- 19 Ekim 2021
- 88
- 30
- 38
- Konu Sahibi Zzeyynneppp
-
Yani belki sizi ilgilendirmeyen özel bir durum vardır da onunla ilgili konuşuluyordur.Kızlar iyi geceler sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Bana fikir verin lütfen...
Kaynanamla farklı şehirlerde yaşıyoruz 10 gündür bizde kendisi tatile geldi bende iyi hoş olsun rahat etsin diye ( birde işime karşılamasını hiç sevmediğim için ) hiçbir işi ellettirmem sen otur ben yaparım sen zahmet etme yorulma derim anne gibi severim (severdim) ama şu zon zamanlarda birkaç gündür sürekli fısır fısır konuşuyorlar eşimle. Geçen gün çok yorgundum biraz erken uyudum baktım fısır fısır birşeyler anlatıyor tam duyamıyorum da sonra bir anda salonun kapısını kapattılar sesi hiç duymadım eşim yatağa gelince sordum hiç öyle konuştuk ana oğul dedi öylesine şeyler gizli gizli mı konuşulur ? Ertesi gün ben yaşlarındayken hiç konuşma yok herkes telefonla oynuyor ben odadan bi cikiyorum mutfağa biryere yine fısır fısırlar ben gelince susuyorlar bir degilyiki değil üç değil artık eşim de anlatmıyor birşey o kadar sinirlerim oyunuyor moralim bozuluyor ki gün içinde suratım bütün gün asık dolasiyorum bende pis binhuyum da bir kere soğursam birdaha ısınmıyorum. Bana bir akıl verin normal bir şey mi bu yapılan...
Ama onu bilemiyorum ki işte benimle mı ilgili yoksa değil mi. Bide bir evin içerisinde öyle fısır fısır konuşmak ben hiç görmedim kendi ailemde çok ters geliyor bana. Direk kendi üzerime alınıyorum.Yani belki sizi ilgilendirmeyen özel bir durum vardır da onunla ilgili konuşuluyordur.
Huzurunuz bozulmadığı, sizin yüzünüze karşı veya arkanızdan söylenen bir laf duymadığınız sürece bence yüzünüzü asmayın.
Telefonun ses kaydini ac koy bir yere. Etik degil yasal da degil ama cok kafana taktiysan bunu yapabilirsin.Kızlar iyi geceler sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Bana fikir verin lütfen...
Kaynanamla farklı şehirlerde yaşıyoruz 10 gündür bizde kendisi tatile geldi bende iyi hoş olsun rahat etsin diye ( birde işime karşılamasını hiç sevmediğim için ) hiçbir işi ellettirmem sen otur ben yaparım sen zahmet etme yorulma derim anne gibi severim (severdim) ama şu zon zamanlarda birkaç gündür sürekli fısır fısır konuşuyorlar eşimle. Geçen gün çok yorgundum biraz erken uyudum baktım fısır fısır birşeyler anlatıyor tam duyamıyorum da sonra bir anda salonun kapısını kapattılar sesi hiç duymadım eşim yatağa gelince sordum hiç öyle konuştuk ana oğul dedi öylesine şeyler gizli gizli mı konuşulur ? Ertesi gün ben yaşlarındayken hiç konuşma yok herkes telefonla oynuyor ben odadan bi cikiyorum mutfağa biryere yine fısır fısırlar ben gelince susuyorlar bir degilyiki değil üç değil artık eşim de anlatmıyor birşey o kadar sinirlerim oyunuyor moralim bozuluyor ki gün içinde suratım bütün gün asık dolasiyorum bende pis binhuyum da bir kere soğursam birdaha ısınmıyorum. Bana bir akıl verin normal bir şey mi bu yapılan...
Yasal olmasa bile kim görecek ki sonuçta dimi ben yarın bunu yapayım en iyisiTelefonun ses kaydini ac koy bir yere. Etik degil yasal da degil ama cok kafana taktiysan bunu yapabilirsin.
Eşiniz size olumsuz birşey yansıtyor mu ?Ama onu bilemiyorum ki işte benimle mı ilgili yoksa değil mi. Bide bir evin içerisinde öyle fısır fısır konuşmak ben hiç görmedim kendi ailemde çok ters geliyor bana. Direk kendi üzerime alınıyorum.
Pekii diyelim konu sizsiniz o zaman ne yapacaksınız?Yasal olmasa bile kim görecek ki sonuçta dimi ben yarın bunu yapayım en iyisi
Yok şimdi Allah için tavırlarında hiçbir değişiklik yok. Benim tek sıkıntım benden gizli neleri olabilir ki diye düşünmek galibaEşiniz size olumsuz birşey yansıtyor mu ?
Evet ben olsam bende biraz bozulurum ama eşimin tavırlarına bakarım ordan anlarsnz zaten sizle ilgili mi değil mi eşim her zaman ki eşimse hiç umrum olmaz şahsen istediği gibi konuşsunlar.
Tavrım daha farklı olabilirdi diye düşündüm. Ben hem kndimi yerdim hemde onlara bunu belli ederdim galibaPekii diyelim konu sizsiniz o zaman ne yapacaksınız?
Sizi dinledim diyebilecek misiniz yoksa daha çok dert edip kendi kendinizi yemeye devam mı edeceksiniz. Bence yapmayın.
Aklıma annemle biz geldikKızlar iyi geceler sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Bana fikir verin lütfen...
Anne oğul ilişkisi,anne kız ilişkisinden farklı oluyor amaAklıma annemle biz geldikeşim odadannçıkınca anneme yapışıp bişeyler anlatıyorum o gelince susuyorum onunla ilgili değil ama duymasına da gerek olmayan konular Eşimde anlıyor ama hiç sormaz belki sizinde öyledir durum
Bu şekilde kafaya takılacağına gidip sorsa yazan üye daha iyiAnne oğul ilişkisi,anne kız ilişkisinden farklı oluyor ama
Sorsa evet seni konuşuyoruz demiyecekler ki!(çünkü ben sordum işe yaramadı)Bu şekilde kafaya takılacağına gidip sorsa yazan üye daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?