kaynanam mahvetti doğum anlarımı.....

serpilgkbdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
94
4
86
39
Antalya
bir arkadaşın doğum öykusunu okurken aklıma geldi yazdım. Allah analı babalı büyütsün inş. bende okurken çok duygulandım benım kızım 5 yaşında şimdi. hepimizin çocuklarına Allah uzun ömür versin. benim doğumum çok rahat geçmişti.:2: benim sorunumda ertesi gün sezeryana girecektim. akşamdan hazırlıklarımı yaparken kayınvalidemler falan var evde tabii. ne olduysa geçmiş bir odada kendi annemle konuşmuşuz bir hatırlamıyorum ben onlar öyle diyor bundan daha doğla ne olabilirki belki doğum olacak diye annem benimle konuşmak istedi neyse kaynanam saolsun o gunu bana cehenneme çevirdi. eşimi çekmiş kenara ne dediyse demiş. akşm yattık ağlaya ağlaya ben tabi korkuyordum eşim beni kovaladı git burdan diye sabah doğuma gircem kimseye bişey diyemedim. o kaynanam eşimi öyle doldurmuşki anlatamam. geceyi zindan etti bana. sabah oldu sezeryana gircem. ameliyathanenin kapısındayız annem kaynanam eşim korkumdan herkesle helalleşmek istedim annem kaynanam la falan neyse eşime geldi sıra hakkını helal et dedim beni yine itekledi. ağlaya ağlaya girdim sezeryana. epidural yaptırdım çok rahat geçti . yukarı çıktım odamda bir çiçek bile yoktu çok istiyordum 1 tane çiçek ne olacaktı sanki kimse görmeden eşime mesaj attım bana çiçek al gel diye almadı. o an boşanmak istedim. ondan zindan ettı ban 3 gunu . eşime ve kaynanama ordaki haklarımın hiç birini helal etmiyorum. sırf annemle akşam ayrı odada konuştuk diye bana bunları yaptılar. eve geldik kaynanam beni köye evine götürmek istedi bende gitmedim köy yerinde şimdi bütün kadınlar gelecek rahatsızım kanamalarım var. gitmiyeceğim ben kendi evimde durcam dedim. eşime beni götür dedi ve ben 4. gün beni evde yalnız bırakıp gittiler dikişlerimin ağrısından kuacağıma alamıyordum. kızımı düşünün nedense annemleride aramamışm . annemde kızdığı için onlar varken gelmemişti. ...... böyle kötü bir doğum anım var. oysa ben hemşireyim. çalıştığım hastanede yaptırdım doğumumu 5 kuruş para bile vermedik saolsunlar . hiç masrafım olmadı . bumuydu benim hakkımda ..... neyse işteyim ağlamaktan gözlerim şişti aklıma geldi yazdımmm. suçum neydi hala anlamadım.. hala böyle giden bir evliliğim var . nasılsın diyip kavgayla bitiriyoruz. kızım tepkisini kendini odaya kilitleyerek gösteriyor. bize.... düşünün artıkkkkkk nasıl bir hayat buuuuuuuuuuuu çekilmez oldu artık ama nedense bırakamıyorum hiç bişeyi yarı yoldaa.............................

Çok kötü olmuş ya(( nasıl bir vicdandır bu ertesi sabah doğum yapıcak kişiye böyle davranmak(

canım ya ben bile okurken kötü oldum seni düşünemiyorum bile yapılırmı bu ya.ALLAH a havale et canım onları ama ben en çokta kızına üzüldüm onun psikolojisi tamamen yok oluyo .ALLAH sabır versin sanada canım benim ağlama lütfenn

allah yardımcın olsun. hemşıresın meslegın var, kızın herseyı ıdrak edıp sıze tepkı verıyo, bu adamla bı omur gecırebılecekmısın,

sana genclıgıne kızına yazık degılmı

eşın afedersın ama tam bır kazma, sen ona bı evlat verıyosun sana bır cıcek almıyo yazıklar olsun onun adamlıgına

Allaha haval ediyorum. bende kararsızım arkadaşlar anlaşamıyorum değişmesini bekliyorum 7 yıllık evliyim belki değişir diye. bekliyorum ama mağlesef. hep aynı . ona sorarsan ben suçluyum herzaman. ne yapcam bilemiyorummmm. kendim buldum cezamı annemler vermemişlerdi ben eşimle kaçarak evlendim. onu çok sevdim. halada seviyorum. ama olmuyor onun beni sevmediğini biliyorum yada öyle hissediyorum. bilmiyorum işte gitti ği yere kadar sabır ver Allahım....

üzüldüm yaşadıklarına... ama senin yerinde olsam ne sevgi ne başka bir şey tanımam.... sevgi nereye kadar.... mesleğinde varmış..... sana bunu yapan ki seni geççtim kızının psikolojisine bunu yapan bir adamla bir gün bile geçirmem.... hayata bir kere geliyoruz... senin tek düşünmen gereken kızının sağlığı... o büyüyünce bir gün sizin kavgalarınızdan huzursuzluğunuzdan ya ilk bulduu adama kanar ya da daha kötü şeyler....allah yardımcın olsun

çok üzüldüm allah yardımcın olsun canım benim. Ben 9 aylık evliyim 7 yıllık flörtten sonra evlendim. Benimde ailem ben istiyorum diye evlendirdi beni ama şimdi keşke kağıları üstüme kitleselerdi dövselerdi sövselerdide vermeselerdi diyorum. Ama bazende iyiki evlenmişim diyorum( çok nadir.) işte tamda senin gibi belki bigün kötü giden şeylerde düzelir diye sabrediyorum. Ama senin 7 yıl olmuş artık kızını düşün derim.yazık değilmi o küçücük yavruya.ayrılmanızda onun için bi çöküntü olabilir. Evlilik terapistine gitmez mi eşin çözebilirsiniz belki problemlerinizi ertelediğiniz şeylerle yüzleşir onları çıkarırsınız hayatınızdan?

