Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizim oyle bir hata yapmam ne demek. Git bir kutu hap al korun adam gibi. Cahilsin zaten dahada batma bariCocuk dusunmuyorum oyle bi hata yapmam insallah.
ya haklisin herkes sorun yasiyor ama esi insanin arkasinda olmayinca iste...
Aileni düşünmeden kaç sonra kayınvalidecigine saygıda kusur etme :)Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
Daha nasıl savunacak be ?Savunmadi zaten anne haklisin dedi ne diyim benim hatam
Bir kiz da desin ki ailem beni okutmadi ama ben okumak icin evden kactim ,nerdeeee
Benimki de azcik fazla marjinal olmus kabul ediyorumDeğil mi, insan arada böyle şeyler bekliyor![]()
Benimki de azcik fazla marjinal olmus kabul ediyorum
Kizlar evden kacsin hem de okumaya kacain peeeh
Kocaya kaçmasından iyidir :)Benimki de azcik fazla marjinal olmus kabul ediyorum
Kizlar evden kacsin hem de okumaya kacain peeeh
Offf çok cahilsin kocaya kaçmak dururken okumak için evden mi kaçırılırBir kiz da desin ki ailem beni okutmadi ama ben okumak icin evden kactim ,nerdeeee
Koca olsun nefes alsin yeter
Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN.
Hahaha hepimizin yili 2016 ossun tatlim insallahOfff çok cahilsin kocaya kaçmak dururken okumak için evden mi kaçırılır
Hem 2016 yılında ne varmış sıradan bir yıl işte![]()
Aynen ole soylenenleri takmaOkulumu ve beni yargilayan sahislar insanliktan biraz nasibinizi alin ya size cevap verecek kadar onemsemiyorum. Zekami sizinle tartismiyacagim beni anlayip yardimci olan hanimlara tesekkur ederim