Henüz nişanlıyım ama bende kayınvalidemi kayınbabamı görümcelerimi çok seviyorum. Eminim onlarda beni seviyolardır.
Hele görümcelerim kardeşim gibiler.. Biri benden 4 yaş büyük yeni evli sayılır. Bana nasihat verir dinler. Sağlığımı sıhhatimi sorar sürekli. Çok iyi niyetli bi insan.
Küçük görümcemm lise çağında henüz. Ablam der hep. Kendi ablasına nasıl sesleniyosa banada öyle.. Temiz bir kız onuda çok severim.
Kayınvalidem biraz despot bir kadındır. Ama nerde durması gerektiğini de bilir. Kendi fikrini söyler ama siz bilirsiniz der. Başta korkmuştum acaba sonradan arkamdan laf eder mi diye. Ama öğrendim ki nişanlıma aferim başını eğmiyo karşımda. Dinliyo saygısızlık etmiyo ama hayat onun hayatı kırmadan kendi fikrini söylüyo demiş. Gelinimi iyi seçmişsin demiş...
Kayınbabama nişanlımın anlattıklarından dolayı pek ısınamıyorum sıcak davranamıyorum. Ama kızlarından ayırmıyo beni. Kızına eşine kontür yüklese belki yoktur diye banada gönderiyo sağolsun..
Hepsini geçtim dedelerine beni nasıl anlattılarsa artık dede gelinim gelinim diye seviyo beni her gördüğü yerde.. Hastaneye yattığında doktorlara anlatıyomuş beni gelinim şöyle böyle. Düğününü görmeden öldürmeyin beni diye
Rabbim muhabbetimizi bozmaz inşallah

Ben onlara karşı her daim saygılı olmaya özen gösteriyorum.. Onlarda bana karşı öyleler.. Kendi içlerinde de çok hoş muhabbetli insanlar zaten. Beni de içlerine aldıkları için çok mutluyum gerçekten..