Kaynanam ile olan sorunumuz

Bende korkuyorum çocuğum ileride onlara uyar diye görüşmicem zaten kesinlikle

Benzerlerini bana da kaynanam yaptı. Hatta daha da fazlası var. Ben samimiyeti kestim. En iyisi mesafe koymak. Ohh kafam rahat Hiç takma bile. Ne diye canını sıkıyorsun ki gereksiz sözler gereksiz insanlar...
Benim ki yüzsüz birazcık konuşsam yine gelir tamamen bağımı kestim tekrar artık

Çok haklısınız, siz eşiniz için bir şans vermişsiniz ama kayınvalideniz bu şansı kullanamamışlar, tüm kötü niyetini göstermiş. Dediğiniz gibi yapın asla görüşmeyin, kendinizi onun için üzmeyin

aynen artık son şansını kullandı tükendim her gece düğünümde olanları 3 senedir düşünmekten ağlamaktan yorulduM unutamıyorum kabus gibiydi

En iyisi gorusmemeniz böyle insanlara laf anlatılmaz . Eşinizin tavrını daha çok merak ediyorum açıkçası.
Eşim hep yanımda başından beri beni haklı buluyor Allah razı olsun hep idare ettin diyor bundan sonra görüşmezsin dedi oda

Ben yanliş mı anladımKAYNANAN SENİ DÜGünde herkesin icinde mi DÖVDÜ??!! SEPEP NE?!! Soktayom da

eşiniz için yanımda diyorsunuz peki kayınvalideniz nasıl şiddet uygulayabildi size? eşinizin tepkisi o zaman ne oldu? bu saatten sonra sakın vicdan falan yapmayın, az bile böylesine.

eşiniz için yanımda diyorsunuz peki kayınvalideniz nasıl şiddet uygulayabildi size? eşinizin tepkisi o zaman ne oldu? bu saatten sonra sakın vicdan falan yapmayın, az bile böylesine.
Şiddet uygulaması düğün esnasında oldu eşim görmedi bile o an eşim arkadaşlarının yanındaydı kayınvalidem benim kulagıma eve gidince dövecem dedi bende sen ne diyorsun deyince kızları kardeşi kayınvalidem üstüme çullandı kavga çıktı eşim Haberi geç oldu geldi ayırdılar bir yıl görüşmedi annesiyle sonradan annesi küçük bir kaza geçirdi öyle görüşmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…