Kaynanam gil yemeklerimi begenmiyor sizce ne yapayim?

Tmm hamarat degilim belki onlarda hakli iste en guzeli yapmamak. Ama kaynanam kibirli birisi

9 yıl önce görümcem yaptığım yemeğe "hastane yemeği gibi tatsız tuzsuz olmuş " dedi ve ben o günden bu güne bir taş çorba pişirmiş değilim evlerinde .. bundan sonrada yapmam .. nimet bu ya b.k yesinler beğenmeyen az yesin uşak tutsun ,alsın kendi yapsın.

Benimkiler sofrada eltinin yüzune söyledi kac kere ...
Iyi gene seni kırmak istemiyorlar .

Tmm hamarat degilim belki onlarda hakli iste en guzeli yapmamak. Ama kaynanam kibirli birisi
Kaynanan kibirli olabilir başka konuda bilemem
Ama mesela bana da kapı çalıp biri yemek getirse asla yiyemem.
Mutfağını evini görmediğim kişi isterse çok güzel yapmis olsun. Tadina bakamam.

Bide gerçekten damak tadı diye bir şey var.
Çok sevdiğim biri bayramlarda ben seviyorum diye sigara böreği sarar. Ama içine değişik bir peynir koyuyor. Öldursen 1 taneden fazla yiyemiyorum. Her seferinde ben de ay yeni yemek yedim, ay çok tokum gibi şeyler söylüyorum kırılmasın diye napayım

Aynen sen yapma. Hem boşuna kendini de üzmezsin

abovvvvvv

Böyle muamele görsem bi daha yapmam. Sende ki ısrarı da anlamadım.

Artık yapmıycagını ne yapsam beğenmiyorsunuz çöpte görüyorum diye mutlaka söyleyin bence

Yaptım yolladim çeşit çeşit noldu birde elim iyidir. Artık yollamıyorum güzelini kendilerini yapıp yesinler.

Tabiri caizse; burnunun b*kunu yesin.
Yapsan da yaranamazsın, yapmasan da. O yüzden kendin pişir, kendin ye. Misafirliğe gelirse, yer, atılmayacak kadar pişirirsin, boşver verme kaynanangile, eşin de biliyorsa konuyu, tamamdır.

beğenmeyebilirler.damak tadı farkı olabilir alıştığının dışında yemek yemek zor olabilir bazen.ben de herkesin yaptığı yemeği yiyemiyorum bazen.sizden yemek isteyen olursa da beğenmiyorsunuz çöpe gidiyor dersiniz sizin için de kolay olur.

ne beğenmediği yemekler yedi bu mide gıkı çıkmadan sırf ayıp olmasın diye ve aç kalmamak için

Beğenmediğim yemeği ayıp olmasın diye yiyemem ben yalnız
Ama "Yiyemiyorum" da derim. Kırılması gücenmesi olmaz bu işin, herkes herkesin yaptığı yemeği beğenmek zorunda değil. Güzelce izah etsinler de bu kızcağızın malzemeleri, emeği çöp olmasın yani gerek yok. "Anne sen dinlen ben yapayım yemeği" deyince konu sahibi, "Gerek yok kızım düşünmen yeter, ben yaptım-yaparım-yapıyorum vs" diyebilirdi geçerdi. Çöpe dökeceği yemeği ne diye "Sağ ol" diyerek almayı kabul ediyorsa artık.

Ben kendi yaptığım yemekleri beğenmiyorum. Kötü yemek yapıyorsanız normaldir. Yüzünüze bir şey diyemiyorlar belli. Benimkiler artık şakın yapma diye direkt söylemeye başladılar.
Ben kırılmam çünkü gerçek ortada. Sizde krizİ fırsata çevirin ve başkalarına yemek yapmaktan kurtulun.

Tamam da yemekten girmişsiniz,temizlikten,kibirden çikmişsiniz...

Yemiyorlarsa yapmazsiniz olur biter,ne bu israr kiyamet ?

Titizliği de ,pisliği de kendine.Size bir şey soylememiş,laf çarpmamiş,imada bulunmamiş, kendi kendinize kurmuşsunuz.
Namazla ne alaka onu hiç anlamadim.

Yemeklerinizi yemiyorlar diye amma saydirmişsiniz...Kirk yilda bir goturmuyorsunuz ki hatir icin yesinler.İki günde bir hatir icin sevilmeyen şey yenmez.

Yemeklerin onlarin damak z3vkine uymuyor belli ki. Begenmedikleri bir seyi de neden yesinler. Ben de yiyemem mesela. Siz de ısrarla her yaptığınızı götürmeyin. Derdiniz ne ki. Bu arada acaba hijyenle ilgili bir sıkıntı görmüş olabilirler mi evinizde ya da yaptığınız yemeklerde. Benim komşunun yaptığı kekten saç teli çıkmıştı bir kere. Bir daha yaptığı hiç bir şeyi yiyemedim.

Hastalık da yapmanız çok güzel bir düşünce
Ama diger ikramları tepsi.ile degil kişi sayısına göre koyun çöpe attıkları da hayvanların hakkı olur.
Siz insanlıgınızdan kaybetmezsiniz
Onlar da öğrenir sizin gb olmayı

Zıkkımın kökü var biliyormusun birde onu gotur belki onu yerler ..Yemiyor bide kulp takiyosalar goturme kuzum sende kendin yap kendin ye komsuna ver cok iyi yapiyosa yapsin yesin .Kucuk cocugun varmis revani yapana kadar ona vakit ayir kendine vakit ayir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…