Kaynanam gorumcem ve çekilmez tavirlari

Anne kaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
995
900
53
29
Ya arkadaşlar niye boyle ler neden yani ne yapacağımı şaşırdım kaynanam felcli ve bastonla yürüyor onunla tuvaletine kadar gidip ilgileniyorum ama hep şikayet ediyor morali hep bozuk hep sınirlı hep tavırlı bana ve diğer eltilerime karşı ne yapacağımızı sasirdik eslerimize şikayet etmekten ve her defasinda aynı cevabı almaktan yorulduk onlarin annesi asla bakmam demiyorum ama inanin çok yıprandım.:işsiz: oğlunu resmen kıskanıyor eşime şu verdigimde esim allah razi olsun dediğinde bile beni yiyecek gibi bakıyor ve hep ayy ne var altı üstü bir su yani anlamına gelecek cumleler kuruyor :kızgın::KK53: napimmm

Ya bakıcı tutacaksınız, ya da huyunu kabullenip aldırış etmemeye çalışıp bakacaksınız. Hasta bakmak zordur psikolojiik destek alabilirsiniz bu süreçte. Diğer eltileriniz de aynı durumdaymış birbirinizi doldurmadan destek olun birbirinize yoksa iyice çekilmez olur.

Ya bakıcı tutacaksınız, ya da huyunu kabullenip aldırış etmemeye çalışıp bakacaksınız. Hasta bakmak zordur psikolojiik destek alabilirsiniz bu süreçte. Diğer eltileriniz de aynı durumdaymış birbirinizi doldurmadan destek olun yoksa iyice çekilmez olur.
Inanki tek derdimiz kaynanamizkaynanamiz hepimiz hayatlarimizdan feragat edip ona bakmaya çalışıyoruz benim daha çocuğun yok ama eltilerimçocuklarıyla birlikte geliyor ve kaynanam torunlarindan bile rahatsız olduğunu onların seslerini bile kaldırmadığını her seferinden baba söylüyor benim çocuğum olmadığı için rahatça söylüyor ne yapacağımızı sasirdik bakıcı konusunda eşlerimizi ikna edemiyoruz 4 oğlu var neden annemize bakıcı baksın diyorlar onlarda kendince haklı :skandal:

Inanki tek derdimiz kaynanamizkaynanamiz hepimiz hayatlarimizdan feragat edip ona bakmaya çalışıyoruz benim daha çocuğun yok ama eltilerimçocuklarıyla birlikte geliyor ve kaynanam torunlarindan bile rahatsız olduğunu onların seslerini bile kaldırmadığını her seferinden baba söylüyor benim çocuğum olmadığı için rahatça söylüyor ne yapacağımızı sasirdik bakıcı konusunda eşlerimizi ikna edemiyoruz 4 oğlu var neden annemize bakıcı baksın diyorlar onlarda kendince haklı :skandal:
Oğulları baksın o halde , neden karılarımız hem zahmet hem de psikolojik bozukluk çeksin demiyorlar mı ? Oğulları dönüşümlü gelsin baksınlar size güvenmesinler

O zaman oturup kendileri bakacaklar oğulları bakmıyor ki yine gelinleri bakıyor. Sırayla mı bakıyorsunuz?

Canım sırayla bakıyorsanız idare edeceksiniz. Yapacak birşey yok. Hem yaşlı hemde hasta o yüzden hep ilgi bekliyor. Ayrıca Allah sizden razı olsun. Nice anne babalara bakılmayıp bir kenara atanları gördük. Hepimiz yaşlanacagiz. Hep şu aklınızda olsun bence, bu günler geçecek , yaptığınız iyilik ve kötülükler kalacak.

