Kaynanam Ne Yapmaya Çalışıyor ?

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Merhaba Günaydın Bayanlar
7 aylık evliyim esimle severek evlendik kaynanam üstümde oturuyor . Benim sıkıntım ne yapmaya calıstıgını anlayamıyorum. 2/3 aydır ne zaman yanyana gelsek ogluna kendni acındırıyor sana böyle baktım büyüttüm canım tavuk cekti yiyemedim bak simdi sende sevmiyorsn hic gbi gbi en son patladıgım meseleyi anlatayım
Haftasnu kahvalya cıktık daha iceri girer girmez ogluna sarıldı oooyyy oglum sesine kurban olurmm ne güzel dogurmusumm senii gel otur onu ye bunu ye bana gelince kuru bi sarılma ne yersen ye tavrı !! Nese yine basladı oglunun bebeklk zamanlarını anlatmaya seni sırtımda tasıdım oglum araba almadım araba kullanan analar anamıdır ( benim anneme lafmı sokuyor anlamadım ) baban seni cok severdi zıbnlar aldı kadife hemde aonra bana söyle bi bakıp kız senide baban sırtında tasırmıydı omuzlarnda demesin mi !! Bende sinirden yoooo anne ben sokakta büyümüsüm dedm sinirden sonra kayınpederde olabilir annen anneannene bakıyordu hastaydı babanda ise gidip geliyordu ilgi olmayablr herkesn cocklugunbir degl demesin mi !! O sinirle esime sen kahvaltna devam et ben iniyorm dedim kalktm masadan evime indim esimde 1 dk snra geldi yanına onlar cahil ne dedklerni blmiyolar taklma askmnflanndesede ben sinirden aglıyorm tabi olay bu nie böyle yapıyor anlamıyorm bizi yönetmek istiyor yapamıyor yeme icmemiz ayrı olması gerektgi gibi bından ötürümü anlamıyorm ogluna hep aglarmıs gbi konsmaları acındrmalı ogluumm gelnde yiyelm hadi ogluumm beraber gidelm haydi sensiz gitmem gbi cok sinir oluyorum durum böyle arkadaslar yukarı ckmak istemiyorm bi süre yormlarınıza fikirlerinize ihtiyacm var

Vallahi su erkekler evlenince niye kıymete biniyor anlamiyorum sanki üç gün önce dogurmusta elinden almis gibiler Kaynanalar.

Ama altli ustlu oturmanin dezavantajları bunlar. Alismaniz gerek. Gülüp gecmeniz duymamaniz gerek.. Ve daha az birlikte olmaya gayret edin...

Ayri evleriniz olsa da hayatlarinizi ayiramamissiniz.
Kv cok abartiyor anladigim kadariyla. Sanki bi tek bu dunyada cocuk doguran oymus gibi davraniyor.
Atsan atilmaz, satsan satilmaz. Bu yastaki bi insan degismez.
Surekli kendini ve oglusunu goklere cikariyor, seni kucumsuyor, peki esin bunu farketmiyor mu? Onlar cahildir, ne yapsa yeridir diyecegine uyarsin annesini. Onun da hosuna gidiyor pohpohlanmak. Annesinden bu kadar iltifat, ilgi goren biri senden de ayni seyleri bekler benden soylemesi.

İnsanları olduğu gibi kabullenirseniz üzülmezsiniz.

Kayınvalideniz için oğlu kıymetlidir bu aralar. Bırakın nazını yapsın oğluşuna. Elinden aldınız gözüyle bakıyor şimdi.

Kayınpederiniz de iyi bir şey söylediğini, eşinin yaptığını düzelttiğini sanmış. Aklı okadarına yetmiş.

He deyip geçmeniz hem sizin için hem de yeni kurduğunuz ailenizde eşinizle mutluluğunuz için önemli. Her seferinde ağlayıp kaçarsanız sorunu çıkaran sizmiş gibi görünürsünüz. Eşiniz de annemin her söylediği sana batıyor vs demelere başlar. Kavgalar tartışmalar kaçınılmaz olur.

