Kaynanam işi bırakmamı istiyormuş

arkadasim, sen bu evliligi kafanda bitirmissin

ayriliga bahane ariyorsun,merak ettim icinde bu denli hersey bittiyse neden ondan cocuk dünyaya getirdin?

sen istesen bu olaylari tinlamazsin ama dedigim gibi ayriliga mana ariyorsun gibi sanki...

Sakın ha sakın işini bırakma.Sonra çok pişman olursun.Valla konuşarak herşey çözülür bence.Kayınvalidenle otur konuş.Siz çocuğa bakmakta zorlanıyorsunuz artık.Ben işimi bırakmayı düşünmüyorum.Birazda annem bakacak.Baktığın zamanlar için de teşekkür ederiz.de.Biz böyle istiyoruz de.Sanırım fazla uzatmayacaktır.Allah kolaylık versin canım.Herşey gönlüne göre olsun.

arkadasim, sen bu evliligi kafanda bitirmissin

ayriliga bahane ariyorsun,merak ettim icinde bu denli hersey bittiyse neden ondan cocuk dünyaya getirdin?

sen istesen bu olaylari tinlamazsin ama dedigim gibi ayriliga mana ariyorsun gibi sanki...

Ben ayrılığa mana aramıyorum canım. Eğer böyle bir neden aramış olsaydım, elime öyle fırsatlar geçtiki inan bunu daha kolay yapardım.ıstersen profilimden önceki açtığım konulara da bakabilirsin.
O kadar çok şeye göğüs geriyorum ki ben, artık katlanamıyorum.
Ben artık onların kuklası olmaktan bıktım. Sana bir kaç soru;

-Kayınvaliden arkadaşlarınla görüşmeyeceksin, senin aklını kurcalıyorlar dese,
-Kayınvaliden kapanacaksın seni insan içine çıkmarmaya, seni gelinimsin diye tanıştırmaya utanıyorum dese,
-Eşin annene çok ihtiyacı olduğu için gizli 50 TL versen(kocana söylediğin halde vericem deyip sonradan vermediğinden)ve gizlice sigara içtiğin için, eşin seni tam bir yalancı ilan etse ve bu tarz yalanlardan dolayı güveni yıkılmış bunlara dayanarak ta senin eşini ortağınla aldattığı gibi bir paranoya ya kapılsa,
Ne yapardın?
Ben kaynanam için , arkadaşlarımı bıraktım o benden utanıyor diye saçımı kapattım.
Kocamın iftiralarına sustum sineye çektim.Benim için bunlarda birer gerekçeydi ama ben hep kızım için sustum ama artık kaldıramıyorum.
Kızıma gelince kendi annerm çok istiyordu. Benim kardeşim 18 yaşında gizli kalpten öldü
. Bundan4 yıl önce annemi de kıramadım.ııAllahıma çok şükür kızım için öl deseler ölürüm.
Yani canım açıkçası ben hayatımı hep başkaları için yaşadım ama yetti artık.

Son düzenleme:
zaten sorunda burada sen verdıkce onlar ıstemeye devam etmısler. ılk bastan tavrını koyup ya uzak olacaksın yada senı sevmelerını ıstemeyeceksın. kınadıgın t burnunun dıbınde bıter derdı annem cok haklıymıs neyı ıstemedıysek basımıza gelır. bundfan sonra ısteyecegın ve yapabılecegın seyler kısıtlıysa o zaman bır oncekı yazdıgım gıbı al cocugunu ver annene , kayınvalıdenede bır daha bana bısey syeeeden komsulardan arkamdan konustugunu duyarsam cocugun yuzunude gormeesın de cık ısın ıcınden. kocanada suna cok sınırlıyım senı kırmak ıstemıyorum sakınlesınce ben sana olayı anlatırım de olayı havada bırak. tek dusuncem bu

Bence de artık yetti demenin zamanı gelmişte geçiyor canım
Çocuğum için katlanıyorum diyorsun,iyi hoş diyorsun da baksana yavrun babasına ismiyle sesleniyormuş. . .Yazık o çocuğa kim bilir nasıldır onun psikolojisi. . .
Kaynananın yaptıklarına ise söyleyecek bir şey bulamıyorum. . Bir insan nasıl olurda bir insanın üstüne gelebilir bu kadar !!
Kocanda hayırsız çıkmış.Ne diyebilirim ki Allah yardımcınız olsun. .
Ama unutmayın ki Çaresizseniz Çare’sizsiniz. . Yavrunuda kendinide Değmeyen insanlar için hepa etme :delphin:

kötükedihüsoişe girmekte size sormadığım gibi ayrılmakta da sizin fikrinizi alamam dersiniz. çocuguma bakamamak sözkonuysada annem bakar çocuguma diyebilirsiniz. aklı başında bir insansınız. kendi kızları çalışmıyor diye sizin hayatınıza müdahale etmeye hakkı yok. ne sinir olurum böyle kaynanalara

kısacası canım bu ısın fınısh cızgısı senın tarafından cızılebılır , oyle etlım sutlum durusan hıcbırseycıkler yapamazsın dahada coookkkkkkk seylere susmak zorunda kalırsın.

kayınvalideniz kendi bakmıyorsa bakacak kişiye müdahale etme hakkını nerden alıyor üstelik o da anneannesi...çalışmak sizi bu kaos ortamından uzak tutacaktır, bence de devam edin, lisan- ı münasiple çocuğa annenizin bakacağını söyleyin...çok sert çıkmayın sonra bir de kötü olursunuz maazallah...Allah şerlilerin şerrinden cünlemizi korusun yarabbim....

