Kaynanam haklimı Altınlarım....

Bence senin kocan belese yerleşmek istiyo yani ben öyle anladım. bence sakın satma sonra çok pişman olursun Allah kaza bela vermesin altınlar evde kalsın lazım olur

ne zaman evlendiniz ? hemem bozdurmayın. birlikte çalışın çabalayın , para ayırın. kışın iş yoksa ,ek iş yapsın bir zahmet.

eğer ödeyemezsiniz arsa payını almazsınız olur biter. abi de zarar etmez

bence satın altınları borcunuzu ödeyin. netice de arsa sizin olacak. o da bir yatırım.

aklın varsa satmazsın o altınlar senin.esinin ailesi .eşin önemsemiyorsa var sende önemseme.bu gibi konularada ben olsam girmem ve erkek mevzusu bunlar beni aşar der susarım.eşinle konusunlar ve sakın olaki altınlarını asla satma onlar senin geleceğin.arsa senin üstüne olmayacak nede olsa allah korusun ilerde bişey olsa ne o arsa sana kalır nede baska bişey.sakın ola benden sana tavsiye asla birileri sussun diye bişey yapma.zaten arsa alınmış .boşver otur sen eşin umursamıyorsa sende umursama.

arsayı napcaksınız ki? ne işe yarayacak ben anlamadım. üzerine ev dikilecek olsa o da bi ton para.

böyle kaynana dostlar başına. kesinlikle altınlar senin hakkın. satıp parasını verebilirsin ama arsanın tapusunu kendi üzerine almak koşulu ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…