• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam Ne yapmaya çalışıyor ?

bi tencere seti için olay çıkarmaya gerek yok kullanmak istemiyorsan üst raflara kaldır ya da git birine hediye et nolcak onlara verince ki boşver

Günahını almak istemem ama gelen seylere büyü falan yapılıyor olabilr dikkatli olun bnce tabikide bunu eşine çaktrmdan yap üstüne dua falan oku ve seni eşine kötü göstermeye çalışıyor olabilrler bu devrde babana bile güvenme kaldı ki senin bosanmanı istyen bir kaynana bilemedim acıkcası allah yardmcın olsun allah kimsenn evini dagtmasın
Öyle birşey de Yok değil hissettin galiba.. Bendr aynen öyle yapıyorum. Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun..

bi tencere seti için olay çıkarmaya gerek yok kullanmak istemiyorsan üst raflara kaldır ya da git birine hediye et nolcak onlara verince ki boşver
Hadi bunu da aldım ya yarın yine gönderecek durmuyor ki kadın her gittiğinde eşim eli dolu geliyor. Bunu eşimle çözmem lazım ama nasıl ??

Hadi bunu da aldım ya yarın yine gönderecek durmuyor ki kadın her gittiğinde eşim eli dolu geliyor. Bunu eşimle çözmem lazım ama nasıl ??
sürekli eşya mı gönderiyo size ilginç. bu seferki dursun ama bir daha bir şey kabul etme evimde yerim yok de. erkekler böyle işte kanlı bıçaklı olsa da 2 gün sonra unuturlar annecim annecim diy ebaşlarlar yaşadım biliyorum maalesef...

Arkadaşlar hepinize iyi geceler dileyerek hemen konuma geçiyorum. Ben eşimin ailesiyle yaşadığımız olaylar Ve artık sabrımın taşması üzerine artık görüşmüyorum. Ben onları onlar beni Yok saydı. Eşim gidip geliyor Ve her gittiğinde eşimin annesi meyve sebze gönderiyor. Buna bişey demedim pek gönlüm razı değil ama mecbur getirdiklerini yiyoruz. Bugün geldi tencere takımı getirmiş ben evden ayrılırken onun getirdiği takımları bırakmıştım. Yeni üçlü tencere seti koymuş zaten sizindi diye. Ben kullanmak istemiyorum geri ver dedim olsun Ne olacak diyor eşim. Bu kadın Ne yapmaya çalışıyor hala anlamış değilim.
Not: Birlikte yaşıyorduk en son ciddi bir kavgamız oldu eşimle boşanmamı istediler eşim benim yanımda oldu evimizi ayırdık.
Sizce ne demek ne yapmak istiyor? İstemediği sürekli uğraştığı gelini için değil heralde bunlar ? Kafamda deli sorular .. Sizce ne yapmalıyım bir akıl verin öptüm hepinizi :KK200:
Size benim kv gibi bir kv lazımmıs
Eşim arabamızla annelerine gider bahçelik yazlıkları var
Bahcede olmayan birsey yok ekili biçili
bir domates koyup da bunu evine götür oğlum demez.

eşim eli kolu dolu gider ve sallana sallana gelir
kv demin gitmediği şehir kalmadı
ordan bir çöp alıp da bunu size aldım demez
ama eşim konyaya gider ailesine konya sekerı alır
sımdı malatyaya gitmiş eşim kayısı almıs onlara da almıs
adanaya gitti şalgam almış , ailesine de almıs
eşime de uyuz oluyorum
bizi bir gram düşünmeyen insanları düşündüğü için

Bize geldiğinde de 4 seneden beri ( başka şehirden geliyor)
sadece bir paket türk kahvesi getirdi kayınvalidem

Ama kendını öyle bir satar ki, sen bile inanırsın bütün evini o dayadı döşedi sizi o doyuruyor sanarsın.

ne tuhafsınız yani oğluna bir sey gönderemezmi olabilir bazi seyler anı sinirden insan oglu hata yapabilir sizde kendinizi ne paklıyorsunuz öyle eminim bir yerde suç sizdede vardir içinizi daraltmayin geniş olun biraz dusunerekte kendinizi yıpratmayın derim bazı seyler yaşanır iyi veya kötü ve bunlar bizim imtihanımiz olur siz mesafe koymussunuz bir seyler gonderiyorsada alın kullanın eşinizi böyle seylerde arada bırakmayın bunuda diyeyim size olurda annesi ki Allahin taktiri ölürse sizin hareketlerinjz hepsi goz önune gelir ve suclu siz olursunuz ...

eşime de uyuz oluyorum

Ama kendını öyle bir satar ki, sen bile inanırsın bütün evini o dayadı döşedi sizi o doyuruyor sanarsın.
canım inan öyle olmuyor. bir iğne bile vermesin diye düşünüyorsun soğuduktan sonra. ben çok soğudum çok şeyler yaşadım. geçen gün öyle hasta oldum ki kolumu kaldıramıyorum bebeğe eşim bakıyordu ben de uykusu gelsin diye beklerken uzanıyordum. eşim dedi ki sen git yat annemle ilgilenir sonra da uyuturuz. yok dedim siz uyutamazsınız. diyemedim ki annene niye veriyosun sen babası değil misin sen bak. olmuyo işte biliyorum sen bak desem de 5 dk sonra çağırıp annesine baktıracak sanki o kdr olay yaşamadık. aynı şekilde eli kolu dolu gelir kendince ama hiçbişeyini istemiyorum evdeki herşeye karışıyo çünkü bıktım onun karışmasından evimi ve beni rahat bıraksın yeter ben kendime evime yeterim aldığı üç kuruş erzak da olmasa da olur