Neden bu kadar sinirleniyorsunuz severse sevsin boş verin ne güzel kıymet veriyor birebir size bir şey yaptığı yok hem nereden çıkmış omuzda taşıma mevzusu filan cahil insanlar belli ki. Sizi oğlu kadar sevmesini beklemeyin önünüzden almıyor ya yemeği yemeyin de demiyor sen ne yersen ye diye bir şey düşündüğünü sanmam ama altlı üstlü oturunca bu tür alınganlıklar oluyor her anne neredeyse böyle size kötü bir laf demediği sürece takmayın siz huzursuz olursunuz sevsin sarılsın sonuçta gece af edersiniz de sizin koynunuza girmiyor mu olay bitmiştir.

amaaan desinler oğullarına acındırsınlar nolucak ki, acındıran annesi babası yabancı değil, takmayın kafaya

eşiniz tek oğlan çocugumu, ozman çok kıymetlidir kıskanıyordur ondan yapıyor, hem eşinizde demiş cahil diye zaten takılmayın .

karı koca iyi bulmuşlar bir birini

Belli cahil insanlar eşinizde sizi anlıyor belli kii..
Bence onları ciddiye almayın çünkü siz ciddiye aldıkça yapmaya devam edecek bellii ..
Gülüp geçin .. Eşinizi kırmayacak şekilde kendi sınırlarınızı çizin..
Eşiniz olgun biri belli ki siz sınırınızı aşmadığınız sürece sizi anlayacaktır ..

Eşim tek erkek evet 2 de ufak görğmcem var ben tek cocugum benm ailem bmyle seyler yapmıyolar esimin yanında hic esimi bnden cok seviyolar nerdyse diyeblrm

Bi de yeni gelinken cok takiyor insan biliyorum. Biz ailemizi birakip geliyoruz, sonra onlar gozumuzun onunde sapir supur opusunce agrimiza gidiyor. Aslinda gitmemesi lazim. Yeni gelinligin gecince sen de takmamaya baslicaksin.
Bi arkadas demis, bi daha oyle kacip gitme yoksa olay cikaran sen olursun milletin gozunde.
Ama insallah senin kv sadece kiskandigi icin boyle yapiyodur, yoksa karakteri buysa isin zor...

Hayatlarımız ayrı 2 gğnde bi aksam ckarsak ckıyoruz onun dısında gezeriz ederiz esimle hesap vermeyiz bence sornda bu böyle beklemiyordu ky

Ben esimi opmesine bozulmadım vallahi . Bunu hep yapıyor zaten takıldıgım nokta benim cocklıgm kötü gbi imaj cizmesi seni baban omznda tasıdımı ne demek ? Sonra kaynpederin o yorumu cileden cıktım ..herkes evladını sever ki ben anlatsam cocklgmu agzı ack kalır sadece dedgm gbi o yoruma snir oldum

O zaman sen de gec karsilarina ballandirarak anlat cocuklugunu

Dün esimi arayp sabahki sey neydi oyle dedi kaynpeder aranızda sorun mı var oglm dedi haala onlarn yüzünden indiklermi blmiyolarmıs gbi davranıyolar sanki esimle benm aramda sorn hahaa esimde konuscaz bu konuyu baba biz iyiyz dedi kızlar esim bu aksam ailesyle konscak ama nedemesi nasıl söylemesi gerektgni blmiyorum tekmi cıkıp konusmalı bnde mi cıkayım onunla konuyu acalım blmiyorm konuyu kapatıp cıkın demeyin cnkü illa konuyu acıp konsmak istycekler

şekerim, kv milleti bi tek kendileri anaymış gibi davranır, oğlunuz sizden kıskanıyor, gülüp geç boş ver

Demekki okadarina akilari yetiyor ,sende he de gec..
Neden sinir ediyosunki kendini..

Ayrica araya mesafeyi iyi koy , altli ustlu oturuyosunuz , bari hayatlarinizi ayirin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…