Kaynanam Ne yapmaya çalışıyor ?

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Arkadaşlar hepinize iyi geceler dileyerek hemen konuma geçiyorum. Ben eşimin ailesiyle yaşadığımız olaylar Ve artık sabrımın taşması üzerine artık görüşmüyorum. Ben onları onlar beni Yok saydı. Eşim gidip geliyor Ve her gittiğinde eşimin annesi meyve sebze gönderiyor. Buna bişey demedim pek gönlüm razı değil ama mecbur getirdiklerini yiyoruz. Bugün geldi tencere takımı getirmiş ben evden ayrılırken onun getirdiği takımları bırakmıştım. Yeni üçlü tencere seti koymuş zaten sizindi diye. Ben kullanmak istemiyorum geri ver dedim olsun Ne olacak diyor eşim. Bu kadın Ne yapmaya çalışıyor hala anlamış değilim.
Not: Birlikte yaşıyorduk en son ciddi bir kavgamız oldu eşimle boşanmamı istediler eşim benim yanımda oldu evimizi ayırdık.
Sizce ne demek ne yapmak istiyor? İstemediği sürekli uğraştığı gelini için değil heralde bunlar ? Kafamda deli sorular .. Sizce ne yapmalıyım bir akıl verin öptüm hepinizi

Evet sizin için değil oğlu için yapıyordur :)
Büyütmenizi gerektirecek bi durum göremedim.eşinizde sizin yanınızda olmuş, takmayın.
Bende büyütmüyorum ama ondan geleni kullanmakta istemiyorum Ne yapayım yani sessiz mi kalayım yoksa göndereyim mi ?

Aynısını yaşadım.. deliryordum bir şey yolladığında. Sonra alıştım çöpe atıyorum beya başkasina veriyordum.
Ne demek biliyor musun?
Heey geliiin sen bize mesafe koydun ama biz burdayız he! Orası oğluşumun evi! Ben burdayım! Hatırlatması.
Oğluşları da ne kadaaar iyi niyetli annesi olduğunu düşünür ve vicdan azabı çeker.

Aynen bende öyle olduğunu düşünüyorum. Ne yapayım eşime annen bir daha birşey göndermesin demeli miyim ?

Bir şey yapma işte ne yapacaksın yapacagin şey bir şey yapmamak. Kadın belli ki vicdan azabı çekiyor belki içi rahat etmiyor belki başka bir şey kötülük aramayın her şeyin altında. Sağolsun deyin geçin.

Daha dün boşan oğlum diyen mi vicdan azabı çekiyor hiç sanmıyorum ya

Benmkide verseydi keşke bıraktığım eşyalarımı. Önce tenezzül etmem dedim ama sonra neden almadım ki diye üzüldüm.
Boşver al gitsin ne getirirse mesafeni korursan sorun olmaz bence.
Mesafe baya mesafe sildik birbirimizi o derece.

Aynen bende öyle olduğunu düşünüyorum. Ne yapayım eşime annen bir daha birşey göndermesin demeli miyim ?

Deme deme tecrübe konuşuyor.. seslerini çıkarmıyor ama bi tartışmada sen annemin eve şunu almasına bile tahammül rdemedin.. deyip anasını masum seni cazgır ilan ediyorlar
Bırak yollasın sende bi güzel onları hallet..
Ama tavrında olsun onun getirdiklerini sen yeme ama eşine ver.
Kaynana taktiği!! Üfleye ufleye götür işini.. Ne kaybettiysem dilimden kaybettim. Şimdi böyle yapıyorum oh kafam rahatladı!
Hep masum saf gibi olan taraf kazanıyor.

Hemde çok Yeni oldu olaylar çok taze Yani ben ne yapayım bu durumda ?
Valla bence esnizle kesin bi dille konusun bisey getrmesin cunku kadn kendini iyi gosterdikce esin aranizn duzelmesini artik gidip gelmeni istycek sende duzelmesini istiyosan bisey diyemem ama yoksa esin eve meyve almiyomu ne alaka yani

Ben iyiyim gibisinden oglunun aklini celecek. Siz esinizle onun icin tartistiginizdada esiniz annem iyi biri napsa sana yaranamiyor diyecek.

Mesafe baya mesafe sildik birbirimizi o derece.
Belki o da bende kalmasın neai varsa kafasındaysa ondan dolayı yolluyor olabilir kalan eşyaları ama meyve sebze konusnda uyanıklık edip ilgili anne ve gelinine karşı iyi olup aslında gelini onu sevmeyen kv modeline çiziyor olabilir

Ayy mesaji yanlış yapmisim yahu sizinkinin altina yazmışım pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…