Ya anlayamadigim bana evde sen haklisin diyor bana onlarda da Anne sen haklisin dedi su an hatali oldugunu biliyor yuzume bile bakamiyor burafan gidelim dedi bnaÇok detaylı anlatmamışsın pek anlayamadım ama eşin iki dipli oynuyor, annesini haklı mı görüyor napıyor oda sesini ckarmamıs...
Canım keşke demek iyi bişey degil ama keske kaçmasaydın insanlar normal evlendigi halde kvdeyle ne sorunlar yasıyor senin basına kalkarlar esin bile! Allah yardımcın olsun ne olursa olsn kndini ezdirme.
Ya sende kusura bakma zor gunler geciriyorum ama okuluma kimse mani olamaz zaten iyi AKSAMLARKırdıysam kusura bakma ama dedigim gibi sonuçta o aileyle yaşayacak olan sensin.
Bari okulunu bitir.
En azından bu iyiligi kendine yap.
Bak kimse için degil kendin için !
Hadi iyi akşamlar
Kendine yapacagın en büyük iyilik bu olur..Ya sende kusura bakma zor gunler geciriyorum ama okuluma kimse mani olamaz zaten iyi AKSAMLAR
Hep öyle oluyor evde biz haklı oluyoruz annesine snirleniyorlar, oraya gidince yumusayıp hmen tbiki anne snde haklısn oluyor.Ya anlayamadigim bana evde sen haklisin diyor bana onlarda da Anne sen haklisin dedi su an hatali oldugunu biliyor yuzume bile bakamiyor burafan gidelim dedi bna
Kaçmamalıydın, kaçanın sonu genelde senin gibi kaynana dırdırı görümce ağzı çekmek oluyor, sonunda kocaları da sırt çeviriyor. Hatayı en baştan kaçarak yapmışsın maalesef bundan sonrası için hiç fikrim yok
Kesinlikle katiliyorum.Ya bırak..
saygı kavramını bilen insan önce elin kadınından ziyade kendi ailesine karşı saygı duyardı.
O kadar emek ver büyüt kızın hiçe sayıp kaçıp gitsin..
Sonra dön saygı diye burada bizi ye ..
Ne saygısı yahu
Korku işte bariz..
Korkuyorsun..
Çünkü biliyorsun ki sesini çıkarırsan kendin ettin kendin buldun diyecekler.
Aynen canim sana bisey soracagim kv annenle anlasamadigi icin sana annene gitme diyebilirmiKonu sahibine sesleniyorum. Her insan hata yapar. Kaçmışsın evlenmişsin. Olan oldu. Kaderdir. Alnındaki yazıdır. Yaşayacakmışsın demekki. Önüne gecilmez artık. Burada yardım icin konu baslıgı acmıssın. İyi de yapmıssın..
Senin yasadıklarının bir cogunu bende hemen hemen yasadım. Ben kv ile oturdum hemde...kv dem anneme haftada 1 kez gittigim icin görümcelerime kadar olay olmustu. Bu tarz durumlarda şu kozunu kullan. He he de gec. Ama bildiğini yap.
Kocanı seviyorsun sanırım ona yakınlas sürekli hosuna gidicek seyleri yap az cok biliyorsundur. Ve sen kocanla her ne kadar iyi olursan onun güvenini saygısını sevgisini kazanırsın. Ve zamanla kımın ne oldugunu ne amaclar oldugunu anlar... ben bu tarz durumları yasadım. Sanada anlatmak istedim
Akıllı bir kızsın. Aklını kullan. Kendini de asla ezme ezdirme. Yüzün hep gülsün inşallah
Peki geri donmeyi dusunuyormusunBende kaçarak evlendim.23 yasındaym.5 aylık evliyim.aynı sorunları ve daha fazlasını oldukça çektim.ky deyle oturdum hatta ben.çok çileler çektim.ve cok Pismanım... 10 15 gundur anne evındeym esyalarımı alıp geldim..
Amin cok saol insallah seninde yuzun hep gulsun.Konu sahibine sesleniyorum. Her insan hata yapar. Kaçmışsın evlenmişsin. Olan oldu. Kaderdir. Alnındaki yazıdır. Yaşayacakmışsın demekki. Önüne gecilmez artık. Burada yardım icin konu baslıgı acmıssın. İyi de yapmıssın..
Senin yasadıklarının bir cogunu bende hemen hemen yasadım. Ben kv ile oturdum hemde...kv dem anneme haftada 1 kez gittigim icin görümcelerime kadar olay olmustu. Bu tarz durumlarda şu kozunu kullan. He he de gec. Ama bildiğini yap.
