bir arkadaşın doğum öykusunu okurken aklıma geldi yazdım. Allah analı babalı büyütsün inş. bende okurken çok duygulandım benım kızım 5 yaşında şimdi. hepimizin çocuklarına Allah uzun ömür versin. benim doğumum çok rahat geçmişti.:2: benim sorunumda ertesi gün sezeryana girecektim. akşamdan hazırlıklarımı yaparken kayınvalidemler falan var evde tabii. ne olduysa geçmiş bir odada kendi annemle konuşmuşuz bir hatırlamıyorum ben onlar öyle diyor bundan daha doğla ne olabilirki belki doğum olacak diye annem benimle konuşmak istedi neyse kaynanam saolsun o gunu bana cehenneme çevirdi. eşimi çekmiş kenara ne dediyse demiş. akşm yattık ağlaya ağlaya ben tabi korkuyordum eşim beni kovaladı git burdan diye sabah doğuma gircem kimseye bişey diyemedim. o kaynanam eşimi öyle doldurmuşki anlatamam. geceyi zindan etti bana. sabah oldu sezeryana gircem. ameliyathanenin kapısındayız annem kaynanam eşim korkumdan herkesle helalleşmek istedim annem kaynanam la falan neyse eşime geldi sıra hakkını helal et dedim beni yine itekledi. ağlaya ağlaya girdim sezeryana. epidural yaptırdım çok rahat geçti . yukarı çıktım odamda bir çiçek bile yoktu çok istiyordum 1 tane çiçek ne olacaktı sanki kimse görmeden eşime mesaj attım bana çiçek al gel diye almadı. o an boşanmak istedim. ondan zindan ettı ban 3 gunu . eşime ve kaynanama ordaki haklarımın hiç birini helal etmiyorum. sırf annemle akşam ayrı odada konuştuk diye bana bunları yaptılar. eve geldik kaynanam beni köye evine götürmek istedi bende gitmedim köy yerinde şimdi bütün kadınlar gelecek rahatsızım kanamalarım var. gitmiyeceğim ben kendi evimde durcam dedim. eşime beni götür dedi ve ben 4. gün beni evde yalnız bırakıp gittiler dikişlerimin ağrısından kuacağıma alamıyordum. kızımı düşünün nedense annemleride aramamışm . annemde kızdığı için onlar varken gelmemişti. ...... böyle kötü bir doğum anım var. oysa ben hemşireyim. çalıştığım hastanede yaptırdım doğumumu 5 kuruş para bile vermedik saolsunlar . hiç masrafım olmadı . bumuydu benim hakkımda ..... neyse işteyim ağlamaktan gözlerim şişti aklıma geldi yazdımmm. suçum neydi hala anlamadım.. hala böyle giden bir evliliğim var . nasılsın diyip kavgayla bitiriyoruz. kızım tepkisini kendini odaya kilitleyerek gösteriyor. bize.... düşünün artıkkkkkk nasıl bir hayat buuuuuuuuuuuu çekilmez oldu artık ama nedense bırakamıyorum hiç bişeyi yarı yoldaa.............................