Kaynanam komsusu

Miya5737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
64
27
38
Merhaba hanımlar
Ben daha önce yazmısım kısaca kaynanamların üst terasına kaynım evleniyor oturacak diye. Zamanında bize yaptırmadıkları terasa onları oturtcaklar.
Bu önceki konu
Daha sonrasında kayınvalıdemın kapı komşusu geçenlerde bana geldi. Ve kayınbabamın üst için tek başına kredi çektiğini bıdaha çekeceğini. Benim neden onlara gitmediğimi. Ve işte pazar günü çeyiz gelecek diye söyledi birkaç bişey daha bahsetti. Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Ne varsa soledm zamanında zor zamanımda tasınmıstım bir mutfak bıle koymadıklarını sımdıde isteyince nasıl yapıldığını fln anlattım. Bizi şuanda dışladıklarını benım bireyden haberim olmadıgı anlattım. Sonra bunlardan eşime bahsettim. Oda ztn çatacak yer arıyordu. Çünki ailesi ayrımcılık yapıyor. Eşimde ailesiyle tartısttı. O gece ben annemlerdegdıö oraya gelmedı. Telefonunu kapattı bana olanları anlatmadı. Sabahında bu komsu beni aradı. İşte kaynanamın onlarda olduğunu agladığını bizi zan altında bırakıyorsun felan diye bana hesap sorar gibi konustu. Birde hoporlere aldık senı dinliyoruz dıolar. Benı yalancı cıkartmak ıcın. Bende kayınvalıdem kendı benı arasın sana nıe arttırıyor benım kocam bana anlatmadı olanları ben karısmazken sen nıe karısıyorsun dıe sinirlendim. Sonra da gelecekten bu duruma okdr sınırlendımkı benım kayınvalıdem kendı aramayıp millete benı arttırması. Yalancı durumuna cıkartması. Eşimde tekrar annesinin yanına gidip ben sana kızmadım mı nıe dedikodu yapın hala dedı. Oda onlarla ılıskımı kesmeye gittim demiş. Kendileri aradılar fln demıs. Şimdide gördümki video paylaşmıslar. Hep beraber dolma sarıyolar. Ve kayınvalıdem benı arayıp gunler sonra herkesı uzmeye degdımı ne gerek var burası seninde evın dıorum gel bize dedı bukdr.
İçimi dökmek için yazıyorum. Hiçbir değerim yokmuş. Bunu anlamı oldum. İnsanların nekdr ikiyüzlü olduklarını bir kez daha yakınından görmek çok acı.

Maalesef kaynana milleti böyle istediğin kadar üzül asla değişmezler...üzüldüğünle kalırsın bence hiç muhatap olma hesapta sorma çünkü hiçbirşey değişmiyor
Benimkide eltime atıp turatdı hep her işine beni koştururdu..bu yıl gitmedim memlekete eltim üç yıldır gitmiyor burada olsalarda insan yerine koymuyor bunları
Neyse geçen köye gittiler kaynımla
Facede boy boy resimler videolar nasıl can ciğer kuzu sarmalı anlatamam
Yıllarca yıprandığımla kalmışım
En iyisi bu kaynana milletinden ve eşrafından uzak durmak...Allah hepsinin belasını versin iki yüzlüler

Bence kynnanla grşme bi daa.
Dün dünürleri geldi diye kaç defa aradılar. Bugun hiç aramadı mesela. Anlıyorum ki onlara iyi göstericek kendıni. Bir daha aradığında acmayacagım. Bunu eşimede söyledim. Bundan sonra zor dedım. Nasıl bir insan nasıl yalancı hiç tanımamış hiç

Kayınvalidenizin komşusu ile siz dedikodu yapmışsınız. Evlatlar ve dolayısıyla gelinler arasında bir ayrımcılık varsa bunu aile içinde çözmeniz gerekir.

Açtım ağzımı yumdum gözümü herşeyi anlattım diyorsunuz komşuyu işin içine siz katmissiniz oda sizin anlattıklarınizi belki de üstüne katarak anlattı kim bilir

Yukarıdakilere katılıyorum. Eşiniz barışırsa gidin meraba meraba. Barışmazsa konuşmayın. Sizlik bir durum yok. Onlara da söyleyin bunu.

Komşu sizin ağzınızdan laf almaya gelmiş ve basarmista büyük olasılıkla sizin ona anlattiklarinizin üstüne kendisi de ekledi anlattı,kayinvalidenizin evinde olan bitenleride sizede kendisi üstüne katarak anlatmıştır.

Daha ilk dakikada ağzını açtığı an konuyu kapatıp ağzına laf vermeyecektiniz her doğru her yerde söylenmez ki kadın istediğini elde etmiş ortalığı karıştırmış kenara çekilmiş.ki bu tür ailevi sorunlar aile içinde halledilmeli .

Ya olan olmuş zamanında yapılmamiş falan filan , siz kimseye bel baglamayın. Kimse size birsey yapmak zorunda değil, ev gecindiremeyecek durumda iseniz o zaman evlenme zamanıni erteleseydiniz.

Eltinize yapmiş yine size ne siz mi kredi çekiyorsunuz.

Komşuya da boyle özel konular anlarılmaz, bir zahmet oğrenin bunu eblo barkli kadınsınız anladiğım.

Eltinizi kıskandiğıniza çıkacak adinız, olay çıkarttığınız ile kalmişinız.

Siz diyorsunuz evlat ayirıyorlar diye. Ee siz de mesafe koyar yolunuza bakarsinız. Beklentiyi kesin yani özetle

Hiç değerim yokmuş diyorsunuz ama asıl değeri oğullarına vermiyorlar. Evlat ayıranın, gelini gözü görür mü hiç?
Eşiniz sizin kadar takılmıyordur belki bu duruma.

Komşuya açtım ağzımı yumdum gözümü diyecek kadar birşey anlatmanız hata. İlla birşeyler demek istiyorsanız direkt kayınvalidenizle muhattap olmanız lazımdı.

Samimi olmayın, mecburi durumlar dışında görüşmeyin, zamanında sıkıntı yaşamışsınız ama kirada oturmayı kayinvalideyle altlı üstlü oturmaya tercih ederim her türlü.

Siz önce babanızın evinde oturup terası yaptırmadılar diye oradan çıkan, sonra kp evine gidip orada da yaptırmadılar etmediler aile apartmanı deyip hali hazırea oturun diye verdikleri evden çıkan sonra da kaynın oturacak diye yaygara çıkaran üyesiniz..

maşallah karı koca ailelerden hep beklentiniz var size ne ister kredi çeker yaptırır siz çıktınız o evden.. ayrıca niye komşuya kaynana hakkında dünya laf derken kaynananıza yüz yüze sesiniz çıkmadı komşu olup biteni anlatmış siz verip veriştirmişsiniz o kadar dürüstseniz kaynanazın yüzüne de deseydiniz eşinizde demiş sen bana anlatıp tartışmadın mı diye

Sen kv ile ne kadar ilgili olursan, samimi olursan, kendini parçalarsan hep kötü olursun . Ciddiye alınmazsın ama arayıp sormazsan ilgilenmezsen mesafe koyarsan sen en süperisin . Bak tecrübeyle sabit . Mesafe koyun . Deveyi diken misali .

aileler bu durumlara nasıl geliyor ben anlamıyorum. Gelinini ya da damadını üzünce bundan kendi çocuğunun da etkileneceğini anlamıyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…