye ve aç kalmamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?