Al benim kayınvalidemden 1 tane daha. Varsa yoksa oğlu sen düşmanısın onun oğlunu elinden aldın. Ben de seninle aynı durumdayım ve her gün yaptığı ya da dediği şeyler yüzünden sinir krizi geçiriyorum.
yaa sizdede mi böle kaynanalar? oglunu benden kıskanıyo hdı bunu gectım buna sabredıyorum ama tuhaf bı kadın sreklı elı esımın gobegınde kurban olurum senın gbegıne demeler boynundan sapur supur opmeler sreklı ortalıkya kaynanamın iç çamasırları normal mı bu kadın yaaa? ben ne zamn hastalansam esım bnımle ılgılencek dıe oda hastalanıyo her gun tnsıyonu cıkıyo napmaya clısıyo anlamıs değilim
maaalsef var canım bu tipler ama bazısı inadına yapsada bazısı alışkanlıktan yapıor sewişme tarzları böle oluo anne oğlun:) ama seninki inattan yapıo dediğine göre bu rahatsızlığını eşine belirtebilirsin yada o öpünce yaaaaaa kıskanıoorum kocamıı diye sende öp :)
zannedersem kayınvalideniz sizinle aşık atmaya çalışıyor.
benim kayınvalidem iyi kadındır özünde.
ama bunun bir kaç doz düşüğünü yaptığına şahit olmuşluğum vardır.
ama çok fazla umursamam.
eşim anne babasına karşı sevgisini pek gösteremez,
haliyle kv cesaret edemez mucuk mucuk davranışlara
ama eltimin yanında kaynımı:''oğluuumm,itin olurum senin,sen zayıfladın mı aman da aman kıyamam'' deyip oğlunu göğsüne bastığını bilirim
bi kerede yazın onlara gitmiştik.
kayınbabam araba pazarındaydı,eşimde ekmek almaya gitmişti,
kv ve ben uyandık.bende pamuklu kumaştan gecelik giymiştim,öyle transparan,saten falan değil.
bildiğimiz diz altı kısa kollu gün içinde evde de giyilebilen bişey.
kayınvalidemin altında da dapdar tayt: )))
(bu arada ikimizde tesettürlüyüz)
kayınvalide beni görünce;
''aman bende değişmeyim üstümü,oğlumdan mı utanacağım'' dedi.
başladık birlikte sofrayı kurmaya: )
eşim eve girdi gözlerini kapadı:''anneeeegit altına etek giy bu ne hal yaw,tavuk gibi bacaklarını sergilemişsin'' diye yarı şaka yarı ciddi kızmıştı
iç çamaşırı deyince aklıma geldi anlatmak istedim: )
tabi dediğim gibi kayınvalidem abartmadığı için çok da gözüme batmıyor,gülüp geçiyorum.
sevmesi neysede,iç çamaşır sergileme olayı garibime gitti benim :44:
kocasından ilgi göremeyip kendini bu şekilde tatmin etmeye çalışan kaynana sendromu bence sen eşine çok ayıp benim annem böle yapsa ben utancımdan yerin dibinie girwrim de bakıyım ne tepki vercek çok ayıp ben çamaşır sererken bile iç çamaşırlar görünmsin diye önünü kapatıyorum
oda ayrı bi komikmişş bi anlasam napmaya çalışıyo oğlu yaniii bız uc kız kardestk we ben annemın ıç çmısırlarnı hç ortada grmedm bu bı grip
Benim kaynanam da oğlunu kocası sanıyor. Eşimle nişanlı olduğumuz zamanlarda annesine iç çamaşırı alıyordu deliriyordum. Sonra da sen ver anneme, sana hediye aldım de diyordu. Bir erkek annesine iç çamaşırı alır mı ya?
Oğlunu yanında açık açık herşeyini anlatıyor. Misal, dün baban yaklaştı bana, yok dedim vs. Gülerek anlatıyor bunları.
Adet günlerinde çok kanaması olduğunu söylüyor... Çok iğreniyorum çok.[/QUOT
çok kötüüüü!..
kayınvalidemi öpüp başıma koyasım geldi vallahi...
beternı grmedımmı sankı kadın bız tatıle gderken kıyametı koparrdı :) bnde cok sıkıldım bnde gelsem flan yok sen hstasın gtmeyın falan ha bole adetını falan bnmkıde soler hıç utanmaz menepozda oldugu fln bılır eşım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?