Kaynanam Ne Yapmaya Çalışıyor ?

kaynana mısın merak ettim

'Ya he he sen haklisin' diyerek insan idare etmek bu kadar zor mu? Atom parcala demiyor ki idare et diyor

canım ilerde uzak bi yere taşın bi de şimdiden mesafeni koy ki rahat davranmasınlar ya bu erkeklerde evde dururken sırdan oluyor kimse ilgilenmiyor biz gelinler aldık mı onları kıymete bindiriyorlar çok kıskanç bi kaynanan var bence ona inat eşinle hiç kavga etme sakın

Cok sagolun kızlar yormlar icin
Evet evim 3 oda zaten ileride cocugum olup biraz büyüdügünde bıradan tasnmayı düsünüyorm evde yeterli olmaz cnkü . Bu hafta yukarı cıkmamayı düsünüyorum esimle . Biraz uzak kalıp cıkalım sorarlarsada arkadasm gelecekti asaya inmek zorndaydm diyecegm üzerinde durmayacagm eğer esim acıklama yaparsa bunu hep yaparlar sinirlerimi bozmya calısrlar artık diye düsünüyorum cnkü esimi bugün yukarı göndersen ne diyeblr ki ailesne böyle davranma dese kadına anlamaz ki hep yapacak en iyisi üzernde durmamak ara vermek sonra esle birlkte yukarı ckmak bisey olmamıs gbi gülümsemek Bundan sonra daha da resmi olacagım ..

Gitmeyin sizde o kadar çok. Yemeniz içmeniz de ayrı olsun. Hem sende onların yanında nisbet yap. Sarıl kocana, ayy kocamm canım kocamm nasılda severim seni, oy oy ye bitanem hadi karıcığının elindende şunu ye falan de :)

çok içli dışlı olunca bu tür sorunlar oluyor maalesef.yeme içme olayını azaltın birde sizi kıran üzen hiç bir lafı yada davranışı sessiz karşılamayın mutlaka bunu belirtin ama eşinizle tartışarak değil direkt yüzlerine söyleyin ki siz kırılacağınıza onlar düşünsün biraz hata mı yapıyoruz diye...

Canım kaynanan cahil ama kurnazlık konusunda senden daha iyi. O oğlum kuzum diyorsa sen de kocacım her şeyim de :) Belli ki kayınvalidenin ağzının ayarı yok. Ve bu böyle gider. Her dediğine laf dalaşı yapsan sen yıpranırsın o değil. O yüzden dediklerini hiç ciddiye alma. Dalgaya al . Sana araba maraba bu şekilde laf soksa nolur . Annenin altından abasını mı alacak. Onla değil kocanla konuş.Onla konuşarak bir yere varamazsın. Eşin de güzelce annesiyle konuşsun. Senin bu davranışların benim evliliğimi yıpratıyor desin . Sen iyi niyetli bir kayınvalide olursan iyi niyetli bir gelin kazanmış olursun desin.

her yapılan küçümsemenin üstünü onlar cahil diyerek kapatmak!!! çok güzel bir yöntem bulmuş eşiniz bide dobra deyip yapılan patavatsızlıkları örtenler var uyuz oldugum insan tipi,kendi oglunu sevsinde yok sana böyle yapılmadı dimi yok baban seni omzuna almadı yok anan sevmedi zart zurt cahiliyet degil bu terbiyesizlik hepimizi ana dogurdu hangimiz saksıda yetişdik

Canım böyle şeyler için hiiç eşini de kırma kendini de üzme, konu edip konuşma bile. Senin belli sabit bi duruşun olsun saygısızlık etme, olaylara gül geç oyuna da gelme tabi. Şimdiden eşine anan şöyle baban böyle demeye başlarsan önce senin tarafında durur sonra çok dırdırcısın anam babam sana ne yaptı 2 yaşlıyı idare edemedin der çıkıverir sen kalırsın ortada. O da tanıyo annesini babasını, bu olay ona da yeter sana da. Devamını getiren sen olma ki yıpranmayın soğumayın birbirinizden. İnsanları olduğu gibi kabul ediceksin başka yolu yok. Kapını kapatında yüzüne baktığın 1 kişi var o da eşin.

aynı benım kaynanam .eşimle sevgiliyken anası bi kap yemek yapıp koymazdı önüne şimdide bana nispet yapıyor yok sunu yapardım yedirirdim yok bunu yapardım bide kendini övmeleri yokmu deli ediyor benı becerıksızın tekı ama kendi anlatmalarına göre ev hanımlarının tanrıçası tövbe ya sinirlendim yine
bacım sanada geçmiş olsun yapacak bişey yok hepsinin köküne kibrit suyu

o yapsin hazorlasin sen otur ye bosver ne derse desin he de gec.kocanin annesi nede olsa atacak degil bu saatten sonra degistiremezde.en iyisi kocanla arani bozduguna degmez.onlar ana ogul kizsalar bile barisirlar sen kotu oldugunla kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…