Kaynanam gil yemeklerimi begenmiyor sizce ne yapayim?

Yapmayin onlara yemek zaten çöpe atıyorlarmış. Nedenini sorarlarsada gerçeği söylersiniz.

Yapmicam artikkkkk hasta diye sirf hani gelin bisey yapmiyo demesinler diye yaptim yapmicaktim artik.

Yalnız feci ayıp etmişler size . Benim anlamadığım büyükler bunu neden düşünemiyor

Zıkkım yesinler der ve bir daha tek lokmami yedirmezdim

Yapmicam artikkkkk hasta diye sirf hani gelin bisey yapmiyo demesinler diye yaptim yapmicaktim artik.
Yemeklerinizi bir tek kv ve kp mi beğenmiyor peki? Yanlış anlamayın siz de çeşit yapacağınıza n güzel yaptığınız şeyi yapın. Örneğin bir çorba bir et yemeğinde iyi olursanız gerektiğinde yapılır.

Yapma boşver

Konu sahibi yemekleri kötü yapsa bile bu davranış cok kötü...

Uğraşma yaranamazsınız böylelerine kocan ne diyor bu duruma

Konu sahibi yemekleri kötü yapsa bile bu davranış cok kötü...
Yok ben hak verdim zaten konuştuk da uzunca.
Ancak ilerde elbet denk gelirler yemek sofrası kurulması gerekir, yemek konusunda üç beş tane özel yemeği olsun gerektiğinde onu yapar diye söyledim. Öyle bakakalsınlar yaptığı yemeklere...
Bir de sadece kv kp beğenmiyorsa başka sorunlar nedeniyle gıcıklığına yapıyorlardır.

Yapma hiçbirsey

Ben zorla yesinler demiyom zaten kaynanam bir dilim kekimi yerken bile yuzunu eksitiyorrr bir iki catal alip birakiyooo . Benim geliniminkini begenmesem srff ayip olmsin diye bir dilim.yerim. meselacok onceden bir arkadasima gttm o kadar kotu yapmis ki pasta patatesi inanin diger arkadaslarbiz tokuz dedi yemedi srfff uzulmesin diye ben yedimmm .... O geldi aklima simdiiii kalpppppp onemliijj kalppp Allah biliyoo hakliyim vijdNen

İyi de biye bu kadar kötülediniz anlamadim.
Kusura bakmayın ama belki gerçekten yapamiyorsunuzdur.

Yani kek iyiydi diye bile kendiniz söylüyorsunuz.
Belki damak tadı uymuyordur insanların.
Ki söylemişler zaten yoğurt ayran olmuş, yok ağzını açık bırakmışsın kurumuş gibi şeyler.
Başkaları ne diyor? Mesela esin bayılarak yiyordur belki ama annemiz bile der su olmamış bu olmuş falan.

Ayrıca bence kasten yapmış olsalar, bir arkadaş da yazmış ya. Aynen onun gibi, Önünüzde söyler bırakır yemezler. Laf da ederler üstüne.

Herkesçe beğenilen bir yemeğiniz varsa yapın. Ha yoksa da boşuna uğraşmayın. Normalde 5 dilim kek veriyorsanız ya 2 dilim verin ya hiç vermeyin. Böylelikle ziyan edilmemiş olur.

Ben de hatir gönül için beğenmediğim şeyi yiyemedigimden, ikinize de hak verdim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…