Ben ayrılığa mana aramıyorum canım. Eğer böyle bir neden aramış olsaydım, elime öyle fırsatlar geçtiki inan bunu daha kolay yapardım.İstersen profilimden önceki açtığım konulara da bakabilirsin.
O kadar çok şeye göğüs geriyorum ki ben, artık katlanamıyorum.
Ben artık onların kuklası olmaktan bıktım. Sana bir kaç soru;
-Kayınvaliden arkadaşlarınla görüşmeyeceksin, senin aklını kurcalıyorlar dese,
-Kayınvaliden kapanacaksın seni insan içine çıkmarmaya, seni gelinimsin diye tanıştırmaya utanıyorum dese,
-Eşin annene çok ihtiyacı olduğu için gizli 50 TL versen(kocana söylediğin halde vericem deyip sonradan vermediğinden)ve gizlice sigara içtiğin için, eşin seni tam bir yalancı ilan etse ve bu tarz yalanlardan dolayı güveni yıkılmış bunlara dayanarak ta senin eşini ortağınla aldattığı gibi bir paranoya ya kapılsa,
Ne yapardın?
Ben kaynanam için , arkadaşlarımı bıraktım o benden utanıyor diye saçımı kapattım.
Kocamın iftiralarına sustum sineye çektim.Benim için bunlarda birer gerekçeydi ama ben hep kızım için sustum ama artık kaldıramıyorum.
Kızıma gelince kendi annerm çok istiyordu. Benim kardeşim 18 yaşında gizli kalpten öldü
. Bundan4 yıl önce annemi de kıramadım.İİAllahıma çok şükür kızım için öl deseler ölürüm.
Yani canım açıkçası ben hayatımı hep başkaları için yaşadım ama yetti artık.