Tmm hamarat degilim belki onlarda hakli iste en guzeli yapmamak. Ama kaynanam kibirli birisiİyi de biye bu kadar kötülediniz anlamadim.
Kusura bakmayın ama belki gerçekten yapamiyorsunuzdur.
Yani kek iyiydi diye bile kendiniz söylüyorsunuz.
Belki damak tadı uyuyordur insanların.
Ki söylemişler zaten yoğurt ayran olmuş, yok ağzını açık bırakmışsın kurumuş gibi şeyler.
Başkaları ne diyor? Mesela esin bayılarak uyuyordur belki ama annemiz bile der su olmamış bu olmuş falan.
Ayrıca bence kasten yapmış olsalar, bir arkadaş da yazmış ya. Aynen onun gibi, Önünüzde söyler bırakır yemezler. Laf da ederler üstüne.
Herkesçe beğenilen bir yemeğiniz varsa yapın. Ha yoksa da boşuna uğraşmayın. Normalde 5 dilim kek veriyorsanız ya 2 dilim verin ya hiç vermeyin. Böylelikle ziyan edilmemiş olur.
Ben de hatir gönül için beğenmediğim şeyi yiyemedigimden, ikinize de hak verdim suan
Kaynanan kibirli olabilir başka konuda bilememTmm hamarat degilim belki onlarda hakli iste en guzeli yapmamak. Ama kaynanam kibirli birisi
abovvvvvv9 yıl önce görümcem yaptığım yemeğe "hastane yemeği gibi tatsız tuzsuz olmuş " dedi ve ben o günden bu güne bir taş çorba pişirmiş değilim evlerinde .. bundan sonrada yapmam .. nimet bu ya b.k yesinler beğenmeyen az yesin uşak tutsun ,alsın kendi yapsın.
Yaptım yolladim çeşit çeşit noldu birde elim iyidir. Artık yollamıyorum güzelini kendilerini yapıp yesinler.Kaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
ne beğenmediği yemekler yedi bu mide gıkı çıkmadan sırf ayıp olmasın diye ve aç kalmamak için
Yemeklerin onlarin damak z3vkine uymuyor belli ki. Begenmedikleri bir seyi de neden yesinler. Ben de yiyemem mesela. Siz de ısrarla her yaptığınızı götürmeyin. Derdiniz ne ki. Bu arada acaba hijyenle ilgili bir sıkıntı görmüş olabilirler mi evinizde ya da yaptığınız yemeklerde. Benim komşunun yaptığı kekten saç teli çıkmıştı bir kere. Bir daha yaptığı hiç bir şeyi yiyemedim.Kaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
Zıkkımın kökü var biliyormusun birde onu gotur belki onu yerler ..Yemiyor bide kulp takiyosalar goturme kuzum sende kendin yap kendin ye komsuna ver cok iyi yapiyosa yapsin yesin .Kucuk cocugun varmis revani yapana kadar ona vakit ayir kendine vakit ayir .Kaynanam hastaydi usutmus... Dun mesaj attim anne sen dinlen yemekleri ben yapcam dedim saol kizim dedi. Mercimk corbasibyaptm kizrtma sarimsakli yogurt yaptm... Evlrrinde kayimbabam kaynanam iki torun birde esimin abisi var... Torunu 14 yasinda lafci biraz oda... Corbaya bsy demediler de kizartmanin agzini kapatmamissin yogurtta ayran gibj olmus begenmediler dedi bir sinir oldummmmm... Yan dairelerinde oturuyoruz kek yapiyorum bir iki dilim zor yiyolar hooppp cope. revaniyaptm gecengun az bsy yedilerrr bir bakiyom copte... Insanin gururu kiriliyooo. Revani yaptim gecen gun kaynanamin yeme seklini bi gormelisiniz isteksiz yuzunden belli bir iki catal aldi sonra yiyem ben dedi. Bi baktim iki gun sonra hepsi copteee. Tmm super yapmiyorum insan hatir icin bir dilimini bitirir. Kek yaptim gecen valla kek iyidi kaynanam yine istekszz yiyooo terbiyeszlkkkkk ya gunahhh vallaaaa... Kaynanamin birde soyle huyu var yok sunun evi pis yok su pis der meselaa benimde kucuk bebegim var buna ragmn temzlk yapiyorum ama tam tesekullu olmuyo ama eminim banada laf ediyor . Birdr namazinda biri. Neysekendi evi bir tek oturdugu oda toplu diger yerler toz kir. Kendine bakmzzzz acik arar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?