kaynana huzurunuzu bozmaya geliyor ona iyi davrav ki oğluna karalamasın ,yapmacıkta olsa çok abartılı olark iyi davran
Arkadasim bosver ya sakin canini sikma bu tar insanlar icin diyorum ama elde olmuyor..
Bir hafta on gun cok bir zaman degil iannki benim kayinvalidem 3 ay oldu benimle ve ben artik gunleri sayiyorum gitsin diye..
Once bi gelsinler bakalim sonucta kotu de olsalar esinin anne babasi napacaksin.. esin de mudahele etmiyorsa sen hic karisma derim.. bi gelsinler bi konussunlar bi bakin dertleri neymis.. eger tahmin ettigin gibi bir cikar isi falansa esinle konusursun gerekirse o da konusur ailesiyle.. ya da he he der gecersiniz..
Cok fazla muhatap olma bence.. sunu anladim ki esinizin ailesi sizi kizi gibi gordugunu size hissetmiyorsa her zaman mesafe koymak iyidir.. biseler cikio cunku sonradan o isin icinde,,
Belki eve sığamayız,çok kalabalık oluruz gereksiz yere diye düşünüp,annenlerin ayrılmasını beklemişlerdir gelmek için, hatta lohusasın yalnız kalmayasın diye aynı günü seçmişler gibi geldi bana, yani umarım öyledir, hayallerim vardı derken de belki sizi seneye başbaşa tatile filan yollayacaktı,başbaşa olamayacaksınız artık bebiş var çünkü ya da çocuksuz taze gelinle komşu-akraba gezesi vardı belki teyzemin...işin aslını duyana kadar iyiniyetli düşünmekte fayda var,bi ara sor bakalım," annecim ne hayalleriniz vardı acaba? " diye,önyargılı olma gelsinler kalsınlar,lohusayım de nazlan,al bebişini hiç bi işi elleme,iyi ki geldiniz filan de arada hep güleryüzle ama sakın eşinin dolduruşuna gelip yüzgöz olma,unutma sen el kızısın, bi hesapları varsa oğullarıyla görsünler,yoksa yarın öbürgün eşin onların yanına geçiverir kalırsın ortada,hadi sütünle kal
oğluda zaten biliyor ne olduklarınıda ses çıkartmıyor beni karıştırma sen ne söylüyorsan söyle
konuşmayalım diyorsan konuşmayalım diyor 1 senedir beni ortaya atıyor
hayırlısı lafını bana söylese kavga ederdim diyor
ben istanbuldayım annemler kayseride onlar zongldakdalar ondan 20 gün kalıyorlar ama neye geliyorlar hala çözemedim.
bilemedim evladınız kızmı yoksa erkek mi
her iki haldede Allah bağışlasın tabii
erkek olduğunda sizin bakış açınızda değişecek
isteyeceksiniz belki yardım etsin
o kadar büyüttüm okuttum diyeceksiniz
içinizden geçireceksiniz.
gelmemiş gün hayır yapmam desek de bilemeyiz.
bende evladımı bana baksın diye yetiştirmiyorum tabii
çok şükür babasının herşeyi var
ama getirip maaşından elime verse almam lakin gurur duyarım
yetiştirdim diye
benim kayınvalidem dünya iyisi bir insan
ona rağmen bazen içimden sinirleniyorum
iyi olmasa daha doğrusu kime göre iyi
kafalarımız uyuşmasa ne yapardım?
genede bakar misafir eder anlayışlı olmaya çalışırdm
peygamber efendimiz
anne hakkı önemini her hadisin de vurguluyor.
o yüzden misafirlikte kusur olmaz
en iyi şekilde ağırlayın..
ben bu tür iyiliklerin dönüşü olduğunu düşünüyorum
o yüzden Allah kolaylık ve sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?