Kaynanam ile olan sorunumuz

Blablabla00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
416
235
33
32
Eşimin ailesi beni hiç bir zaman beni istemedi eşimin ısrarları ile istemeye geldiler hiç bir zaman bana saygıları olmadı hep ezmeye çalıştılar eşimin babası yok iki kiz kardeşi var düğünümde kavga çıkardılar annesi düğünde yanıma gelip beni eve gidince döveceğini söyledi bende ne diyosun sen diye karşılık verdim kavga çıktı ve bana şiddet uyguladılar bir şim hep yanımda oldu fakat ailesinden de kopmadı iki yol hiç görüşmedim sonra hamile kaldım elim annem hep ağlıyor konuş ak istiyor özür dilemek istiyor diye söyleme başladı bende hamile olunca ne Benimde çocuğum olacak son kez affedeyim kötü de olsa anne diye düşündüm neyse bir yıldır görüşüyoruz ama çok samimi olmadım hiç bir zaman çocuğum oldu ve ilk defa bize geldi eşim varken farklı o yokken farklı davranmaya başladı sürekli çocugun beni değilde babasını sevdiğini ima ediyor hiç sesi mi çıkarmadım sonra misafir geldi çocuk eşimin kucagımdaydı Misafir çocuğu sevmek için gel gel yaptı kayananam o babasının kucagındaylen kimseye gitmez annesinde olsa neyse dedi sonra Misafirin de çocuğu var bak o annesine nasıl düşkün senin ki babasında mutlu dedi bende yok beni de çok seviyor dedim yok sen öyle san falan dedi neyse sabrettim misafir gitti ve odaya çekildim kaynanam da o gün gidecekti zaten konuşmak istemediğimi söyledim eşime sonra özür dilemeye geldi bende bir daha görüşmek istemiyorum evimden git bir daha gelme çok istiyorsan oğlunu da götür yeter diye bağırdım çünkü yılların birikimi oldu içimde sizce haksız mıyım bu kaldırılabilecek bir durum mu onca şeyden sonra ben affetmişim yaptığı normal mi

hatamı ettim diye vicdan yaptım durdum Allah benimde başıma böyle bir şey verir diye korktum ama inanın çok sabrettim 7 yolun sonunda içimi dönebildim

Keşke affetmeseydin huylu huyundan vazgeçmiyor ki. Hem seni ne hakla dövüyormuş

işte eşime acıdım annesi sonuçta dedim annem ağlıyor çok pişman dedi bende hamile olunca benimde evladım gün gelip beni ağlatır diye affettim ama çok pişmanım etmemeliydim dediğiniz gibi

Insan degil,sevimsiz kadin,iyi yapmissiniz gormus iste esinizde ,kendisi gorussun

hatamı ettim diye vicdan yaptım durdum Allah benimde başıma böyle bir şey verir diye korktum ama inanın çok sabrettim 7 yolun sonunda içimi dönebildim
O yaptıklarından dolayı vicdan azabı hissetmiyorsa siz hiç oralı olmayın. Zaten yaptıgınızdada birşey yok. Bundan sonrada kesinlikle görüşmeyin.

O yaptıklarından dolayı vicdan azabı hissetmiyorsa siz hiç oralı olmayın. Zaten yaptıgınızdada birşey yok. Bundan sonrada kesinlikle görüşmeyin.

aynen mümkün değil bir daha aynı hatayı yaparsam zaten şikayet etmeye bile halkım yok

Sakın o kadına bir daha kendini ezdirme.simdi çocugun kücük ama aklı erdiğinde senin ezilmenden cok yıpranır çocuk. Benim 6 yaşinda oglum var, biri beni üzse kaplan gibi oluyor.siz benim annemi üzemezsiniz diye tersliyor. Her çocuk güçlu bir anne ister.

En iyisi gorusmemeniz böyle insanlara laf anlatılmaz . Eşinizin tavrını daha çok merak ediyorum açıkçası.

Ağzınız sağlık iyi olmus

Ağzına sağlık en iyisini yapmışsın

Diline saglii bacım iyi etmişsin.

Benzerlerini bana da kaynanam yaptı. Hatta daha da fazlası var. Ben samimiyeti kestim. En iyisi mesafe koymak. Ohh kafam rahat Hiç takma bile. Ne diye canını sıkıyorsun ki gereksiz sözler gereksiz insanlar...

O neydi gızzz ne illet insanmış kv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…