• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam iki üç günde bir aramaya başladı...

Kendinize bu kadar dert aramayın. Anne oğul onlar, tabii ki arayacak ne var bunda. Eşiniz size destek oluyorsa sizi istemediğiniz bir şeye zorlamıyorsa daha ne istiyorsunuz.

Kadının belki bir sıkıntı var oğluyla dertleşmek için arıyordur.

Ben hayatimda boyle bir kin daha gormedim. Kadinin calismamasi gerektigini dusunecek kadar takva icinde yasayip esinin ailesine karsi bu derece bir kin duymayi benim aklim almiyor. Suclari ne? Dugunden once ayrilin demisler. Eee yani agzi olan konusur esiniz hayir dediyse tamam bunu senelerce uzatacak ne var? 4 atanin hakki birdir unutmayin.

Ben affetmemeyi anlayamiyorum, dert yaristiracak degilim ama cocukken bir cocugun yasayacagi en kotu seyi yasatan yakin bir akrabama karsi 10kusur sene kin duyduktan sonra baktim ki bu is boyle gitmez, terapiye gittim ve inanir misiniz onu bile kendi icimde affettim, kin duymuyorum artik. Farkindaysaniz siz haric herkes kendi hayatina devam ediyor, kininizin zarar verdigi tek kisi sizsiniz ki ortada sebep bile yok yahu her konuda ayni cumleleri tekrarlayip duruyorsunuz. Gecmis bitti yasandi ne olduysa, yarin yasayacaginiz belli degil elinizde somut olarak sadece su an var. Su ana odaklanirsaniz her sey bitecek aslinda.
Bu mu kin Allah aşkına nice insanlar tanıyorum yüzyüze gülüp arkasından demediğini bırakmayan eş ailesine mesela görümcem...Ben gece gündüz onlara beddua etmiyorum zamanında çok üzüldüm ve daha fazla üzülmemek için görüşmeyi kestim hepsi bu...
Dört ata olayı falan yok herkes kendi anne babasını bilmek zorunda eşimin ailesinin dini açıdan bir akrabadan farkı yok yani.
Herkesin iyiliği için dua ederim kötülük istemem bence bunu birçok kişi yapamıyor bile...

Surekli ayni seyleri yaziyorsunuz. Kinamda soyle yaptilar, boyle yaptilar yok malezemeyi biz alacaktik, insaati babasi yapacakti vs vs .. Her konunda ayni seyler.

Malzeme alip bir usta tutup yaptirin bu kadar mi zor. Surekli beklenti icindesiniz. Eger ki yalitim masraflarinin altindan kalkamiyorsaniz girin bir ise calisin. Kimseden birsey beklemeyin.

Hem kv yi sevmiyorsunuz. Hem de yalitimimizi yapsinlar diye bekliyorsunuz.
Ben sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım siz işinize geldiği gibi anlamaktan sıkılmadınız Hehe deyip geçiyorum.

Allah aşkına şu kaynanaları bir rahat bırakın ya ne istiyorsunuz size bulaşan mı var konuşmanı isteyen mi var arasında oğlunu alsın hediyesini ne var ya bunda? eşiniz onunla konuşup size kötü davranır aranız bozulur neyse ama neden arıyor yok birşey karıştırıyor falan nereden çıkarıyorsunuz?

hele bir de ses kayıt edip dinlemek hiç olacak iş mi? herkesin özeli var özel konuştuğu var ana oğulun konuşmasını dinleyip eşinize mi carlayacaksınız eşinize sizi kötülüyorsa eşiniz sizin yanınızda sonuçta hiç hoş değil eşiniz sizin annenizle konuşmalarınızı dinlese olur mu takıntı resmen
Ben eşimin yanında annemle rahatça konuşurum çoğunlukla hoparlörü veririm hatta biz neysek oyuz çünkü eşimse hemen balkona kaçar neden acaba

İki erkek annesi olarak, oğlumu aradım diye ses kaydı programı peşinde koşan bir gelinden ben de kayınvalide olarak şüphe duyardım kesin...

Annesi olduğu için, belki birşeyden etkilendiği için, veya bu aylık sevgisi ekstradan depreştiği için oğlunu arıyor olamaz mı?

Benim kayınvalidem mesela, eşimi sürekli arar.
Zamanlı, zamansız ve ne konuştuklarını da az çok tahmin edebiliyorum şahit olduğum bir kaç şey karşısında, en çok kayınvalidem başkalarının dedikodularını yapar oğluna...

Enteresan birşey yani sizin anlayacağınız. Ama beni bir kere bu durum rahatsız etmez.
İstediği kadar oğlunu arayabilir, görüşebilir, evladı sonuçta...
İlla böyle davranması bir şey karıştırıyor anlamına gelmez.
Hoş karıştırsa da birşey demem...
İlla çıkar kokusu der, akışına bırakırım...

