kaynanam mahvetti doğum anlarımı.....

canım insanlar seni sen izin verdiğin sürece üzebilir
sanki bir şeylere cesaret edemiyor gibisin bebişin yüzünden dimi bak bu gidişle psikolojin daha cok bozulur o zaman kendine faydan yokken bebişine nasıl sağlıklı bir anne olabilirsin
hastanede sana ve eşine yardımcı olabilecek psikolog vardır bunları birde onunla paylaş istersen içindeki gücü ortaya çıkarmana yardımcı olur

tatlım seniçok iyi anlıyorum bende yasadım seninkinin benzerleriniilk doğumumda anneme haber vermediler beni hastaneye yatırıp kendileri gezmeye gitmişler doğumdan sonraki sabah telefon edip çağırdım eşimi ben doğum yaptım gel beni al diye ben 7 yıl sabrettim dayak küfür asağılamalara sonra bosadım adamı senin gibibi mesleğimde yok 11 20111 de aynı eşimle yeniden evlendim şimdi çok mutluyum hiç o adam değil ona vazgeçilmez olmadığını hissettir çocuğa gelince onlar büyük insanlardan daha rahat algılıyorlar bazı seyleri olmadı pedagogla görüşürsünüz

tatlım seniçok iyi anlıyorum bende yasadım seninkinin benzerleriniilk doğumumda anneme haber vermediler beni hastaneye yatırıp kendileri gezmeye gitmişler doğumdan sonraki sabah telefon edip çağırdım eşimi ben doğum yaptım gel beni al diye ben 7 yıl sabrettim dayak küfür asağılamalara sonra bosadım adamı senin gibibi mesleğimde yok 11 20111 de aynı eşimle yeniden evlendim şimdi çok mutluyum hiç o adam değil ona vazgeçilmez olmadığını hissettir çocuğa gelince onlar büyük insanlardan daha rahat algılıyorlar bazı seyleri olmadı pedagogla görüşürsünüz

canım şaşırdım seninki büyük cesaret tekrar bir araya gelmek . inş. hep mutlu mesut olursun . canım ben valla eşimi alıp karşıma oturup konuşuyorum o ne yapıyor ediyor sanki ben suçluymuşum haline getiriyor olayları. boşanalım diyorum niyeki diyor biz gayet iiyiz evliliğimizde sorun yok bu olanlar herkesin hayatında oluyor falan diyor. benimde kafam karışıp oturum böyle senelerdir düşünüyorum bakalım ne kadar düşüncem artık kendimi işime verdim. ben hemşireyim şimdi de yeni doğan yoğun bakım hemşiresi olarak yarın işe başlıyacağım çalıştığım hastanede.. hayırlısı olsun . bir gün doğru kararlar veririm inş.

konu açılalı baya olmuş.. ben de çok üzüldüm yaşadıklarınıza...umarım o zamandan bu zamana düzelmiştir bişeyler yuvanızda...

Back
X