Ben ayrılığa mana aramıyorum canım. Eğer böyle bir neden aramış olsaydım, elime öyle fırsatlar geçtiki inan bunu daha kolay yapardım.İstersen profilimden önceki açtığım konulara da bakabilirsin.
O kadar çok şeye göğüs geriyorum ki ben, artık katlanamıyorum.
Ben artık onların kuklası olmaktan bıktım. Sana bir kaç soru;

-Kayınvaliden arkadaşlarınla görüşmeyeceksin, senin aklını kurcalıyorlar dese,
-Kayınvaliden kapanacaksın seni insan içine çıkmarmaya, seni gelinimsin diye tanıştırmaya utanıyorum dese,
-Eşin annene çok ihtiyacı olduğu için gizli 50 TL versen(kocana söylediğin halde vericem deyip sonradan vermediğinden)ve gizlice sigara içtiğin için, eşin seni tam bir yalancı ilan etse ve bu tarz yalanlardan dolayı güveni yıkılmış bunlara dayanarak ta senin eşini ortağınla aldattığı gibi bir paranoya ya kapılsa,
Ne yapardın?
Ben kaynanam için , arkadaşlarımı bıraktım o benden utanıyor diye saçımı kapattım.
Kocamın iftiralarına sustum sineye çektim.Benim için bunlarda birer gerekçeydi ama ben hep kızım için sustum ama artık kaldıramıyorum.
Kızıma gelince kendi annerm çok istiyordu. Benim kardeşim 18 yaşında gizli kalpten öldü
. Bundan4 yıl önce annemi de kıramadım.İİAllahıma çok şükür kızım için öl deseler ölürüm.
Yani canım açıkçası ben hayatımı hep başkaları için yaşadım ama yetti artık.

öncelikle gencecik kaybettigin kardesine cok üzüldüm ,rabbim sabir versin size

senin olaya gelince ,keske onlarin dedigine degil kendi bildigine gitseydin

o kim ki senin basini kapatiyor,sen ona sen istiyosun diye kapanmam demeliydin

ya bunlarin hepsini gectim , bu kadar sorun varken hemde esinle guven problemi varken cocuk dünyaya getirmeseydin annen istese bile

ben cok üzülüyorum kücücük bebelerin parcalanmis ailelerde büyümelerine :gitme:

öncelikle gencecik kaybettigin kardesine cok üzüldüm ,rabbim sabir versin size

senin olaya gelince ,keske onlarin dedigine degil kendi bildigine gitseydin

o kim ki senin basini kapatiyor,sen ona sen istiyosun diye kapanmam demeliydin

ya bunlarin hepsini gectim , bu kadar sorun varken hemde esinle guven problemi varken cocuk dünyaya getirmeseydin annen istese bile

ben cok üzülüyorum kücücük bebelerin parcalanmis ailelerde büyümelerine :gitme:

Bu yaşanılanlar kızım doğduktan sonra yani son 6 ay içinde yaşadıklarım.
YArın ne yaşayacağımı bilemem ki:1no2:

Bu yaşanılanlar kızım doğduktan sonra yani son 6 ay içinde yaşadıklarım.
YArın ne yaşayacağımı bilemem ki:1no2:

sakın işini bırakma yasakkelimeçalışıp çalışmayacağını onamı soracaktın.ayrıca torununa bakıpta para alan duymadım ne saçmalık ya destek olacağı yerde köstek oluyor.çocuğunada annen baksın canım.ne kaynanana para veriyosun sanki dadı mübarek.:kızgın:

Sakin arkadasim sakin...isini birakma....isin senin ayaklarinin üzerinde durabilmenin garantisidir....yarin öbür gün olurda gercekten esinden bosanirsan, en azindan güvenebilecegin ekonomik özgürlügün olur..:kahve:

Yapacak tek birsey var....Bakmak istemiyormu? Hadi güle güle....Annene birakirsin kizini olur biter.....bu konu hakkindada yorum yapmamasini söyle kendisine....ben calismak istiyorum....hayatimdan memnunum....bakmak istemiyorsan ammennah, ama gerisine karisma....ister Anneme birakirim ister krese....

Ha bu arada cok istiyorsa evde oturmani, maas baglasin sana bir zahmet. O zaman otururum Anne dersin...:kahve:

haftasonu ne oldu acaba , yıldız gelısme varmı canım

Var canım olmaz mı?
Gittim bir sürü evime eşya aldım. Alışveriş yaparken kaynanam da vardı.
Epey bi uzun vadeli takside girdim.
Eşim ödemem ben dedi. Bende dedim, ben çalışıyorum öderim. Senden para istemiyorum.
Kaynanada tık yok. :jeyyar:O böyle hinlik yaparsa bende böyle yaparım işte...

Ha bu arada görümcem evleniyor, kayınpederimde yok benim.Kaynanam tek kalacak.
Kaynanam eşime demişki kızım evlendikten sonra sizde kalıcam.
Eşimde demişki olur ama bir şartla
Biz çalışıyoruz. Akşamları işten eve gelince yemeğimizi yaparsan, bir de kavga çıkarmazsan kalabilirsin demiş.
O da kabul etmiş bakalım ne olacak.
Benim için kalmasında bir sakınca yok zaten. Yeter ki benle uğraşmasın.

Ama kesinlikle işimi bırakmayacağım.
Gülsüm Sulatanın da dediği gibi ödesinler SSK'mı versinler aylık maaş o zaman bırakırım.
:umursamaz:Onu da yapmayacaklarına göre
Şimdi diyecek olanlar olabilir hem evliliğinde gelecek yok hemde niye takside girdin.
Kızım bir şeylerin farkına varana kadar bu evliliğe katlanabileceğim kadar katlanmak zorundayım.
Kızım büyüdüğünde bu konu yüzünden onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Back
X