Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu hayatta anlamadığım bir şey varsa o da kv de gelmesin diye çocuk yapmamak. Anne olmak istiyorsanm Allah da nasip ederse çocuk doğururum. Ne malum kv de elden ayaktan düşünce çocuğum olacağı.
Kuzenimin kv desi melek gibi, sırf kv de gelmesin diye 5 sene çocuk yapmadı şimdi ikizleri olacak mecbur yardıma çağıracak.
Yengem “ ilk gece dua ettim Allah bana 5 sene çocuk vermesin diye” dedi. 5 sene sonra tüp bebekle hamile kaldı. Hamileliğinin tamamını annemlerde geçirdi.
Arkadaşım kv desinden nefret eder sebepsiz yere, tüp bebek tedavisi için kv desi para verdi. Doğumda iyi bir özel hastanede iki oda kiraladılar. Birinde anne bebek diğerinde ziyarete gelen misafirleri ağırlamak için.
Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. Böyle şeylerin planını yapmak çok çirkin.
Hadi canım? Yuuuh artık pes! Düşmez kalkmaz bir Allah. Böyle laf etmekten öyle korkarım ki valla insan çocuğu olur bi düşer de kaynanaya muhtaç kalır görür gününü. Yazık yazık!
Hic sorma. Kanim dondu o cümleyi okurke. Herhalde kv en sevmeyen insanlardan biri de benim ama daha birgün olsun demeyi birak aklimdan bile gecirmedim böyle biseyi. Allah elden ayakdan düsürmesin derim her zaman.... ama iste böyle insanlarda varmis.....