- 31 Ocak 2018
- 487
- 1.320
- 28
- Konu Sahibi banabenigeriver
Bence esine de çok güvenme, sonucta o annenin oglu. Ne yapacağı hiic belli olmaz. Erkek milleti buu:)))Hahahhaha şükür ki eşim onunla aynı zihniyette değil:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence esine de çok güvenme, sonucta o annenin oglu. Ne yapacağı hiic belli olmaz. Erkek milleti buu:)))Hahahhaha şükür ki eşim onunla aynı zihniyette değil:)
Hahaha efsane yorumHayır yok kaynanamın elden ayaktan düşmesini bekliyorum olması için yoksa bakma niyetiyle bize damlayacak...
Bu mu kin Allah aşkına nice insanlar tanıyorum yüzyüze gülüp arkasından demediğini bırakmayan eş ailesine mesela görümcem...Ben gece gündüz onlara beddua etmiyorum zamanında çok üzüldüm ve daha fazla üzülmemek için görüşmeyi kestim hepsi bu...Ben hayatimda boyle bir kin daha gormedim. Kadinin calismamasi gerektigini dusunecek kadar takva icinde yasayip esinin ailesine karsi bu derece bir kin duymayi benim aklim almiyor. Suclari ne? Dugunden once ayrilin demisler. Eee yani agzi olan konusur esiniz hayir dediyse tamam bunu senelerce uzatacak ne var? 4 atanin hakki birdir unutmayin.
Ben affetmemeyi anlayamiyorum, dert yaristiracak degilim ama cocukken bir cocugun yasayacagi en kotu seyi yasatan yakin bir akrabama karsi 10kusur sene kin duyduktan sonra baktim ki bu is boyle gitmez, terapiye gittim ve inanir misiniz onu bile kendi icimde affettim, kin duymuyorum artik. Farkindaysaniz siz haric herkes kendi hayatina devam ediyor, kininizin zarar verdigi tek kisi sizsiniz ki ortada sebep bile yok yahu her konuda ayni cumleleri tekrarlayip duruyorsunuz. Gecmis bitti yasandi ne olduysa, yarin yasayacaginiz belli degil elinizde somut olarak sadece su an var. Su ana odaklanirsaniz her sey bitecek aslinda.
Ben sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım siz işinize geldiği gibi anlamaktan sıkılmadınız Hehe deyip geçiyorum.Surekli ayni seyleri yaziyorsunuz. Kinamda soyle yaptilar, boyle yaptilar yok malezemeyi biz alacaktik, insaati babasi yapacakti vs vs .. Her konunda ayni seyler.
Malzeme alip bir usta tutup yaptirin bu kadar mi zor. Surekli beklenti icindesiniz. Eger ki yalitim masraflarinin altindan kalkamiyorsaniz girin bir ise calisin. Kimseden birsey beklemeyin.
Hem kv yi sevmiyorsunuz. Hem de yalitimimizi yapsinlar diye bekliyorsunuz.
Ben eşimin yanında annemle rahatça konuşurum çoğunlukla hoparlörü veririm hatta biz neysek oyuz çünkü eşimse hemen balkona kaçar neden acabaAllah aşkına şu kaynanaları bir rahat bırakın ya ne istiyorsunuz size bulaşan mı var konuşmanı isteyen mi var arasında oğlunu alsın hediyesini ne var ya bunda? eşiniz onunla konuşup size kötü davranır aranız bozulur neyse ama neden arıyor yok birşey karıştırıyor falan nereden çıkarıyorsunuz?
hele bir de ses kayıt edip dinlemek hiç olacak iş mi? herkesin özeli var özel konuştuğu var ana oğulun konuşmasını dinleyip eşinize mi carlayacaksınız eşinize sizi kötülüyorsa eşiniz sizin yanınızda sonuçta hiç hoş değil eşiniz sizin annenizle konuşmalarınızı dinlese olur mu takıntı resmen
Valla oğlunun düğününe 5 gün kala ayrılmasını isteyip kına günü düğün olmasın diye reddeden insandan ne beklesem bilemiyorum...
İki senedir nerdeydi bu kadın ona şaşıyorum yeni mi aklına gelmiş bir evladı olduğu gerçekten garip...
Ben eşimin yanında annemle rahatça konuşurum çoğunlukla hoparlörü veririm hatta biz neysek oyuz çünkü eşimse hemen balkona kaçar neden acaba
eşinizin annesi kv farkında mısınız bundan doğal ne var. kimsenin telfn konuşmalarını dinlemek haddinize değil. yapmayın böyle çirkin şeylerBu durumdan şüphelenmeye başladım eşim herzaman ki gibi gidip görüşüyor rutinde değişen birşey yok ama bu kadının evlat aşkı son bir aydır depreşti eşimin doğum gününe iki ay kala doğum günü hediyesi almalar aramalar falan...Burada arama ses kayıtlarını kaydeden programlardan bahsedenleri duymuştum bilenler varsa yazabilir mi ne karıştırıyor bulmam lazım o kadına güvenmiyorum.
Birde sen dini bütün bir kadındın dimiHayır yok kaynanamın elden ayaktan düşmesini bekliyorum olması için yoksa bakma niyetiyle bize damlayacak...
Ama öyle deme mune kendisi kocasını beğenmemiş kvdesi sana onu yapıcaz bunu yapıcaz diye vaadlerde bulunmuşlar onlara kanıp evlenmişAynen ama biz bunu tereliye'ye pek anlatamıyoruz, herkes dört dörtlük evlere gelin gitmedi, kadın ve erkek de biter iş, valla adamla kadının ayakları yere sağlam bassın bakalım Ordu gelse önlerinde durabilir mi? Eş herkese gereken cevabı verecek yetenekteyse yüz tane kayınvalide olsa ne yazar.
Buradaki tum kadinlar mi anlamiyor ?Ben sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım siz işinize geldiği gibi anlamaktan sıkılmadınız Hehe deyip geçiyorum.