Bence eşinizin gözünde düşmeyin geri yollayıp. ..düşünceli fedakâr anne rolüne bürünmüş belli düne kadar boşan dediyse. ..Erkeklere aileleri konusunda çok güvenmeyin bence sizle bir sıkıntı yaşadığında direkt o tarafa yonlenip sizi haksız görürse pişman olursunuz. ..alın gonderdiklerini kullanmazsaniz da istifleyin bir gün hepsini vermek durumunda kalabilirsiniz. ..eşiniz yanınızda ya gerisi BOŞ ...aslinda erkekler çok iyi bilir ailelerini de açık vermek istemez...Sevgiler Size...

eşime de uyuz oluyorum

Benim eşimde sizin eşiniz gibi ne alırsa onlarada alır. Ama ailesi de bir o kadar yapar inkar edemem. Ama şuan farklı yani eşim beni boşamadı evi ayırdı diye evinize adım atmayız dediler eşime bende zaten kabul etmedim kendilerini eşimle öyle anlaştık. Sanki tüm bunlar olmamış gibi yapmalarının altında birşey var gibi geliyor maalesef

Bence eşinizin gözünde düşmeyin geri yollayıp. ..düşünceli fedakâr anne rolüne bürünmüş belli düne kadar boşan dediyse. ..Erkeklere aileleri konusunda çok güvenmeyin bence sizle bir sıkıntı yaşadığında direkt o tarafa yonlenip sizi haksız görürse pişman olursunuz. ..alın gonderdiklerini kullanmazsaniz da istifleyin bir gün hepsini vermek durumunda kalabilirsiniz. ..eşiniz yanınızda ya gerisi BOŞ ...aslinda erkekler çok iyi bilir ailelerini de açık vermek istemez...Sevgiler Size...
Haklısınız galiba geri göndermeyip güzel bir dille konuşabilirim. Size de sevgiler ..

canım inan öyle olmuyor. bir iğne bile vermesin diye düşünüyorsun soğuduktan sonra. ben çok soğudum çok şeyler yaşadım. geçen gün öyle hasta oldum ki kolumu kaldıramıyorum bebeğe eşim bakıyordu ben de uykusu gelsin diye beklerken uzanıyordum. eşim dedi ki sen git yat annemle ilgilenir sonra da uyuturuz. yok dedim siz uyutamazsınız. diyemedim ki annene niye veriyosun sen babası değil misin sen bak. olmuyo işte biliyorum sen bak desem de 5 dk sonra çağırıp annesine baktıracak sanki o kdr olay yaşamadık. aynı şekilde eli kolu dolu gelir kendince ama hiçbişeyini istemiyorum evdeki herşeye karışıyo çünkü bıktım onun karışmasından evimi ve beni rahat bıraksın yeter ben kendime evime yeterim aldığı üç kuruş erzak da olmasa da olur
Aynen katılıyorum canım

ne tuhafsınız yani oğluna bir sey gönderemezmi olabilir bazi seyler anı sinirden insan oglu hata yapabilir sizde kendinizi ne paklıyorsunuz öyle eminim bir yerde suç sizdede vardir içinizi daraltmayin geniş olun biraz dusunerekte kendinizi yıpratmayın derim bazı seyler yaşanır iyi veya kötü ve bunlar bizim imtihanımiz olur siz mesafe koymussunuz bir seyler gonderiyorsada alın kullanın eşinizi böyle seylerde arada bırakmayın bunuda diyeyim size olurda annesi ki Allahin taktiri ölürse sizin hareketlerinjz hepsi goz önune gelir ve suclu siz olursunuz ...
Yaşanılanlar maalesef böyle yapıyor insanı. Sizde haklısınız ama bu bahsettiğimiz anne ; mahremine tuvaletteki afedersiniz sildiğiniz peçetelere bile bakıyorsa olumlu düşünememekte de ben haklıyım. Daha neler neler... Ama tabi düşünerek kendimizi yıpratıyoruz o da ayrı bir mevzu ,,

Sizi dusunen kaynananiz var neden bu kadar sinirlendiniz anlamadim. ‍♀️ Belki artniyetli degildir. Sizin bosanmanizi istemis ve esinizin sizin yaninda durdugunu gorunce pisman olmus olabilir. Yaptigi hatalari telafi etmeye calisiyor olabilir. İyi tarafindan bakin olaya.

Eşine, "annen beni çok üzdü kullanmak istemiyorum verdiklerini ama sırf senin hatırın için,seni sevdiğimden tepki göstermeyeceğim" de kocana..
Sen kazanırsın ;)

Sizi dusunen kaynananiz var neden bu kadar sinirlendiniz anlamadim. ‍♀️ Belki artniyetli degildir. Sizin bosanmanizi istemis ve esinizin sizin yaninda durdugunu gorunce pisman olmus olabilir. Yaptigi hatalari telafi etmeye calisiyor olabilir. İyi tarafindan bakin olaya.
Çok küçük bir ihtimal olabilir böyle düşünmesi için.. Yalancı çoban gibi bişey bu gerçekten doğruyu söylese bile inanamıyorum artık :/

Canimbendede ayni dert var evleneli 3 yil oldu birlikte otryrz hic anlasamiyruz surekli laf carpiyo bana birseye karstigim zaman sen karisma diyo napsam szce susuyrm ama dayanamiyrum artik bana akil verin

Back
X