Ağızdan ağıza meme verilmesi, 2 aylık bebeğe çorba verilmeye kalkılması gibi saydığınız durumlarda bende sizin kadar tepkili olurdum bu konuda siz sonuna kadar haklısınız ve bir anne olarak kızınızın sağlığı konusunda endişelenmek hakkınızdır. Ama bebeğin sağlığını etkilemeyecek bazı konularda büyüklerin tecrübelerinden faydalanmamız gerektiği inancındayım. Mesela benim kayınvalidem ilk bebeğimde bu çocuk doymuyor onun için sürekli ağlıyor derdi bende yok anne emiyor sürekli gazı var bunun derdim yok kızım benim başıma geldi ondan biliyorum dedi bende en sonunda pes ettim kızıma hazır mama alıp yaptım yedirdim ve inanamadım kızım hem ağlamayı kesti hemde uyudu.
Size bir abla olarak tavsiye biraz relax olun yeri gelince tamam demeyi he he demeyi ve politik davranmayı kendinize gurur meselesi yapmayın çünkü ben böyle davrandım ve bunun faydasını hala da görüyorum. Bizler bilmiyoruz ama kayınvalidem hep diyor ki torun sevgisi evlat sevgisinden de fazla ben oğullarımdan çok seviyorum torunlarımı. Bugün kızım 11 yaşında kayınvalidem hala benim kızımın yemeğini düşünür okulunu harçlığını düşünür ve en önemlisi benim 21 aylık oğluma bakıyor ve bu kadın 67 yaşında. Güzel sözle iyi davranışla politik tavırlarla siz ve bebeğiniz kazançlı çıkarsınız ben buna inanıyorum. AMAAA yinede söylüyorum bebeğinizin sağlığı konusunda her zaman dikkatli olmak zorundasınız herkese karşı. Sağlıkta politikaya gerek yok.
Eşinize gelince boşverin onun sözlerini elbetteki hoş değil size annesi için seni boşarım demesi ama kolay değil öyle boşamak sıkıyorsa boşasın bunun için boşayacaksa hiç durmasın uğurlar olaaa bu konuda da politik davranmana gerek yok hiç lafını esirgeme,,
Sana ve bebeğine sağlık dolu mutlu yarınlar dilerim.