bende geceleri evde yalnız kalamıyorum
ben bırak tirip atmayı beni istemeselere bile bacaklarına yapışırdım gelcem diye
bende öyle, almıyolarsa bile gidecek bi bulurdum
Kadinlara maalesef en kotulugu yine kadinlar yapiyor,bu yorumlari okuyunca yine bunu anladim.Konu sahibi yaptigi naz yuzunden olmus butun olanlar eee naz yapmak bizim neyimize yoksa kaynanadanda yeriz dayagi ,anamizada boyle kufur ederler degilmi? Bide bu durumda esini savunamayan,koruyamayan belliki ana kuzusu kocaya acinilir.Yahu adamin bir agirligi olsa,adam gibi evlat,adam gibi es olsa,ne anne hakaret edebilir gelinine nede es bu sekilde karsilik verir.Durum ne olursa olsun ne yasanmislik olursa olsun,kim anneme aileme dilini uzatirsa o dili koparirim.Ne demek anneye kufur yaaa!Birde hamileyim bana el kaldiracak,o eli kirarim.Suan gercekte cok ama cok sinirlendim.Keske hemen hastaneye gidip rapor alsaydin be arkadasim,sikayetci ol o kadindan.Hemen esyalarini topla cik git o evden.Esinde koca olsun da arkanda olsun.Birazda o fedakarlik yapsin.Hep bizler fedakarliklar yapip oturuyoruz oyle popomuzun ustune...
he ya demek ki o kadar da korkmuyormuş
Kadinlara maalesef en kotulugu yine kadinlar yapiyor,bu yorumlari okuyunca yine bunu anladim.Konu sahibi yaptigi naz yuzunden olmus butun olanlar eee naz yapmak bizim neyimize yoksa kaynanadanda yeriz dayagi ,anamizada boyle kufur ederler degilmi? Bide bu durumda esini savunamayan,koruyamayan belliki ana kuzusu kocaya acinilir.Yahu adamin bir agirligi olsa,adam gibi evlat,adam gibi es olsa,ne anne hakaret edebilir gelinine nede es bu sekilde karsilik verir.Durum ne olursa olsun ne yasanmislik olursa olsun,kim anneme aileme dilini uzatirsa o dili koparirim.Ne demek anneye kufur yaaa!Birde hamileyim bana el kaldiracak,o eli kirarim.Suan gercekte cok ama cok sinirlendim.Keske hemen hastaneye gidip rapor alsaydin be arkadasim,sikayetci ol o kadindan.Hemen esyalarini topla cik git o evden.Esinde koca olsun da arkanda olsun.Birazda o fedakarlik yapsin.Hep bizler fedakarliklar yapip oturuyoruz oyle popomuzun ustune...
bence bebek'in ilk vukuatı değil
baya sabıkalı ki kaynana direk tartaklamış onu
Sebebi her ne olursa olsun tartaklaması da yanlış.
Gerçi ben anlamadım kii nasıl bir aile ilişkileri var, o onun anasına küfrediye o ona küfrediyo el öpünce barışılıyo :S
Ne münasebet. Herşeyin bir yer var. Durup dururken olay cıkarırsan kayınvalide çirkefleşince de sesini cıkaramazsın işte böyle.
Biz kayınvalide haklı demiyoruz ki, gayet terbiyesizce davranmış. Ortam zaten gergin, insanlar sebebi ne olursa olsun hastaneye gitmiş niye bir de sen geriyorsun ki? Ne gereği var?
Etki tepkiyi doğurur.
arkadas belliki yeni evli,hepimizin yasamis oldugu tecrubesizlikle annesini aramis,anneside esini oda annesini filan...konu sahibi tabiki burada dogru olani yapmamis.ama ne olursa ne yasinirsa yasansin kayinvalide nasil olursa annesine kufur eder yaaa..siz bunu nasil hazmedip normal karsiliyorsunuz anlamiyorum.lutfen empati kurun.
haklısın genç kızlarımız bu evlenince düzelir kafasından kurtulmadıkça daha çoook kaynana dayağıda okuruz...kadınlar kadınlara değil insanlar ne yaparlarsa kendilerine yaparlar
neden ayrı ev istememiş nişanlılık döneminde kayınvalidesini tanıyamamış mı
kadın o zaman melektide şimdi mi şeytan oldu
yada aman ben evleneyim kocam olsun bi evde de yaşarım diye hayaller mi kurdu
hadi onu geçtim nişanlılık döneminde anlayamadı diyelim
aynı eve girince anladı neden 4 aylık evli kişi hamile kaldı
bilemedi mi işin içine çocuk girince işler daha da kötü olacak
zamanında resti çekse kocasıda ayrı ev yapacaktı belki
koca da hata var ama sorun çıkarmayan peki kocacım diyen birisi de olunca kocanın işine geliyor kira parası vermemek fatura ödememek
ha resti çekersin baktın anlamıyor boşanırsın çözümler çok vardır
ama en kolay yol kayınvalideyi suçlamaktır o da kolayına kaçmış bu kadar basit
bende doğru bulmuyorum
kaynananın yerinde olsaydım tartaklamazdım,
ama dedim ya, ev ev değil tımarhane
o doğacak çocuk nasıl bir terbiye alacak çok merak ediyorum
arkadas belliki yeni evli,hepimizin yasamis oldugu tecrubesizlikle annesini aramis,anneside esini oda annesini filan...konu sahibi tabiki burada dogru olani yapmamis.ama ne olursa ne yasinirsa yasansin kayinvalide nasil olursa annesine kufur eder yaaa..siz bunu nasil hazmedip normal karsiliyorsunuz anlamiyorum.lutfen empati kurun.
Öyle demeeeee.
Cümlelerimi tekrar okumanızı rica ederim. Ben kayınvalidenin küfür edip tartaklamasını gayet anormal karsılıyorum zaten ama off neyse ikili polemiğe girmeyelim. İyi günler
bende doğru bulmuyorum
kaynananın yerinde olsaydım tartaklamazdım,
ama dedim ya, ev ev değil tımarhane
o doğacak çocuk nasıl bir terbiye alacak çok merak ediyorum
ömrümde okuduğum en garip olaylar silsilesi...
bence ailecek kayınvalıde sen eşin annen psikoloğa gitmelisiniz
sen evde kalamıyorsun aşırı korkuyorsun
eşin sinirlenince kendini yerden yere atıyor
kayınvalıden hamile kadını dövecek kadar psikopat
annende mikser
yok yok acilen sizin terapi almanız gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?