Canım sırayla bakıyorsanız idare edeceksiniz. Yapacak birşey yok. Hem yaşlı hemde hasta o yüzden hep ilgi bekliyor. Ayrıca Allah sizden razı olsun. Nice anne babalara bakılmayıp bir kenara atanları gördük. Hepimiz yaşlanacagiz. Hep şu aklınızda olsun bence, bu günler geçecek , yaptığınız iyilik ve kötülükler kalacak.
Canım inan allah korkum olmasaydı bir an çekilecek şey değil her yaptığımıza burun kıvırdığı için bizde yorulduk yani :silah:

Ya onlarda yardımcı oluyor allah var yukarda onlarda bizim gibi perişan ama anne ışte ne yapsinlar

Tavırlarıyla oğulları dahil sekiz kişiyi birden perişan ediyorsa ruhsal bir problemi olduğu açık değil mi? Eşlerinizi tatlı dille ikna edin, annelerinin iyiliği için bir psikoloğa göstersinler. O da gerekirse ilaç yazacak bir psikiyatriste yönlendirir.

Kayınvalidenizin ikna olması için oğullarından biri annesine üzüldüğü için psikoloğa gidiyor gibi yapabilir, psikolog güya annesiyle de görüşmek ister vs. Veya psikolog evine gidebilir. Onu en iyi oğulları tanır, onu ikna edecek yolu onun mutluluğu için onlar bulabilir.

Tavırlarıyla oğulları dahil sekiz kişiyi birden perişan ediyorsa ruhsal bir problemi olduğu açık değil mi? Eşlerinizi tatlı dille ikna edin, annelerinin iyiliği için bir psikoloğa göstersinler. O da gerekirse ilaç yazacak bir psikiyatriste yönlendirir.

Kayınvalidenizin ikna olması için oğullarından biri annesine üzüldüğü üçün psikoloğa gidiyor gibi yapabilir, psikolog güya annesiyle de görüşmek ister vs. Artık onu ikna edecek yolu annelerinin mutluluğu için oğulları düşünsün.
Ah ah keske bu kadar güzel ilerleye bilse herşey :KK12: ama anneleri inatçı asla kabul etmez. Ya nasıl çıkicaz biz bu işin icinden:KK61:

Birde 60 yaşına gelipte hala genç oğlanlar gibi süslenip nerde ütülü gomleklerimm diye gezinen bir kayınpederim var maleseffff :mad:

Ah ah keske bu kadar güzel ilerleye bilse herşey :KK12: ama anneleri inatçı asla kabul etmez. Ya nasıl çıkicaz biz bu işin icinden:KK61:

Siz eşinize söyleyin. İkna olmaz derse, "siz bilirsiniz, annenizin en rahat etmesi gereken yılları böyle sinirli, mutsuz, acı içinde geçiyor" dersiniz. Siz görevinizi yapın, top sizden çıksın, oğulları düşünsün.

Aile içinde ihtiyacı olan ve yaşıtı olan başka biri psikoloğa gitse ve memnun kalsa, övünerek anlatsa, psikoloğa gitme fikrine karşı yumuşar belki. Veya normal bir doktora gittiğinde gittiği doktor, şu tahlilleri yapın bir de şu psikolog/psikiyatristle görüşün, hepsinden alacağınız kağıtları bana getirin diye rutin bir şey istiyor gibi şart koşabilir. İçerisinde terapi dahil olacak bir check-up yaptırılabilir.

Siz önce bir isteyin. Kayınvalidemi psikoloğa/ psikiyatriste gitmesini nasıl sağlarız diye başlık açsanız bir sürü yaratıcı fikir çıkar.

Çok haklısınız bunu eşimle görüşürücem pek değişeceğini sanmıyorum kadın camdan disari bakmak istemiyor tek derdi biziz bizimle ugrasmak keyif veriyor sanirim

Oğulları baksın o halde , neden karılarımız hem zahmet hem de psikolojik bozukluk çeksin demiyorlar mı ? Oğulları dönüşümlü gelsin baksınlar size güvenmesinler
Canım eslerimiz çalışıyor sonuçta bütün gün biz bakiyoruz

İşe gir, çalış, sana da kalmasın ihale?

4 kardeş 400 lira verse bir bakıcı tutulabilir.
Evlenmeden önce verilmiş sözlerimiz var.. eşime annene tabiki bakarım bende onun kızı olucam demitsim amma boyle olacagini nerden bilebilirdim ki.... çok pişmanım ama sözümü tutmalıyım... :KK61: cikmazdayim

Back
X