Bir kayınvalide için ağzımın tadını da, keyfimi de kaçıramam valla...

İki senedir nerdeydi bu kadın ona şaşıyorum yeni mi aklına gelmiş bir evladı olduğu gerçekten garip...

Siz evlendiniz evleneli mi arayıp sormuyor peki ?Bir de diyelim ki öyle;
YANİ oğlu bu hanımefendi olabilir ,size herhangi bir zararı dokunmuyorsa şuanda onların arasındaki problem.
Anne oğul onlar şikayet edecek birisi varsa oda oğulları.
E oğullarıda normal yaşama devam ediyorsa sıkıntı yapmıyorsa siz hiç yapmayın yani.

Ben eşimin yanında annemle rahatça konuşurum çoğunlukla hoparlörü veririm hatta biz neysek oyuz çünkü eşimse hemen balkona kaçar neden acaba

Siz annesiyle görüşmediğiniz için olabilir mi. Kaldı ki belki anneniz özel bir konudan ya da kendisiyle ilgili bir sorundan bahsedecek neden hoparlöre vereyim ki ben annemle konuşurum eşim konuşmak isterse alır telefonu ayrı olarak konuşur eşimin benim annemle konuştuğum onun anlattığı şeyleri duyması çok gereksiz ve onun da öyle bir isteği yok.

Kaçsın yanında konuşmasın ne var? diyelim ki seni çekiştiriyor eşinin sana karşı davranışları değişmiyorsa ne önemi var sana annemle konuş demiyor ki. Telefona program kurup dinlemek saygısızca değil mi size göre? hem diyelim dinlediniz eşinize hesap mı soracaksınız hadi sordunuz eşiniz nereden biliyorsun demeyecek mi biraz saygı gösterseniz anne oğul ilişkisine fazla merak iyi değildir sizi ilgilendiren birşey yok

Bu durumdan şüphelenmeye başladım eşim herzaman ki gibi gidip görüşüyor rutinde değişen birşey yok ama bu kadının evlat aşkı son bir aydır depreşti eşimin doğum gününe iki ay kala doğum günü hediyesi almalar aramalar falan...Burada arama ses kayıtlarını kaydeden programlardan bahsedenleri duymuştum bilenler varsa yazabilir mi ne karıştırıyor bulmam lazım o kadına güvenmiyorum.
eşinizin annesi kv farkında mısınız bundan doğal ne var. kimsenin telfn konuşmalarını dinlemek haddinize değil. yapmayın böyle çirkin şeyler

Hanımlar,
burada casus program ismi, linki vb vermeyin özel hayatın ve haberleşmenin gizliliği ihlali olduğundan kanunen suçtur, sonra kayınvalide ve eşlerinizle davalık olup konu açarsınız haberiniz olsun.
Ayrıca eş dahi olsa birinin konuşmasını dinlemek çok ayıp.

Hayır yok kaynanamın elden ayaktan düşmesini bekliyorum olması için yoksa bakma niyetiyle bize damlayacak...
Birde sen dini bütün bir kadındın dimi :işsiz: Allah büyük sen hiç merak etme elden ayaktan kimin düşeceği hiç belli olmaz dikkat et o kaynanan gelip senin altını bezlemesin ;)

Aynen ama biz bunu tereliye'ye pek anlatamıyoruz, herkes dört dörtlük evlere gelin gitmedi, kadın ve erkek de biter iş, valla adamla kadının ayakları yere sağlam bassın bakalım Ordu gelse önlerinde durabilir mi? Eş herkese gereken cevabı verecek yetenekteyse yüz tane kayınvalide olsa ne yazar.
Ama öyle deme mune kendisi kocasını beğenmemiş kvdesi sana onu yapıcaz bunu yapıcaz diye vaadlerde bulunmuşlar onlara kanıp evlenmiş :KK56: artık bunun adına ne dersiniz bilemem sonrada dediklerini yapmamışlar galiba işte asıl mesele bu para pul yani kısacası:ıslık:

Allah böyle gelinlerinde eline düşürmesin .

KAdın çocuğunu arasın ne var bunda ?
Diyorsan ki kocamın aklını çelmeye çalışıyo .
Ozaman bırak çelsin . Dolduşa gelcek olan adamla evli kalma zaten .

düşünceleriniz ne acı .
Allah sizin elinize düşürmesin . İnşallah sizde düşmezsiniz.

Ben sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım siz işinize geldiği gibi anlamaktan sıkılmadınız Hehe deyip geçiyorum.
Buradaki tum kadinlar mi anlamiyor ?

Demek ki kayinvalideniz de size hehe deyip geciyordur.

Esinizin gozlerinin acilmasi yakindir , merak etmeyin.

Back
X