canım çok üzüldüm yaşadıklarına. ne biçim insanlar var kızı annesiyle konuştu diye yarın doğuma girecek gelinine
hayatı zindan ettiriyor. kocana da yazıklar olsun. 1 çiçek bile almamış bu ne kin bu ne öfke.
kızına da çok üzüldüm. sen bu durumu daha ne kadar çekeceksin. kızın çok etkileniyor.
bence aile terapistine gidin.

bende çok üzüldüm canım, zaten yeterince etkilenmişşin kızın bari daha fazla etkilenmesin, yerinde olsam anasıyla ikisini sonsuza dek başbaşa bırakırım. böyle bi adamın yanımda olmasına hiç gerek yok.

çok zor bir durum canım.eşin gerçekten odun ötesi bir insan kusura bakma.ezdirme kendini ve bence sakın ikinci çocuğu düşünme bu adamdan.tabi eşim düzeldi iyiye gidiyo diyosan o başka :))

SUNU BIL CANIM RABBIM KUL HAKKINI YARINA BIRAKIR AMA KIMSENIN YANINA BIRAKMAZ....hic üzülme asil onlar korksun olabileceklerden

canım kusura bakmada eşinde biraz kaba sanırım böyle yapılırmı kayınvaldeni saymıyorum zaten çok ayıp kayınvalde önemli değil ama eşim bana yapsa bende kahrolurum
benim kayınvaldem bana tek kelime etmez edemez eşim laf söyletmez tabi hatam olursa söylesin bende hiç yanlış birşey yapmadım zaten bu erkeklerin analarıyla birlıik olmalarına
uyuz oluyorum anacı erkeklerle uğraşmak zor tabi oğulcu annelerlede çok üzüldüm kimsenin ahı kimsede kalmaz allah büyük

okurken acayip derecede sinirlendim
Allah çocuğunu analı babalı büyütmeyi nasip etsin öncelikle canım
kaynana bu yapacağını yapmıştır
eşine anlam veremedim ne yapmaya çalışıyor
birazda suç senden kaynaklanıyor
karşındakine kendini ezdirme canım ne demek ya bunları nasıl yaparlar
biz kadınlar akıllı varlıklarız
o kaynanan nasıl kadınlığını kullanıp kocanın kafasnı karıştırıyorsa
sende aklını kullan derim
sana bu şekilde davranmalarından dolayı tavrını ve duruşunu göster tepkini verki
yaptıgının yanlış olduğunu sesinin çıktıgını anlasın
sen karşısında ezilip büzülürsen daha çok üzerine gelip kırar seni
ne dicemi şaşırdım
allah sabır versin canım

çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun ama sen üzülme yanlışı yapanlar üzülsün inşallah eşinin aklı başına gelir biran önce.

çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun ama sen üzülme yanlışı yapanlar üzülsün inşallah eşinin aklı başına gelir biran önce.

bu nasıl vicdandır okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma galdi böyle yapanların allah belasını versin açık ve net diyorum.22 yaşındayım ve ilk bebeğim eşimle arada tartışmalarımız olyordu olmuyor değidi ama öyle yada böyle çözüyorduk .sancılandım ve doğuma gittim canım oğlişim geldi dünyaya okadar mutluyuzki anlatamam heleki ailem.neyse hastaneden çıktık ve evegeleceğiz annem kendilerine hazırlamıştı yatağı eşim annemler geliyor evde kal dedim eve me geçtim sülalede çok sevildiğim için ailem ve ben herkes aynı gün eve geldi güldük şakalaştı derken akşama doğru ağrılarım başladı tabi evde kimse kalmadı kaynana görümce ve gol kaynanam kocamı vay bu gelin akrabalarına gülüyor bize surat asıyor diye kocamı doldurmuş ve kocam 1 günlük lohusayken üzerime yürüdü.daha neler neler sütüm çekildiüzüntüden çocuğumu emziremedim ve ben hağla bu olayı atlatamadım şuan oğlum 5.5 yaşında ve ben 2 ciye hamileyim14 haftalık ama bu sfer herkesi öldürrüm öyle bi güçteyim yıllarca bu pskolojiden kurtulamadım diye çocuk yapmayı bile düşünmedim ve hağla utanmazlar yüzüme bakıyorlar.....e eşim ona asla diyecek lafım yokkk...değişti ama iş işten geçti.......

ben anlamıyorum bu kaynananalar oğullarını doldurmaktan ne anlıyor gelinlerine el kızı muamelesi yaparken kendi kızlarını hiç mi düşünmüyorlar onlarda sonuçta bi gün ele karışacak o zaman ne yapacaklar acaba Allah herkese sabır ve güzel ahlak nasip etsin rabbim yardımcınız olsun

çok kötü ve çok üzüzcü bir hikayen var gerçektende.Allah yardımcın olsun.bu saatteen sonra senin için en önemli şey kızın.onun sağlıklı bir ortamda büyümesi için gereken herşeyi yapmalısın.

PES!! Okurken sinirden catladim!! Kiyamam sana yaa. Senin kocandada ne vicdan varsa? Senin yuzune nasil bakabildi geldikten sonra. Insallah rabbim nasip ederde ilerde cocuklarin olursa cok kolay ve guzel gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…