• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam iki üç günde bir aramaya başladı...

Son zamanlarda iyice kafayi yemiş gelinlerle doldu burası. Iki uc günde bir arayan kayinvalide, whatsapp grubuna eşinin bebeklik fotoğrafını atan kayinvalide, telefonunun ekranina oğlunun resmini koyan kayınvalide hepsi suç kabahat. Ne içip yiyorsunuz gelin olarak cidden merak ediyorum. Ise girip çalışın bir uğraş bulun kendinize kafayi kaynana ile bozmuşsunuz.

Siz bunları bilip göze alıp evlendiğinize göre?
Diyecek çok ta bir söz yok değil mi?
Düğünümden bir ay önce resmi nikahım olmuştu nr yapsaydım boşanıp dul mu olsaydım suçum günahım yok sizin içinde nikahın helalin haramın anlamı olmayabilir onlar gibi bizim için böyle değil bir evliliği bozmak büyük günah ve vebaldir.

Allah sonumuzu hayır etsin.

Ama seninkini daha hayır etsin terelelli.
Çok büyük laflar ediyorsun. Hayat dürüm yapıp yedirir o lafları sana.
Büyük lafım veya laflarım nedir mesela bunlar nasıl temenniler burada ah vah edip benim gibi gelin istemeyenlerin zihniyeti ve karakterleri ortada yani ben ona ne yapmışım kendi işime gücüme bakıyorum onunla kavga mı ediyorum ona zulüm mü ediyorum konuşmuyorum bile onunla kaynanasıyla mahalle kavgasına girmiş çıkmış birde iyi olmuşlar birde gelmiş burada ay ay ediyorlar birazcık samimi olun yaaa...

Büyük lafım veya laflarım nedir mesela bunlar nasıl temenniler burada ah vah edip benim gibi gelin istemeyenlerin zihniyeti ve karakterleri ortada yani ben ona ne yapmışım kendi işime gücüme bakıyorum onunla kavga mı ediyorum ona zulüm mü ediyorum konuşmuyorum bile onunla kaynanasıyla mahalle kavgasına girmiş çıkmış birde iyi olmuşlar birde gelmiş burada ay ay ediyorlar birazcık samimi olun yaaa...
Keşke anlasaydım. O zaman daha detaylı cevap verebilirdim :KK52:

Anladığım yeri cevaplıyım, karakterimi zihniyetimi nasıl görüp analiz ettin hiç merak etmiyorum.

Başkalarının çocuk yapma meselesine bununu sokan takıntılı birine zaten laf anlayabileceğimi sanmıyorum.
Kolay gelsin sana, 40 olmadan yaşlanırsın bu gidişle.

Düğünümden bir ay önce resmi nikahım olmuştu nr yapsaydım boşanıp dul mu olsaydım suçum günahım yok sizin içinde nikahın helalin haramın anlamı olmayabilir onlar gibi bizim için böyle değil bir evliliği bozmak büyük günah ve vebaldir.
Ne günahı ne vebali ya.
Bi tarafınızdan fetva uydurup yazmayın yaymayın islamı lütfen.
Sanki yuvasını yıkıyorsun başkasının.

Peygamber efendimiz en hoşlanmadığım sünnet boşanmaktır demiş. Sen kimsinde boşanmanın günah vebal olduğuna karar verebiliyorsun. Lafını bil konuş.

Ne günahı ne vebali ya.

Peygamber efendimiz en hoşlanmadığım sünnet boşanmaktır demiş. Sen kimsinde boşanmanın günah vebal olduğuna karar verebiliyorsun. Lafını bil konuş.

Şimdi seni de göz ardi edecek. Allahtan konuşmuyor he. Bir de konuşsa ne olur acaba. :27:

Ne günahı ne vebali ya.

Benim evliliğimi bozan günaha vebale girecekti lütfen doğru yerden anla yaaa...

Keşke anlasaydım. O zaman daha detaylı cevap verebilirdim :KK52:

Anladığım yeri cevaplıyım, karakterimi zihniyetimi nasıl görüp analiz ettin hiç merak etmiyorum.

Başkalarının çocuk yapma meselesine bununu sokan takıntılı birine zaten laf anlayabileceğimi sanmıyorum.
Kolay gelsin sana, 40 olmadan yaşlanırsın bu gidişle.
Oldu iyi günler Hehe...

Kimseyi affetmediğim yok mesafemi koydum rahatım önemsediğimde yok aslında iki üç günde neden arıyor onu merak ettim.

Bir annenin evladını iki günde bir araması mı anormal?
Ben her gün bir kez konuşurum annemle,muhakkak eşim sabah akşam konuşur neredeyse..
Bir şey karıştırdığımız yok nasılsın her şey yolunda mı falan...

Doğur , besle , büyüt; el kızı aramaları saysın.
Kaynanalık da zor..

Bi yerde kv elden ayaktan düsünce cocuk yapicam yazmis ya konu sahibi. Iste ben orda bittim. Iki satir sonrada Allahi kitabi peygamberimizi agzina aliyor. Kimin kimden önce elden ayaktan düsecegi belliymis gibi....

Bunlar nasıl hesaplar nasıl büyük laflar. Inancliyim diyen biri nasıl böyle laflar eder hayret doğrusu. Kafasına da hic takmıyormuş onları yaptığı hesaplara bak. Müneccim mi sanıyor kendini nedir. Dünya tereliye nin etrafında dönüyor sanki.

Düğününüzden önce demekki koca kişisini hiç görmediniz?
Kaynananız ile de hiç yüzyüze gelmediniz demek...
O yüzden yerden göğe kadar haklısınız. Ne diyebilirim ki...

Düğününüzden önce demekki koca kişisini hiç görmediniz?
Kaynananız ile de hiç yüzyüze gelmediniz demek...
O yüzden yerden göğe kadar haklısınız. Ne diyebilirim ki...
Tabiki eşimi gördüm ama benim eşimle bir sorunum olmadı biz mutluyken bunu bozmaya kalktılar kaynanamıda isteme nişan harici birkaç kez gördüm nişanlıyken eşimi iki üç günde bir görüyordum kü biz aynı şehirdeydik yani dediğim gibi bazıları için nikah bir imzadan ibaret olabilir helal haram kavramı yok olabilir bizde öyle değil.

İnat değil mi her gün arayacağım oğlumu, fotoğrafını da koyacağım, aşklı böcüklü emojiler de atacağım. Oh canıma değsin, hele gelin hanım bir şey desin. Kapı orda canım benim ben doğurdum onu be heyt beee :rolleyes:

Benim gibi kaynanalardan değil konu sahibi gibilerden korkacaksın :confused:

Bi yerde kv elden ayaktan düsünce cocuk yapicam yazmis ya konu sahibi. Iste ben orda bittim. Iki satir sonrada Allahi kitabi peygamberimizi agzina aliyor. Kimin kimden önce elden ayaktan düsecegi belliymis gibi....
Hadi canım? Yuuuh artık pes! Düşmez kalkmaz bir Allah. Böyle laf etmekten öyle korkarım ki valla insan çocuğu olur bi düşer de kaynanaya muhtaç kalır görür gününü. Yazık yazık!

Back
X