- 13 Ocak 2016
- 122
- 60
- 13
- 35
Aynen oyle takmaBi laf vardir igneyi kendine batir cuvaldizi baskasina diye her insanda ego vardir ama onun kolesi olmus köhne insanlarda var canim gordugumuz gibi pek onemsemiyorum ya sinirlenmeye degecek kapasitede degiller ne yazikki okumakla insan olunmuyor
o zaman sana kayınvalidenle mutluluklarOkulumu ve beni yargilayan sahislar insanliktan biraz nasibinizi alin ya size cevap verecek kadar onemsemiyorum. Zekami sizinle tartismiyacagim beni anlayip yardimci olan hanimlara tesekkur ederim
Haklısın KAÇMAKLA insan olunuyor bilemedik :)Bi laf vardir igneyi kendine batir cuvaldizi baskasina diye her insanda ego vardir ama onun kolesi olmus köhne insanlarda var canim gordugumuz gibi pek onemsemiyorum ya sinirlenmeye degecek kapasitede degiller ne yazikki okumakla insan olunmuyor
potansiyel var :))Tatlim istersem senin gibi bintaneyle bas ederim hangi aganin kizisin sen yavrum haddini bil edeb denen bisey var ama; uzgunum sen onun ne oldugunu bilmezsin...
yavrum ne laSen belki isteyerek evlenmissin ama insan olamamissin yavrum ya fark var iste kapis
rekaxs nedir ?Canim zoruna gittiyse yazma ben beni anlayan insanlar yardimci olsun diye yazdim.
senin gibiler icin degil yani rekaxs
Kendi anasını hiçe sayıp kaçan kişinin terbiye konusunda buradakilere ders verebilecegini sanmıyorumKayinValideyle kendilerini bir tutuyorlarsaygi sevgi denen sey ogretilmemis bazilarina.sen oku sadece insanliktan nasibini alma denmis galiba kendilerini eslerinin ANNELERIYLE BIR tutan arkadaslar cok degisiksiniz size istedigi gbi konusabilir karsisndaki bir ANNE hersey once:) terbiye denilen birsey var. okumakla alinan birsey degil o Karekterle alakali
Cirkeflesip bagirip cagira bilirim ama bana yakismaz kisiligime ters ne olursa olsun annem yasinda kadina kukreyemem ALLAHima bin sukur oyle edebsiz degilim.KayinValideyle kendilerini bir tutuyorlarsaygi sevgi denen sey ogretilmemis bazilarina.sen oku sadece insanliktan nasibini alma denmis galiba kendilerini eslerinin ANNELERIYLE BIR tutan arkadaslar cok degisiksiniz size istedigi gbi konusabilir karsisndaki bir ANNE hersey once:) terbiye denilen birsey var. okumakla alinan birsey degil o Karekterle alakali
Kendi anasını hiçe sayıp kaçan kişinin terbiye konusunda buradakilere ders verebilecegini sanmıyorum
Neden mi ?
Yahu anne bu anne ..
Evet bebegim SA NA NEEEE..
Kayınvalidesine karşı saygıda kusur etmeyorsa anasının ne gunahı vardı da kadın bu sebebten ötürü yüzünden başı öne egildi ?
Hoş birşey mi sizce ?
Neyse yahu koca onun kayınvalide onun banane :)
bizene bundan madem git kükre ya da kükreme ayolCirkeflesip bagirip cagira bilirim ama bana yakismaz kisiligime ters ne olursa olsun annem yasinda kadina kukreyemem ALLAHima bin sukur oyle edebsiz degilim.
Fakat tam tersi insanlarda var ne yazikki :)
Birazdan polemikten ve uslüpten ceza yiceksin zaten. İstediğin kadar bağır çağır..Cirkeflesip bagirip cagira bilirim ama bana yakismaz kisiligime ters ne olursa olsun annem yasinda kadina kukreyemem ALLAHima bin sukur oyle edebsiz degilim.
Fakat tam tersi insanlarda var ne yazikki :)
Konusmak icin konusmak boyle oluyor iste .Madem inglizce kelimeyi duzeltiyorsun ozaman it is Relax .relaks degilyani kizi duzeltiorsun madem aklinca eziyorsun bari dogru duzelt hey allahm ne insanlar var yaaa olecemmm gulmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?