Kaynanam komsusu

Evet oğullarına vermiyorlar orası öylede komsusuna bizden daha cok sey anlatanda o. Bizi dışlamayı bılıyorlar anca. Kendileri bizle muhatap olmadılar ki ayrıca ben neden olayım.

Bende bunu yenı ogrendm..

Cok yanlıs anlamışsınız ben babamın evinde evet oturdum 3 sene Allah razı olsn bız yaptırmadık cıktık. Ama kayınbabamın evinde bırı yaptırmasını bırak konusmadılar teklif etmediler bıle ki derdım ev davası degil. Davranış biçimi. Ayrıca ben gayet dürüstüm. Asıl arkamdan konusp komsusunu dedikodu ıcın gonderen yuzume sormayan kv.dem.benı aramayıp muhatap olmayan benı savunmayan tenezzül bile etmeyen de o. Komsu ya gidip aratmayı onlarla olanı konusabılıyorsa benıde arayıp konusabılırdi. Gidip konusu ben onlarla muhabbeti kestim dıyıp ıkı gun sonra dolma sarmaları hoş mu?

Su saatten sonra beklenti kesildi ztn. Üstelik valla ister kıskanca cıksın ister istemiyor olayım Bı onemı yok acıkcası. Çünki ne yaparsam yapayım gelın yaptı oldugu için cokta onemli deıl.

Zaten anlattı bılıyorum bilerek anlattım cunkı gidip soylecektı. Onu aracı yapan ben degılım.
Bence sizsiniz kendiniz diyorsunuz bilerek anlattım gidip anlatsın diye o anlatacak o bisiler diyecek komşu tekrar size anlatacak vsvs

Bence sizsiniz kendiniz diyorsunuz bilerek anlattım gidip anlatsın diye o anlatacak o bisiler diyecek komşu tekrar size anlatacak vsvs
Ben ole gormuyorum. Çünki en basından bana komsuları temızlık yapmıyor gelmıyor dıyıp duruyormus. Yanı bu benım kulagıma geldiyse benım dedikodumu yapıp aracı yapan ben olmuyorum

Ben ole gormuyorum. Çünki en basından bana komsuları temızlık yapmıyor gelmıyor dıyıp duruyormus. Yanı bu benım kulagıma geldiyse benım dedikodumu yapıp aracı yapan ben olmuyorum
Anladım bu saatten sonra muhabbeti kesmek en iyisi

Ayrıca ben o komsunun suratına bakarmıyım asla bakmam. Ortalığa fitne sokmaya calisan kısıye ndn daha slm vereyim ben bile dusunuyorm ama ben ısterdımkı kv dende bole dusunsun ve benı arayıp kızım yanlıs anlasılma olmus sız benım evladımsınız Bı kusur ettiysek kusurumuza bakma demeliydi.

Bu tür aile sorunlarını ozmn komsum dıyıp anlatmayacak olan ilk kv. Dem. Sen gelinin hakkında ona buna dedikodu yaparsan sonrasını toplamak zorunda kalırsın ama onu bile beceremeyecek kişi kendisi. Zaten eşimde babasıyla bunu konustu neden benım evime gidip anlatıyor o kım dedı. Ama o komsuyu bizden daha yakın gören kayınvalıdemın ta kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…