Kaynanam ile olan sorunumuz

Ben yanliş mı anladımKAYNANAN SENİ DÜGünde herkesin icinde mi DÖVDÜ??!! SEPEP NE?!! Soktayom da
Beni istemedi hiç bir zaman ve düğün bitene kadar ayrıma umudu vardı geldi kulagıma eve gidince dövecem seni dedi bende sen ne diyorsun diye karşılık verdim kızları ve kardeşleri ile üzerime çullandi biri ağzımı kapattı kayananam gelinliğimin gögüs bölgesinden tuttu sarstı yere düştüm kabus gibiydi hala aklıma geldikçe ağlıyorum 3 yıl geçti

Sonuna kadar haklısın. Değişmesi çok zor. Değişmesi için ne oldu ki. Torun desek onu da kullanmaya başlamış. Haklısın yani

Beni istemedi hiç bir zaman ve düğün bitene kadar ayrıma umudu vardı geldi kulagıma eve gidince dövecem seni dedi bende sen ne diyorsun diye karşılık verdim kızları ve kardeşleri ile üzerime çullandi biri ağzımı kapattı kayananam gelinliğimin gögüs bölgesinden tuttu sarstı yere düştüm kabus gibiydi hala aklıma geldikçe ağlıyorum 3 yıl geçti
Kabus gibi ben orda ayrılırdım esimden Aileniz ne tepki verdi peki benim ailem olsa bi temiz döverdi hemen ayrılık

Siz ilk gelinmisiniz

Kabus gibi ben orda ayrılırdım esimden Aileniz ne tepki verdi peki benim ailem olsa bi temiz döverdi hemen ayrılık
Ailem ne olduğunu anlamadı herkes şoka girdi eşimle 3 aydır işimiz dolayısıyla resmî ve dini nikah yaptık farklı bir ilde birlikte yaşıyorduk evliydik 3 ay sonra düğün yaptık adet yerini bulsun diye onda da gerçekten kabus yaşadım hala içim acıyor aklıma geldikçe

Ailem ne olduğunu anlamadı herkes şoka girdi eşimle 3 aydır işimiz dolayısıyla resmî ve dini nikah yaptık farklı bir ilde birlikte yaşıyorduk evliydik 3 ay sonra düğün yaptık adet yerini bulsun diye onda da gerçekten kabus yaşadım hala içim acıyor aklıma geldikçe
Eşine niye üzülüyorsun. Esin mübarek gece de doğmuş. Düğünde olanlara rağmen devam ettirmissin evliliği.
evet ama eşim gerçekten bana çok iyi bir dediğimi iki etmiyor o gece oda yalvardı onlara küstü ve bir yıl görüşmedi onlarla

Cok üzüldüm valla kaynanan deli heralde onu anladım uzak dur bence asla barısma Esin ilerde barısmak isterse ne yaparsın bilemem kendimi senin yerine koydum ben olsam Asla kabul edemezdım siddete hic gelemem kim olursa olsun Allah yardımcınız olsun

Cok üzüldüm valla kaynanan deli heralde onu anladım uzak dur bence asla barısma Esin ilerde barısmak isterse ne yaparsın bilemem kendimi senin yerine koydum ben olsam Asla kabul edemezdım siddete hic gelemem kim olursa olsun Allah yardımcınız olsun
Saolun teşekkür ederim kesinlikle istemiyorum bir kez barıştım ondada pişman oldum bir daha asla

Helal sana kız kendini ezdirmeyen bir kadın

Dövme olayı anlık oldu ailemde de şiddete maruz kalan oldu eşim ailesiyle küstü onlarla konuşması benim aileme deNde özür diledi zaten 3 aydır evliydik Resmî ve dini nikah vardı Aynı evdeydik
Düğünde sizi dövdüler ama evlendiniz
Aileniz var mıydı düğünde🤔
Düğünde sizi dövdüler ama evlendiniz
Aileniz var mıydı düğünde🤔
eşimle o gece benim ailemde kaldık

Helal olsun.Az bile yapmışsın.Keşke hiç affetmeseydin,evine sokmasaydın.Bazı şeyler affedilmez,pişmanlığı da olmaz

Back
X