kaynanam napmaya çalışıyo anlamadım gttı

Ben başima gelmediği içinmi cok komik buluyorum bu tür şeyleri
Güzel cevap vermişSin

Asinda öpmek dışında benim kv'denin başka bir davranışı vardi,
Bu yüzden ben değilde başkaları derdi, bu kadin sapikmi ne diye:)
Ben leyla gibiydim, anlamazdim, sonradan saplantisini anladim

Ama cidden kizlar, bir gülme geliyor şu oğullarının her yerinden öpmelerini okuyunca
Fakat, daha sonra kiskandinmi? Catladinmi diyip tozunu kacirmalari çok sinir bozucu bir şey! !

Yaklaşık 4 yıllık evliyim. Şükürler olsun bir gune bir gun böyle bir davranış görmedim kv den. Allah razı olsun:)

bu çok iğrenç ..

onun dışında oğlunun göbeğini sevmesi oğlunu öpmesi cok normal o doğurmuş o büyütmüş emzirmiş sevmez mi hiç büyüse de gözünde hala çocuk belki art niyetle düşünmemek lazım..kaynana art niyetle niye oğlunu sevsin ki sonucta öz oğlu...

Herşeyin bir sınırı bir haddi var canım ne bu çamaşırlar ortada . Eşin yanında şapur şupur öpülmesine de karşıyım ben ne o nispet yapar gibi. Gelir sarılır, öper ama öyle abartılı tavırlar sergilemesi gereksiz.

Allahım benim de oğlum olacak, gözümün bebeği olacak. Ne olur beni bu hallere düşürme.

Canım anlamaya çalışma kendini yıpratırsın .hiç sallama .erkek anneleri biraz oğullarına düşkün oluyorlar ,gelinlerini kendilerine rakip olarak görüyorlar oğullarının neyini paylaşamıyorlarsa artık bende gıcık gidiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…