Kaynanam Ne Yapmaya Çalışıyor ?

Cahillikleri eşinizden tarafından dile getirilmiş zaten. .Gerçekten aşırı derecede cahiller belliki . .
En iyisi fazla muhabbet etmemek yanyana gelmemek

kötü bir niyetinin olup olmadığı önemli şu aşamada.
Laf olsun diye konuşuyorsa sorun yok. Ama sen de çok fevri davranmışsın bence.
He deyip geçeceksin.
Sen altlı üstlü oturmayı kabul etmişsin. bunlara dayanamıyorsan çok işin var senin.

Eg bacım sende deseydin ya. Yok anne ya ne sırtında taşıyacak fakir miydik biz benim arabam varmis onunla gezdirirmiş. Benim babam anneme de bana da harp rahat yaşatmış sizin gibi yokluk görmedik cok şükür diye. ( bu arada bu yoruma kava çıkartmayın fakirlik kotu bisey oldugundan demiyorum ama kendi fakirligiyle insanları ezen gorgusuzlere de boyke cevap verilir.)

bende de var bitane al emzir oğlunu de..hepsinde aynı numaralar var sen eşine yakın ol o seni korur zaten

Bence siz cikmayin çünkü sizin yaninizda soylenenlere bozulurlar ve anlamamak için direnirler sonra daha gicik giderler falan.
Eşiniz ciksin sizin haberiniz yokmuş gibi kirildiginizi dile getirsin o kadar.

Amaannn takılmayın bu kadar. Her erkek annesi yapıyordur eminim. Bizimki de sarılır şapur şupur öper döner bana kıskanmıyorsun dimi? diye sorar falan. Ayy ne kıskanıcam yahu senin evladınsa benimde kocam. Sen başka öpersin ben başka

Yalnız kaynananın konuşmaları çok komik ,ne güzel doğurmuşum seni oğlum haaa

kıskançlığın zirvelerine tırmanmış şuan,Allah sana kolaylık versin gül geç.

benim basimada ayni seyler geldi kardes seni cok iyi anliyorum Rabbim yardimcin olsun aklima gelince sinirden kendimi parcalayasim var insallah sonun benim gibi olmaz

ıyy sinir bozucu.. haklısın çıkma boşver.. eşin de bir zahmet onlara bir şey söyleyiversin...

bence siz çıkmayın eşiniz çıksın. bizim aramızda bir sorun yok sadece sizin konuşmalarınızdan biraz rahatsız oldu. yorumlarınıza onu dahil etmeyin lütfen desin. bence siz fazla muhatap olmayın bunlarla sonu pek iyi görünmüyor

cahil demişsiniz ama kaynana ve kp cin valla..iyi paslaşmışlar..sen kaynanan böyle saçmalayınca oğluna oğluşum falan derken hiç duymamazlıktan gel mesela tv falan aç, tavalete git.daha çok çıldırır sen sallamyınca.. bide o böyle konuşunca kis kis gül çatlar kv..zaten sana duyurmak için yapıyor..

Başka bir eve taşınma ihtimaliniz yok mu ?

Aaa benim kaynanam :)
Kız bunların hepsi aynı. Oğlundan ilgi bekliyor. Ama altlı üstlü oturmak çok kötü ya..

hadi kv size kiskanncliktan laf soyluyor bu bir nwbze anlasilir belki de ailenizi ileri surmesi kabul edilemez birsey. iyi valla ben de cahilim sulalene soveyim o zaman. seni ikna edecegine ailesinie ceki duzen versin esin. madem ogullarina boyle duskunler geline saygi duymayi ogrenecekler.
en dogrusunu yapmissiniz. toparlandikca yakinlasin sacmaladiklatinda uzaklasin. ancak beraber yeme icme olayins katiyen girmeyin.

Annemle babam 30 senedir evliler. Babaannemi ne zaman gorsem babamin kucuklugunde kendi yaptigi fedakarliklari anlatip aglar. Babam 60 yasina yaklasti bu arada
En son babaannem kanser oldu, kimse bakmadi. Yillarca annemden nefret etmesine ragmen aldi annem bakti . Gecenlerde annemin yaptigi yemege eline saglik guzel olmus demis. Anem aglayarak beni aradi ilk defa biseyimi begendi diye.
Demem o ki bazi insanlarin karakteri boyle. Onlari boyle kabul etmek lazim.degismiyorlar.

Bacim onlari o sekilde kabul et yoksa her zaman uzulen sen olursun....
Bizim evlerimizde karsilikli yeme icme bir...
Evimde ozel hicbirsey yapamiyotum cunku kaynima kadar anahtarla alttan ustten kilitlememe ragmen evime giren insanlar...
Ne zaman ki kabullendim o zaman sinirlerimden de kurtuldum...
Kendi kendini yipratirsin kardesim onlarida o sekilde kabullen...
Yeri gelincede ver cevabini ama hatalarini anlasinlar. .
Bazen konusmalarinin ne anlama geldiginin onlarda farkinda olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…