bir annenin en büyük hayali cocugunun mutlulugu dur parası değil.
hele ki kaynanamgl durumu kötü değil
düğünde pazarlık yaptılar 4bilezik harici hiç birşey yapmadilar ve kv agladi sürekli kız veriyor gibi.
annem.ğil dolu eşya aldı borç verdi naptlarki dedi
ayrıca düğünde kendi kurdukları oyunlar la tüm takilanlari aldılar
üstüne üstlük geçinemiyolarmis para biriktirmek için bize taşınmayi bile teklif ettiler eşim asla dedi.
Ben kacarak evlendim ne dugun ne gelinlik gormedim kocam 3 bilezi annesigil 1 bileklik takti esya almak icin satalim dedik taktiklari bilekligi aldilar elimizden parasini biz verelim dediler ama hikaye oldu ha ne olume ne olusune kesinlikle kapimin onunden gecemez gecerse yolucam kararliyim altta kalma ver agzinin payini
kıskanç bir kaynana daha.
bence mesafeli ol. ama saygısızlık kabalık yapma.
sonradan kendini savunmak zorunda bırakacak durumlar yaratma.
çok kibar ol ama hiç yüz de verme.
bizim gelin pek soğuk desinler ama ne yaptı diyenlere söyleyecek bişey bulmasınlar.
maddi konuda hiç taviz vermeyin.
bir kere tuzağa düşerseniz arkası gelir.
hatta bu ara masraf çok bebek falan bahane edip biraz yardım talep edin.
talepleriniz telefonlarda da devam etsin.
bi daha gelmezler hatta sizden kaçacak yer ararlar.
aman aramayalım gene bişey isterler dedirtin yani.
kendi kaşınmış napalım.
Geldiklerinde sen de hayallerim var ile baslayan cumleler kur.ki senin hayallerin olmasi coluk cocuk torun torba sahibi yasli bi kadinin gerceklestirebileceginden daha normal.say dok hayallerini bikac hayal uydur.hayal mahsulleri ofisi:)
Geldiklerinde sen de hayallerim var ile baslayan cumleler kur.ki senin hayallerin olmasi coluk cocuk torun torba sahibi yasli bi kadinin gerceklestirebileceginden daha normal.say dok hayallerini bikac hayal uydur.hayal mahsulleri ofisi:)
tek hayalim memur olmak o da onun işine gelir .
bikere demiştim korkma hayallerini sen gerçekleştireme din bende parasını yiyemiyorum borcumuz var dedim
gerçi şimdi çok şükür hepsi bitti o gelsin çok güzel planlarim var