Kocanı seviyorsun sanırım ona yakınlas sürekli hosuna gidicek seyleri yap az cok biliyorsundur. Ve sen kocanla her ne kadar iyi olursan onun güvenini saygısını sevgisini kazanırsın. Ve zamanla kımın ne oldugunu ne amaclar oldugunu anlar... ben bu tarz durumları yasadım. Sanada anlatmak istedim
Akıllı bir kızsın. Aklını kullan. Kendini de asla ezme ezdirme. Yüzün hep gülsün inşallah
Tabiki onlarin kizi sutten cikma ak kasik zaten biz el kiziyiz ya ... Ben kocamla kanusacagim zaten buradan gidelim dedi ama bakalim nekadar kararliİnsanlar ne hatalar yapıyor da ailesi gık demiyor. Sana aşırı yüklenenlere gönül koyma bosver.
Benim büyük gorumcem 16 yaşında çalışırken ailesini maaş için imzayla kandirip evli patronuna kaçmış. 3 ay sonra geri gelmiş. Gık deme yok. Sonra başka bi işe girmiş oradaki patronndan bebek aldırmış. Kv kp ilk başlarda rest cekmeler azarlamalar falan yapmıslar ama şimdi bi gor evin ağası mübarek laf ettirmiyor kaynanam asla ona
Amin cok saol insallah seninde yuzun hep gulsun.
Ahh ah... Keşke kaçmadan önce biraz gözlem yapabilseymişsiniz... Ben ilkokul 5 te iken üst komşunun kızı kaçmıştı kamyon şöförüne.. Babası resmen 3-4 ay içinde gözümüzün önünde 20 yaş yaşlandı. Yüzü kırıştı, saçları bembeyaz oldu. Adamın o halini görünce demiştim ki aşkımdan gebersem de babamı böyle bir hale sokmayacağım. Ve aşkımdan gebersem de babamın rızası olmazsa bu iş biter dedim evlendiğim Ada'ma dahi. Sağolsun babam da beni öyle bir duruma düşürmedi. İletişimi hiç koparmadı. Ayıptır bizde kızla babanın böyle şeyleri konuşması ama dönüm noktalarında babam hep utana sıkıla Çek'ine Çek'ine yol gösterdi bana..Bende kaçarak evlendim.23 yasındaym.5 aylık evliyim.aynı sorunları ve daha fazlasını oldukça çektim.ky deyle oturdum hatta ben.çok çileler çektim.ve cok Pismanım... 10 15 gundur anne evındeym esyalarımı alıp geldim..
Ahh ah... Keşke kaçmadan önce biraz gözlem yapabilseymişsiniz... Ben ilkokul 5 te iken üst komşunun kızı kaçmıştı kamyon şöförüne.. Babası resmen 3-4 ay içinde gözümüzün önünde 20 yaş yaşlandı. Yüzü kırıştı, saçları bembeyaz oldu. Adamın o halini görünce demiştim ki aşkımdan gebersem de babamı böyle bir hale sokmayacağım. Ve aşkımdan gebersem de babamın rızası olmazsa bu iş biter dedim evlendiğim Ada'ma dahi. Sağolsun babam da beni öyle bir duruma düşürmedi. İletişimi hiç koparmadı. Ayıptır bizde kızla babanın böyle şeyleri konuşması ama dönüm noktalarında babam hep utana sıkıla Çek'ine Çek'ine yol gösterdi bana..
Ha o üst komşunun kızı da bir sene sonunda pişmanlıktan kıvranır halde idi. Kocası alkolik kumarbaz şer... teki çıktı. Kızı yine koruyan kollayan kahr ettiği ailesi oldu. Belki ben şanslıydım böyle bir örneği küçük yaşta gözlemleyebildiğim için bilmiyorum...
Adınıza çok üzüldüm ama bundan sonradında ailenizi mahçup etmeyin, ve çok Mutlu olun inş...
okuluna evlı olarakta devam edebılırsın boşanmakla ne alakası varYa haklisiniz bende yanlis yaptigimin farkina sonradan vardim esim hep arkanda olacagim demisti guveniyordum ona su an istesem bosanip okuluma donebilirim her insan hata yapar beni yargilamaniz icin degil dertlesmeniz icin burayi sectim kaynanam ogluna iki agliyor ailevi degerlerden vuruyor esime ben dun gece cok sasirdim cok kisitlaniyorum ablama gidecegim diyorum istemiyor gitmemi bende huzum bozulmasin die sustum ama artik dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?