oğluda zaten biliyor ne olduklarınıda ses çıkartmıyor beni karıştırma sen ne söylüyorsan söyle
konuşmayalım diyorsan konuşmayalım diyor 1 senedir beni ortaya atıyor
hayırlısı lafını bana söylese kavga ederdim diyor
ben istanbuldayım annemler kayseride onlar zongldakdalar ondan 20 gün kalıyorlar ama neye geliyorlar hala çözemedim.
tam anlayadım olayı..şimdi siz annenizde kalıyorsunuz k.valideniz de 20 günlüğüne oraya mı geliyor ? yalnız eşiniz hata yapıyor.ne demek beni karştırma,sorun çıkaran onun ailesi tabii karışacak.el gibi dışardan izleyip size gaz mı verecek?! lafını ona da söylemiş sayılır.evlilikte sen ben mi olurmuş ya? lohusasınız,şimdi her yapılan kötü gibi gelir size.biraz sakin olun,stres yaparsanız sütünüz kesilir Allah korusun.gelsinler bakalım,ön yargılı olmayn.üfürmde bir çok bebekte olabiliyor.büyüdükçe düzeliyor.
Neden geldıklerını anladım ben cnm. Bak maddı konuda durumunuz ıyıyse bıle noılur bellı etmemeye calısın onlar geldugunde cok tutumlu davranın maadıyatınız hakkında bılgı vermeyıp lafı gecıstırın. benım kayınvalıdem de böle ordan bılıyorum takılarımı aldı ve bız nısanlıyken eşimle evlenme arefesındeyken esımın maasına el koyup kendı ev esyalarını yenıledı bu nedenle dugun paramız yoktu cok borclandık. senın kayınvalıden de oğlunun parasını yıyemedıgı ıcın ee bırde sımdı bebegın masrafı varr nasıl alcak esınden para. ya duygu sömurusu yapcak kendı durumlarını acıtasyon edecek yada nabzı ölcecek durumunuz nasıl dıye.. belkı esının maasının bır kısmına göz koymustur.dikkat et.
bu arada esım maasını vermek ıstemıyordu ama ona sen nasıl evlatsın haram olsun hersey sana gı9bısınden lanet okuyorlardı ve sonrada parasını böylelıkle alıyorlardı. dusun en buyuk ekran tv aldı bız evlenmeden 1 ay önce. hıcbırsekılde para bırıktırmesıne ızın vermedıler eşimin.bilezik de takmadılar. esımın cektıgı kredıyle takıldı bılezıkler sonra esımle bız ödedık parasını.
aynııı lanet okuma evlatlıkdan men etme bizde yaşadık yaşıyoruz ama şimdiye kadar düğün borcu ödediğimiz için yardım etmedik
inşallah ilerdede yardım etmicez .! geçmiş konularımı okursan aynııısııııı kadın düğün zamanı bana hiç birşey almadı kendine buzdolabı çamaşır makinası aldı hepside son model
kalkıp şimdide diyor biz size ne borç bıraktık ne yaptınızkiiiiii :26:
bebeğin ne masrafı olacak diyor bize ee kadna kalsa biz buzdolabı televizyon sonrada alsak olurmuştu herkezin evinde varmıymış :26:
benim herşeimi annemler aldı dahada annenler naptı dedi bu kadar nankör
çocumu görmeye gelmedi evime neye geliyor anlamıyorum sinirden kuduruyorum bayramda da aramıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?